XP Serial key na notebooku zaključana tema

poruka: 24
|
čitano: 12.582
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
XP Serial key

e ovako.

imam sad jedan laptop koji sam dobio,i....na njemu je prije bio instaliran xp.i ja sam formatiro sve i stavio opet xp.

e sad na straznjoj strani imam key za xp.i sad zasto mi taj key ne prolazi?mislim ta prijasnja instalacija xp-a ne postoji,a kad upišem taj key kaze mi da je ne ispravan.?kaj da radim.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: XP Serial key
Vjerovatno to nije key več serijski ili tako nešto
17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...
Vjerovatno to nije key več serijski ili tako nešto
 Pa kog briga, čovjek traži samo rješenje.

Kako da ne - How yes no
17 godina
neaktivan

pa od ceg serijski?kaj za aktivaciju win.a ne i za registraciju da su legalni?

ima onu naljepnicu ili kako vec od xp-a.a i prilikom instalacije xp-a taj key mi je takodjer bio ne vazeci.

17 godina
dirtyjack kaže...

pa od ceg serijski?kaj za aktivaciju win.a ne i za registraciju da su legalni?

ima onu naljepnicu ili kako vec od xp-a.a i prilikom instalacije xp-a taj key mi je takodjer bio ne vazeci.

šta ja znam laptopa predinstlairanog windowsa?Nekog drugogxp-a home?

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb....
1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
neaktivan
XP Serial key

mozda ti nisu iste verizije windowsa.

npr imas key za xp home edition a ti instaliras xp professional

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vasiona kaže...

nije ista je verzija.za profesional je key a instaliro sam i profesional
17 godina
neaktivan
dirtyjack kaže...
Vasiona kaže...

nije ista je verzija.za profesional je key a instaliro sam i profesional
 Još ovisi koja revizija (SP1, SP2), a i ovisi o državi(tj. regiji kojoj si kupio)

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition
17 godina
XP Serial key

Pošto si KUPIO proizvod tj. imaš naljepnicu SMIJEŠ nazvati MICROSOFT Hrvatska i tražiti ih pomoć uvezi s time. Broj je 0800 300 300.

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XP Serial key

kupljeno u Hrvatskoj.i sve je sa sp2.ok ak ih nazovem bit ce pitanja ko kad di itd....

a ja o njemu nis ne znam,ne znam ni di je kupljen.

i da li je tak key onda za aktivaciju ili registraciju?

0 0 hvala 0
17 godina
XP Serial key

Pa samo reci da neznaš jer nisi ti kupio, ALI IMAŠ NALJEPNICU i ostalo.

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zapravo odgovor ti je vrlo jednostavan ovo je OEM kljuc koji ide uz proizvodaca laptopa a to nisi nave koji je u pitanju. Znaci trebao bi skoknuti do servisa i ako je u garanciji oni ti vrate instalaciju i win gore posto ocigledno nisi napravio back up diskove sistema :-) .

17 godina
XP Serial key

Daaaaaaaaaaa, zaboravih na to.

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sammy kaže...

Zapravo odgovor ti je vrlo jednostavan ovo je OEM kljuc koji ide uz proizvodaca laptopa a to nisi nave koji je u pitanju. Znaci trebao bi skoknuti do servisa i ako je u garanciji oni ti vrate instalaciju i win gore posto ocigledno nisi napravio back up diskove sistema :-) .

da nemam nikakakav backup al kak cu doc u servis kad ni nemam nikakve papire,nemam nis od tog laptopa.
a i vjerujem da je garancija istekla tak da....banana,a papiri negdije u smecu:) ne ne znam fakat nis i nemam nikakve njegove papire.
jedino sto imam taj key ispod koji mi ne prihvaca.jel postoji jos koji nacin?
17 godina
neaktivan

a kakav je taj?pa svaki koji instaliras nakon prvog updatea ti povuce taj geniue kaj ne?tak da si opet na istom.

jedino kaj mozes ugasit update sto ja nemogu (ne smijem).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XP Serial key

Ima nešto što se zove windows xp student release key (ili tako nešto) - to je serijski ključ za win xp koji je legalan a može se naći na internetu samo malo proguglajte. Ja sam osobno instalirao win xp na više računala s tim istim ključem i svi su prošli validaciju valjanosti (WGA validation) pa valjda je onda legalan.

Ako netko zna više o tome neka nam kaže jer ja nisam baš 100% siguran dal je to legalno za sve ili samo za ciljanu skupinu ljudi (studente kako kaže naziv).

0 0 hvala 0
17 godina
XP Serial key

Hm, mislim da znam o čem se radi. Pola moga razreda je na taj način "prevarilo" windowse XP koji nisu orginalni i sada im je WGA dozvolio skidanje svih updateova.

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Mislis na University verziju. XP instalacija mora biti odgovarajuca takoder.
17 godina
neaktivan
XP Serial key

Pokušavaš vjerojatno instalirati retail ili corporate XP, a ključ je OEM

Pokušaj preurediti instalacijski cd tako da windowsi pomisle da se radi o OEM verziji

kratke upute http://www.petri.co.il/use_oem_version_to_upgrade_xp.htm

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XP Serial key

Ako je cd key za Windows XP SP2 samo trebas downlodati Windows XP SP2 OEM verziju.

Imao sam isti problem sa XP Home.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imas li link da skinem taj WPA

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Posudi XP profesional i instaliraj na komp sa pripadnim serial-om. Nazovi Microsoft Hr i objasni da si posudio legalni XP od frenda i instalirao na komp i da ih želih aktivirati sa serialom na tvom laptopu ( obzirom da sa istim nisi uspio instalirati vindozu). I to je to.

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan

Što se tiče genuine validacije ,ona sama nudi opciju isključivanja tako da sam update šljaka i bez genuine XP-a
osim što ne možete niti sp3 niti intrnet explorer 7 ili 8 nadograditi ,a ne možete niti wmp 10 ili 11 nadograditi na stari
a što se tiče drugih update to ide.
Studentski serial kako je netko napomenuo,može se skinuti s net-a posve legalno i s serial key uključenim u paket kao ISO Cd .
Xp šljaka dobro i bez velikih update zahvata koji zahtjevaju validaciju,ali defender radi (nadograđuje se) bez validacije.

17 godina
neaktivan
XP Serial key

poslo sam ti privatnu poruku imaš CD-KEY

inače kaj nema nekih windowsa koji se mogu instalirat na više kompjutora i nekih koji se mogu sam jednom upotrijebit????
možda on ima taj samo za jednu upotrebu...

barem ja tak mislim....xd

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice