Xiaomi Mi5

poruka: 2.282
|
čitano: 488.720
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

I kakvi su dojmovi?? metalni okvir kako ti djeluje ?

0 0 hvala 0
10 godina
Re: Xiaomi Mi5

Mobitel mi je preseksi i stvarno sam zadovoljan, ali me baterija jako razočarala. Mislim da je ipak neki bug u MIUI 8 ROMu jer vidim po MIUI forumu da se ljudi žale isto.
Stavim danas screenshote potrošnje, sad sam ga taman napunio.

13 godina
teo2411 kaže...

Mobitel mi je preseksi i stvarno sam zadovoljan, ali me baterija jako razočarala. Mislim da je ipak neki bug u MIUI 8 ROMu jer vidim po MIUI forumu da se ljudi žale isto.
Stavim danas screenshote potrošnje, sad sam ga taman napunio.

Još da ti kinez nije stavio beta rom...

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
13 godina
neaktivan
Reci kakva je kvaliteta izrade, posebno metalni okvir, bas me zanima...citam da nije kao cvrst
9 godina
Beta rom.. Od kad je to problem? Rijesi se za tjedan dana... Veci problem je vendor rom :D

0 0 hvala 0
17 godina

Nije baš čvrst... 

Come to the dark side, we have cookies.
10 godina
A kao nije čvrst, Jerryrigeverything ga je prelomio ko igračku. Ali ja ne vidim mogućnost pucanja osim ako si hipster u skinny hlačama i nosiš mobitel u stražnjem džepu.
13 godina
crystal6 kaže...

Nije baš čvrst... 

Možda slijedeći firmware update to popravi

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
Xiaomi Mi5

evo i 

[OFFICIAL] CyanogenMod 13.0 nightlies for Xiaomi Mi 5

http://forum.xda-developers.com/mi-5/development/rom-cyanogenmod-13-0-xiaomi-mi-5-t3457752

MIUI HR TRANSLATOR

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Planiram kupiti mi5, ali sam na puno mjesta procitao da ljudi imaju problema sa mrezom (gubljenje signala, problemi sa 4g mrezom i slicno). Mobitel mi se cini stvarno super, ali ne mislim ga kupiti ako se neda normalno razgovarati pomocu njega pa me zanima ima li netko slicnih problema?

0 0 hvala 0
10 godina
Ja nemam nikakvih problema sa gubljenjem signala. U razgovorima je zvuk čist, a 4G lovim svugdje bez problema.

Evo battery stats koje sam rekao da ću stavit https://drive.google.com/folderview?id=0BzXihH28PRSmMDBoT1VzemFsaVU
13 godina
neaktivan
Bas se ne razumijem u romove i te stvari... da li tko zna koji global rom je najfluidniji opcenito mui8 ili mui7 ?
16 godina
neaktivan
saintmarcus9 kaže...

Dobivam 7-8 sati SOT-a ko iz šale,što je na razini Z3C kojeg sam imao(nakon MM updejta).

6 ako igram igricu. 

QuickCharge 3.0 ga puni blesavo brzo bar do 85%(tipa 40ak min).

Brz ko munja,kamera po danu odlična,po mraku malo manje. 

Gdje si i za koliko nabavio punjač? Čuo sam da ovaj u kutiji s njim podržava samo 2.0

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
8 godina
Xiaomi Mi5

Pozdrav svima. 13.10. uplatio xiaomi mi5 preko Topone. Od 17.10. na tracking daje  Gatwick - UK. Nije li to malo predugo? Nisam do sad nista uzimao preko te trgovine pa molim ako mi netko moze odgovoriti

ib
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Ilion na telekinezi je reko da imaju nekih problema sa tracking brojevima.. Javi mu se na telekineza forumu i odmah mu u poruci posaljes order number da ne cekas bezveze jer ce te trazit to. Pa ce on proslijedit u topone i pitat kaj je.. Jer je inace 11 dana i vise neg dovoljno da dode
9 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Imali su zastoj nakon praznika dok su poslali sve narudžbe valjda. Meni danas stigla 2 Redmi 3s naručena 06.10.

Napiši im u poruci da ti pošalju tracking HK-UK jer si njega trebao dobiti dan, dva poslije. Svakako ne brini, idući tjedan je vjerovatno kod tebe.

Šalju sada sa Miui 8 Global romom koji mi se na prvu čini odličan i nudi normalno update.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2016 21:19 (Azazriel).

0 0 hvala 0
8 godina

Ne znam ne svidja mi se sve to skupa, danas dobio mail s novim tracking nr. i po njemu je u nedjelju jos bio u HK. Sto se roma tiče nadam se da ce biti ok jer sam tu slab. pozdrav i hvala .Kontaktirao sam i Iliona sa Telekineze i on kaže da će sve biti ok osim što će mob. kasniti

ib
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2016 22:03 (ivo99).
10 godina
saintmarcus9 kaže...

Dobivam 7-8 sati SOT-a ko iz šale,što je na razini Z3C kojeg sam imao(nakon MM updejta).

6 ako igram igricu. 

QuickCharge 3.0 ga puni blesavo brzo bar do 85%(tipa 40ak min).

Brz ko munja,kamera po danu odlična,po mraku malo manje. 

Koji ROM imaš?

8 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Stigao meni sa Aliexpressa (TopOne) i eto odmah neugodno iznenadenje. Dosao je za nekih 12-13 dana, ali s neispravnim touch screenom. Tocnije na cca 1/4 ekrana touch sensor je mrtvav. Napravio sam i xiaomi hardware test i potvrdio to. Snimao sam sve uredno i njima javio, pa sam cekao 3,4 dana da odgovore. Pa su zeljeli novi video, pa sam napravio i to. Pa onda opet nisu odgovarali 3,4 dana. Ali sva sreca da sam odmah otvorio dispute i potrpao sve dokaze tamo, tako da nema nikakvog problema.

