Dakle, zanima da li tko zna da li je moguće prebaciti se s microsoft offica 2007 na onaj iz 2003? Treba li se ovaj noviji obrisati kako bi se mogao koristi stariji, ili se može nekako uz 2007 koristiti i 2003? Hvala na pomoći.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da možeš imat obadva inst, samo ne smiješ imati 2 outlooka (potuku se oko nekih fajlova, kolko se sjećam).
Mislim da možeš imat obadva inst, samo ne smiješ imati 2 outlooka (potuku se oko nekih fajlova, kolko se sjećam).
Stvarno...pa to nije loše onda...
Ako imas 2007, onda ti ne vidim potrebu da imas 2003, cak i ako ti treba da spasis u format od 2003, pri spasavanju dokumenta mozes birati, koji tip ces da spasis.Samo bi mjesao sa Outlukom i pravio sebi probleme.Prosto instaliraj 2007 i to je to.
postoji i compatibility pack za 2003 i 2007, tak da i to rjesava sve probleme
postoji i classic menu za 2007 koji daje klasicne padajuce menije u officeu 2007 tako da stvarno ne vidim razlog da se vratis na 2003.
Zašto trpati više instalacija?
Nepotrebno je. Kolege su ti objasnili.
Ali ako baš želiš imati 2003, makni 2007 čisto jer nema potrebe za dvjema instalacijama.
Ja sam imao na starom kompu i 2007 office i 2003 office, kad bih radio u jednom pa otišao u drugi(uglavnom u 2007) onda bi on počeo ko neku instalaciju koju bih ja prekinuo i tek bi onda on ušao u word, excel ili...
Inače, pitam zbog kolegice koja ima office 2007. ali zbog faksa i nekih vježbi, želi 2003. (valjda joj je lakše), pa me pitala da li je to moguće. A kako ja nisam bio siguran, pitao sam vas
stavi joj classic menu i podesi da snima u doc umjesto u docx i nece ni primijetiti razliku ;)
Kako se stavlja classic menu?