Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 791.579
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 2
Wh1T3L10n kaže...

Moj se paket pokrenuo iz UK, ali trenutno stoji da je u Bergamo/Italy - i stoji da je "ON HOLD!" i to od jutros u 07:43h...

Koji K?

Koliko vidim po prijasnjim tracking brojevima od kolega sa foruma, ova faza je danas trebala biti zavrsena i biti u ZG...

A gore na vrhu pise da je isporuka paketa sutra do kraja dana...

Mozda jednostavno nisu azurirali statuse ovi iz DHL-a...

Moj je isto u Bergamu zapeo u 07,36 sati. Nadam se da ce sutra doci. Pise mi: "Due to a technical issue the shipment is currently on hold pending further processing."

15 godina
Xiaomi Redmi Note 2

baterija mi skroz brzo prazni, 1 sat SOT i 63 %, to je puno previse

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ja sam danas i slikao i bio na whatsappu i razgovarao dosta i jos imam bateriju, na 21% je.. a jucer navecer sam punio..

Mozda treba malo da se razradi haha.. jer i meni se cinilo da mi se brzo potrosi nesto..

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Screen on time je najbolji pokazatelj baterije

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2015 23:45 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Svaka čast ekipa, 7 stranica u temi, a od toga pune 4 vezano za promjene statusa DHL pošiljki...

Moj PC  
6 1 hvala 1
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ima netko da je naručio u ovaj ponedjeljak od Chigona? Ako ima da li mu je poslan? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Evo moje slike u attachmentu

Na Miui Stable V6.7.4.0, wifi sam jedino koristio

assassin.st kaže...

Svaka čast ekipa, 7 stranica u temi, a od toga pune 4 vezano za promjene statusa DHL pošiljki...

Hahaha. A Sta ces tako svi dok cekamo da stigne..bit CE I oko moba Nadam se

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2015 11:13 (ToNi185).
14 godina
neaktivan

Ajde vi koji javljate o bateriji i sličnome napišite na kojem ste ROMu i kojoj mreži...

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2015 10:12 (gafinho).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

Hahaha pa kad je to trenutno najbitnija stvar vezana uz taj mobitel. Dnevno 20-40 puta kliknem F5 na stranici gdje su poruke s sellerom. Evo konačno i meni poruka od kineza.

Terry Xu

2015-09-04 02:34:29

hi dear Igor 
so sorry let you wait so long time, this weekend in China, there is a "World War II Victory Day holiday", it is 3 days, the post agent also have holiday, so please understand, all parcels are a little delay, I think we can ship out at Saturday night  :-)

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2
Odgodit cu kupnju moba, vidim baterija je slaba i zna se pregrijavat, mozda kaad dode neki update bit ce bolje. Za sad cekam.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Nije mi jasno da ti je 45% otišlo na 1:45 SOT. 

Ja sam jučer imao 60% nakon 2:50h SOT, i sve na 3gu i auto brightnessu po danu.

Danas ću screenshotat, ako se sitim.

Pingu ;)
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

To si zakljucio na racun dvije poruke? Generalni zakljucak, iz sad vec dva tjedna sto pratim druga misljenja po internetu, je da su ljudi zadovoljni s baterijom a zagrijava se jedino kod igranja zahtjevnijih igara (daj bilo koji el. uredjaj koji se ne zagrije kod zahtjevnijih operacija).

Kako god, nama koji cekamo vec tri dana je danas stigla posiljka u ZG. Ja cu danas podignuti svoj, pa javim svoja iskustva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
miner kaže...

To si zakljucio na racun dvije poruke? Generalni zakljucak, iz sad vec dva tjedna sto pratim druga misljenja po internetu, je da su ljudi zadovoljni s baterijom a zagrijava se jedino kod igranja zahtjevnijih igara (daj bilo koji el. uredjaj koji se ne zagrije kod zahtjevnijih operacija).

Kako god, nama koji cekamo vec tri dana je danas stigla posiljka u ZG. Ja cu danas podignuti svoj, pa javim svoja iskustva.

javi onda, jel me baatrrija jos zanima

13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Samo strpljivo dečki, kada releasaju kernel source i kad se compilaju custom kerneli bit će sot 7+ sati.

Na Redmi 1S sa stock kernelom sot oko 4 sata, a uz xcelerate ide i do 7 !

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band
Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

jel bi se prime verzija tribala vise zagrijavaat onda? ili zavisi do koristenja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vapor, na kojem si romu?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Dok god se ne grije kao SD 810, sve je dobro :D

Prime verzija ima proc clockan na 200MHz više, tako da sumnjam da se osjeti razlika u toplini između nje i 16GB verzije. Al to sa tim 2.2 i 2.0GHz forama je totalna nebuloza. To valjda da navuku ljude, koji nisu pretjerano upućeni, na malo skuplju varijantu. Nema tu nikakve razlike.

Ja svoj mob naručila u nedjelju i još uvijek stoji. Al boli me briga, ima čovjek još 9 dana da ga pošalje. Ako će još zavlačiti, kad mi mob stigne, opalit ću mu 1 zvjezdu za shipping (pita kad ostavljate feedback) pa nek si misli. 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

mala je razlika 2.0 i 2.2 ali ne  zelim da mi mozda posli bude zafalio ta .2 ako ce uopce trebat :)

0 0 hvala 0
16 godina
Nikola_Cro kaže...

mala je razlika 2.0 i 2.2 ali ne  zelim da mi mozda posli bude zafalio ta .2 ako ce uopce trebat :)

Ja sam uzeo Prime, ali sam gledao jer je 32 GB, a skuplji je koliko dođe malo bolja microSD kartica, i eto još dobiješ tih 0.2 Ghz..

14 godina
Xiaomi Redmi Note 2

@Vapor: Jedno pitanje budući da si ti jedini spominjao to još tamo na prvoj stranici... Koji TWRP skinuti?

Na njihovoj stranici pri odabiru uređaja nema Redmi Note 2. A na onom tutorialu di je i tvoj sticky post nema linkova.

0 0 hvala 0
16 godina
tjsudac kaže...

@Vapor: Jedno pitanje budući da si ti jedini spominjao to još tamo na prvoj stranici... Koji TWRP skinuti?

Na njihovoj stranici pri odabiru uređaja nema Redmi Note 2. A na onom tutorialu di je i tvoj sticky post nema linkova.

Mislim da moras replyat prvi post da ti pokaze linkove, sta znaci moras se i registrirat. Tako sam ja skuzija ...

12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ekipa Prime verzija vam nije samo +16gb i +0.2ghz, kod turbo verzije xhelio 10 vam je i ˝turbo˝ gpu powerVR g6200 koje je clockana sa 533 na 700MHz, ovaj podatak sam procita prije misec, dva, i nedavno na nekim aliexpress shopovima. Pretpostavljam da je istina, jer Turbo verzija donosi u antutu 3d rezultate oko 1000-2000 bodova vise.

Sad pitanje je zagrijavanje koje ce se postici kad su procesor i graficka tako clockani, kod meizu mx5 koji ima isti procesor cini se uredu, iako je on klasa vise po kvaliteti, ali donekle se moze uviditi da nebi tribalo biti veci problema (kako se kaze, od snapdragona nemoze gore biti).

:)

0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

s kojeg linka si naarucio prime verziju?

0 0 hvala 0
16 godina
Nikola_Cro kaže...

s kojeg linka si naarucio prime verziju?

Link s kojeg sam narucio vise nema, seller ga je blokirao radi "gužve", ali možeš uzet s ovog bez problema.

14 godina
SHELBY_09 kaže...
tjsudac kaže...

Mislim da moras replyat prvi post da ti pokaze linkove, sta znaci moras se i registrirat. Tako sam ja skuzija ...

Yep! Dobro si skužio!

Hvala!!!

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Je li može netko dati link na stranicu od Chigona? (ali baš za redmi note 2)

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

znaci trebam uzet FDD da bi radio kod nas i 32gb verziju koja je primee?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Redmi kaže...

Je li može netko dati link na stranicu od Chigona? (ali baš za redmi note 2)

Chigon ti trenutno nema u ponudi redmi note 2

http://www.aliexpress.com/item/Original-XIAOMI-REDMI-NOTE-2-FDD-4G-LTE-Mobile-phone-MTK-X10-2-0Ghz-Octa-Core/32436852859.html?spm=2114.01020208.3.2.aNu052&ws_ab_test=201407_2,201444_6,201409_1

ovi trenutno jedini imaju, koji salju u europu dhl-om, preko UK-a

15 godina
Xiaomi Redmi Note 2

nesto mi se gaaaaadno s baterijom dogada, napunio na 100% oko 1h u noci i probudim se u 6 i 73%?!, odem na posao i ostavim mob doma i sad se vratio i 18%.. koji rac? nesto mi jede bateriju nenormalno, samo sta?

ovo na slici su mi svi appovi, na prvoj stranici jos messenger i whatsapp

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Vrati na tvorničke postavke, pa vidi kak je baterija bez da išta instaliraš...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice