Imam jedno pitanje. Dali win xp podržava dcx10? Jer nebi prelazio na win7. Citao sam u bug-u da xp ne podržava dcx10 sad jel to istina?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam jedno pitanje. Dali win xp podržava dcx10? Jer nebi prelazio na win7. Citao sam u bug-u da xp ne podržava dcx10 sad jel to istina?
istina je.
ne
da
XP ne podržava DX10,ali ima nekoliko načina kojima se može to srediti,a nisam siguac kako to radi itd. (grafička mora podržavati DX10)
Da, istina je.
Bilo je pokušaja prebacivanja dx-a 10 na XP (alky project), no neslavno je završilo..
XP ne podržava DX10,ali ima nekoliko načina kojima se može to srediti,a nisam siguac kako to radi itd. (grafička mora podržavati DX10)
Što puniš čovjeku glavu!Kojih načina kako?
xp-dx 9
vista-dx 10
win 7-sad će dx 11
Znaci imam graficku sa dcx10 i da bi to koristio moram imat windows7? Koji bed. Ne bi se htio maknit sa xp-a. A dali je velika razlika izmedju dcx10 i dcx9?
morat ces se prije ili kasnije pomaknuti sa xp-a..budes li zelio igrati novije igre....buduci da ce biti zasnovane na dx 11.
Znaci imam graficku sa dcx10 i da bi to koristio moram imat windows7? Koji bed. Ne bi se htio maknit sa xp-a. A dali je velika razlika izmedju dcx10 i dcx9?
Win7 ili Vista za DX10.
Neznam koji ti je problem s prijelazom, win7 su odlicni, ja sam vistu preskocio, a s ovim sam sad i vise nego zadovoljan, u svakom pogledu
Što puniš čovjeku glavu!Kojih načina kako?
xp-dx 9
vista-dx 10
win 7-sad će dx 11
Nikad to nisam probavao prebacivati pa ne znam kako,ali pisali su da npr. Crysis ići na very high na XP-u ( za to treba DX10).
Ima i za Vistu DX11.
Dobro onda cu morat skinit win7
Skidaj linkove dok mod nije vidio!!!
DX10 za XP ne postoji!
LOCK!