Oni su me u meduvremenu pokusali zajebat na sve moguce i nemoguce nacine. Prvo cekali maksimalnih 5 dana da odgovore na dispute i onda odgovorili u zadnjih 5 sati i ponudili (0.00 USD), na sto su me upozorili iz aliexpressa. Kad sam to odbio u poruke od narudzbe su mi poslali sto mogu uciniti buduci da je mobitel neispravan.

1. Platit popravak nakon sto je popravim u servisu (sto naravno nemam nikakvu potvrdu da ce mi uplatiti novce)

2. Da vratim mob i dobijem povrat i narucim novi

3. Da vratim mob i dobijem novce nazad

Lijepo zvuci, samo sto su to trebali obaviti kroz dispute, i sto je odabir bilo koje opcije trazio od mene da editiram dispute sa razlogom da ne trebam mobitel ili da mi mobitel ne odgovara (a naravno razlog je ostecen mobitel). Naravno da sam odabarao, dobio bi samo odbijen dispute i ostao sa neispravnim mobitelom. Ovako cu dobiti povrat i vratiti njima mobitel o njihovom trosku, pa cu uzeti sa honorbuya ili grossoshopa. Sve je ovo potvrdeno od strane korisnicke sluzbe AliExpressa, oni su mi i dali savjete za dispute. Izgleda da nije prvi put da imaju ovakve slucajeve sa toponeom

Uglavnom, zelio sam podijeliti iskustvo u slucaju da netko dozivi isto pri otvaranju.

Sve je lijepo i krasno dok mobitel dode ispravan. Kad dode sa hardwerskom manom cine sve sto mogu da vam ga stave

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2016 8:30 (pajaro19).

2 0 hvala 0
9 godina
A lijepo sam milijun puta napisal da se javite ilionu na telekinezi i da ce ovi brze odgovorit i da ce odmah ic drugim tokom..

Covjeku s onog foruma su poslali za redmi note 2 il koji vec mob, drugi ekran jer je na mobu pozutio...

Nego, jel imas unboxing video, jel bila vakumirana kutija ili?
8 godina
neaktivan

Nisam primjetio to napisano, ali realno nije ni vazno. Mobitel je dosao neispravan, a s njihove strane su mi ga u cijelom tom vremenu zeljeli stavit i naguzit me.

Imao sam i unboxing i sve. Kutija je bila unsealed jer su flashali global ROM. Nema fizickoj ostecenja, vec je neispravan touch sensor. Hardware test je to samo potvrdio.

Mozda bi i ja prihvatio jednu od navedenih opcija da mi mucki nisu trazili da izmjenim razlog disputea i maknem dokaze . Jer da sam to napravio izgubio bi dispute i sve.

Odabrat cu nekog drugog za naruciti, jer ovo nije ugodno iskustvo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2016 9:28 (pajaro19).
13 godina
da tako je to sa nasim kinezima, ja sam narucio sa honorbaya brzo mi dosao imao sam par pitanja brzo su odgovorili, zasad nisam imao problema sa mob
9 godina
Vjeruj mi, je bitno, jer preko iliona su i brze slali(do ovog problema nakon praznika sad), i skoro pa dmah su mi odgovorili na pitanja
8 godina
neaktivan

Odgovarali su i meni na pitanja dok nisam poslao dokaze da mobitel nije ispravan i otvorio dispute. Mobitel je relativno brzo stigao, al isto tako je stigao neispravan.

Kazem ti, pokusali su me naguzit na nacin da promjenim razlog dispute, kao oni bi prihvatili odmah dispute.  I to cijela komunikacija kroz order poruke, buduci da nisu valjan dokaz za dispute.

Kad sam napisao da mi ponude isto kroz dispute, nema odgovora. Zakopat cu im i recenziju na mobu, samo cekam da sve ovo zavrsi.

13 godina
neaktivan
To si kontaktirao sa topone ili xiaomiem ?
8 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

TopOne, nemam sto sa Xiaomiem. Cekam da se odradi dispute do kraja, jer njih ocito nije briga

Jedno pitanje, je li tko slao u kinu. Kako je najlaske, mislim platit ce oni dosstavu al zanima me cime je najlakse

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2016 21:11 (pajaro19).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Imao sam sličan slučaj. Za povrat telefona će ti dati na koju adresu ćeš slati ( isprint jer ima kineskih slova i zalijepiš na vrećicu ) uz napomenu da ide običnom poštom. U pošti tražiš preporučeno i njemu proslijediš track number. Cijena je oko 98 kn. Kad stigne kod njih cca 25 dana onda oni napišu u dispute da se slažu i Aliexpress šalje novce na tvoj račun.

9 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Oni će ti vratiti sve što si ti platio preko aliexpressa. Sumnjam da će ti vratiti što si ti platio poštarinu za slanje u kinu.

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Hvala

Nije, platit ce i dostavu. Takva je odluka alieexpressa :

Return goods    full refund    ( Seller pays the returning shipping fee)

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2016 8:02 (pajaro19).

2 0 hvala 0
9 godina
Kakve veze ima Ilion ? Oni povrat moraju odradit isto na Top One-u ili bilo gdje drugdje, neovisno o kupcu.
Btw. Honorbuy se i meni čini sigurnija kupnja, provjereno.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice