da li je netko uspio ažurirati ROM na verziju MIUI V8.2.4.0. meni preuzme ažuriranje, telefon se restarta i kaže da je došlo do greške i da ponovo preuzmem ROM
Evo da javim da sam uspio riješiti zavrzlamu oko ažuriranja ROM-a
postupak je sljedeći:
- na računalo je potrebno instalirati kinesku verziju Mi Pc Suite, možete ga skinuti ovdje http://en.miui.com/thread-450342-1-1.html
- računalo je potrebno pokrenuti na način da se onemogući izvršavanje verifikacije drajvera (Disable Driver Signature Enforcement), kako se to radi možete vidjeti ovdje
- ugasiti mobitel i ponovo ga pokrenuti na način da se istovremeno drže pritisnute sve tri tipke power, volume + i volume-, tipke se drže pritisnute sve dok se na ekranu ne pojavi skica telefona i usb kabla koji je odspojen od telefona
- spojiti usb kabelom telefon i računalo
- pokrenuti Mi PC Suite,
nakon toga bi odmah trebao iskočiti izbornik sa kineskim slovima, ispod zelenih slova piše da je dostupna verzija 8.2.4.0. ispod toga su četiri tipke, prva znači ažuriranje preuzimanjem sa interneta, druga je ažuriranje roma sa lokalnog diska
ja sam kliknuo na prvu i otvorilo mi je novi izbornik u kojem se pokazuje napredak preuzimanja ROM-a u postocima, kad završi prebacuje na sljedeći ekran gdje izbaci postotak ažuriranja i ispod toga crvenim kineskim slovima grešku, vezano uz adb drajver i usb, ali istovremeno se na telefonu pojavi bijela crta i upozorenje da se telefon ažurira i da ga se ne smije restartati. Znači iako ne kompu pokazuje grešku ažuriranje ide i treba ga pustiti da završi, to traje oko 30 minuta, nakon čega se telefon digne. Meni su ostali svi podaci i postavke, samo je u postavkama vidljivo da je telefon ažuriran na verziju 8.2.4.0
Dali se to može na 32-bit to uraditi?Kod mene je 32-bit Windows 7..