Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 787.951
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2
Probaj *#*#4636#*#* i odaberi informacije o uređaju 1 ako ti je sim od tele 2 u sim utoru 1, i tamo malo dolje nize stavi LTE only pa vidi oce se spojit.
Jer da ti mob ne podrzava tu 4G frekvenciju, kad bi iso skenirat dotupne mreze nebi uopce vidio TELE2 4G jer za njega to nebi postojalo, jednkstavno tu frekvenciju nebi vidio
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
9 godina
neaktivan

moze biti do SIM-a

http://www.tele2.hr/4g/#pokrivenost

upises broj dolje pa vidis, meni pise da moram po novu karticu ako hocu 4g

14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Jel ima netko iz Splita da mi stavi novi rom jer mi se jako brzo trosi baterija? Nista nisam dirala na mobitelu, onakav je kakav je došao iz Kine. Uz nadoknadu naravno. Ako netko moze nek se javi u inbox. Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
PC - stručnjak kaže...
Probaj *#*#4636#*#* i odaberi informacije o uređaju 1 ako ti je sim od tele 2 u sim utoru 1, i tamo malo dolje nize stavi LTE only pa vidi oce se spojit.
Jer da ti mob ne podrzava tu 4G frekvenciju, kad bi iso skenirat dotupne mreze nebi uopce vidio TELE2 4G jer za njega to nebi postojalo, jednkstavno tu frekvenciju nebi vidio

Evo probao, neće ide, vidi sve 3 4G mreže normalno ali ne može se spojit..

hrenki kaže...

moze biti do SIM-a

http://www.tele2.hr/4g/#pokrivenost

upises broj dolje pa vidis, meni pise da moram po novu karticu ako hocu 4g

Imam novi "4G" sim..

16 godina
neaktivan
Jesi provjerio APN postavke? Jel ti uključen i aktiviran 4G u pretplati? Da li se spaja na 3G? Jesi isprobao svoju karticu u drugom mobitelu? Jesi isprobao karticu od druge mreže u svom mobitelu?

Nema razlike u verzijama mobitela, pa tako ne postoji ROM za tdd ili fdd posebno i nije vam seller magično otključao naše 4G frekvencije kako su to reklamirali svi shopovi.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

evo ja maloprije uzeo novi sim i 4G radi najnormalnije u sim1 slotu, tdd verzija mobitela

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

U subotu i nedjelju radimo Live Q&A, ako imate koje pitanje slobodno pitajte.
http://en.miui.com/thread-224266-1-1.html

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mislav15 kaže...

Pozdrav.

Ima li tko problem sa zvučnikom na RN2.Inače radilo sve ok do prije dva dana,a od tada tokom razgovora jedva čujem iako je pojačan skroz.Inače kupljen preko Giztopa sa kuhanim sranjem 7.00.66.00 koji nikako ne mogu promjeniti.Ako je tko uspio nek pomogne :) (nadam se da je to rješenje problema sa zvučnikom).

Bok, to se i meni desilo prije mjesec dana i jedino što sam uspjeo naći je ovo dole u liku.
Sve sam postavio na 160(nakon što promijeniš trebaš restartat mobitel), zvuk je glasniji ali nije kao prije.
Promjena roma mi nije pomogla jer sam stavljao razne verzije Weekly i stable ali zvuk je ostao isti.
Ako netko zna kako otkloniti taj problem neka javi...

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17459&highlight=volume
Engineer mode *#*#3646633#*#* redmi note 2

16 godina
neaktivan
Pozz evo ja sam danas primjetio prasinu u prednjoj kameri, na suncu se vidi dosta, ali za slikanje ne smeta. Mob imam dva mjeseca.
Jel se da sta ucitnit?
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Jedini način sam rastaviti mob i očistiti

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
mungo kaže...

Jel ima netko iz Splita da mi stavi novi rom jer mi se jako brzo trosi baterija? Nista nisam dirala na mobitelu, onakav je kakav je došao iz Kine. Uz nadoknadu naravno. Ako netko moze nek se javi u inbox. Hvala!

Imaš upute na 63. str foruma.

Ja bi ti pomoga, al mobitela ni na vidiku nakon dva miseca :(

14 godina
neaktivan

Kako nema? Dispute? 

11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

s obzirom na nas amatere i problem s updateima rom-ova,nije li bolje riješenje zbog toga i duljeg jamstva kupiti isti mob negdje u Hr za malo više novaca.ipak 24 mj. jamstva nije mala stvar?molim savjet?? 

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
espltd kaže...

s obzirom na nas amatere i problem s updateima rom-ova,nije li bolje riješenje zbog toga i duljeg jamstva kupiti isti mob negdje u Hr za malo više novaca.ipak 24 mj. jamstva nije mala stvar?molim savjet?? 

Samo problem je sta nije malo vise novaca nego ih nema ispod 1600kn, a mene je nrp. sa Giztopa izasao 1060kn, dakle 50% je skuplje kupit kod nas..

10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ja sam uzeo dva komada. racunica mi je bila da jedan i nevalja i da kupim jos jedan da sam jos uvjek u plusu naspram da sam dva kupio ovdje :S

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ima  za 1500kn XIAMOMI REDMI NOTE 2 4G DUAL SIM WHITE.da li giztop isporucuje  iz Eu ili carina još na taj iznos?a pokušavam pročiati hrpu postova,pa se piam onome ekran zeza,drugome nešto treće.ako ga kupim kod nas servis u hr ,jamstvo 24mj!!

a i amli osvrt na giztop:  http://www.forum.hr/showthread.php?t=825663&page=182

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2016 9:26 (espltd).
15 godina
protjeran
espltd kaže...

ima  za 1500kn XIAMOMI REDMI NOTE 2 4G DUAL SIM WHITE.da li giztop isporucuje  iz Eu ili carina još na taj iznos?a pokušavam pročiati hrpu postova,pa se piam onome ekran zeza,drugome nešto treće.ako ga kupim kod nas servis u hr ,jamstvo 24mj!!

a i amli osvrt na giztop:  http://www.forum.hr/showthread.php?t=825663&page=182

Ne placas nikakvu carinu kad uzimas preko Giztopa, 150$ platis i cekas da dodje, meni stigo za 11 dana..

A i da rikne saljem im ga natrag na reklamaciju, malo je zajebancija al nije da nemas garanciju..

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2016 11:43 (ansha).
11 godina
neaktivan

imaju li servis u eu ili u kini.koelga je kupio ulefon iz eu a trebao ga slati u kinu na popravak i odustao zbog ciene slanja i zajebancije zbog povratka i objašnjavanja carini

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2016 12:42 (espltd).
17 godina
Ako treba bas eu warranty imas xiaomiforsale.com i imaju servis u europi. Za slanje natrag u kinu je postarina nekih 50kn, a papire nije neki problem ispuniti, znam da ih je par slalo natrag u kinu ali bolje i to nego nemat mobitel.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
11 godina
protjeran

EDIT: ..

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2016 16:05 (matija410).
11 godina
neaktivan

mislim da je poštarina puno skuplja,a problem je što bi ti mob prolazio carinski postupak kao da je tek kuplje...provjerio kolega koji je imao problem s ulefonom

12 godina
Ja sam platio 65 kn, sa tracking brojem. Došlo u Kinu za 5-6 dana, za 4-5 dana mi poslali novi mob. U Zg u glavnoj pošti sam ispunio neki obrazac privremenog izvoza, tako da sam u povratku to poslao na carinu i nisam ništa platio. Biloo je to prije cca godinu i pol...

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Darko150 kaže...
Ja sam platio 65 kn, sa tracking brojem. Došlo u Kinu za 5-6 dana, za 4-5 dana mi poslali novi mob. U Zg u glavnoj pošti sam ispunio neki obrazac privremenog izvoza, tako da sam u povratku to poslao na carinu i nisam ništa platio. Biloo je to prije cca godinu i pol...

Darko150 

Poslal si ko paket ili preporucenu posiljku? Ja sam slal lcd (oko 50kn) i doslo za 23 dana (sa vikendima)

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2016 20:10 (matija410).
12 godina
Nemam pojma, u onoj kuverti s balončićima, te s brojem za praćenje.
11 godina
neaktivan

Darko 150: preko koje trgovine si uzeo redmi2? 

12 godina

Nisam vraćao RN2... njega sam kupio u Chigonu, odnosno njegovoj sestri Top-One.
Radilo se o TS7, dućan Geekbuying. Priznali su mi i 15 $ poštarine za slanje moba k njimate, te dali bon za kupnju kod njih...

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2016 8:06 (Darko150).
11 godina
neaktivan

hvala.trebam preporuku gdje kupiti redmi note 2 i koju verziju.bilo bi dobro preko nekog EU warehouse

16 godina
Giztop je dosta povoljan, pogledaj
11 godina
neaktivan
Darko150 kaže...

više ne postoji obrazac cn23 ,tako da od slanja u KinuNIŠTA.naplatitl bi poreze opet pri ulasku mobitela u RH.ako netko ima pametnije ideje i priejdloge..

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2016 14:10 (espltd).
11 godina
neaktivan

treba li što softver štimati ili dođe spreman.znam glupo pitanje...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice