Wireless i driveri

poruka: 10
|
čitano: 1.191
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Wireless i driveri

zz, rušio sam windowse na laptopu, a pošto nikad nisam imo posla sa wirelessom, neznam ga naredit... pa ako može mala pomoć?
instaliro sam drivere dobre (valjda) wireless... ali mi neće nači niti jednu konekciju...

a ima tu još jedan probelem, imam nekoliko upitnika u device manageru... skido sam sa interneta drivere, pa sada ne znam šta nisam dobro instaliro??
evo slika :

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wireless i driveri

Koji je laptop...

WHAAAAAAAAAAAZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! .......................IN GAME: IWEK91
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Wireless i driveri
Krešo91 kaže...

Koji je laptop...

Asus F5N

15 godina
neaktivan
Wireless i driveri
The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

skinio sam za wireless sa te stranice, i sve sam instaliro drivere sa te stranice, ali opet ne radi...

15 godina
neaktivan
Wireless i driveri

Windows ti nemoze konfigurirati mreze zato sto mu to nisi dozvolio, napravi ono sto ti pise u poruci koju si dobio kad si usao u windows nwtwork manager...........

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ivan 992 kaže...

Windows ti nemoze konfigurirati mreze zato sto mu to nisi dozvolio, napravi ono sto ti pise u poruci koju si dobio kad si usao u windows nwtwork manager...........

Kako mu nisam dozvolio? :SS Ne znam šta trebam napravit... Možeš malo detaljnije rećć...? :)

15 godina
neaktivan
Wireless i driveri

Tri jednostavna koraka..........

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Ivan 992 kaže...

Tri jednostavna koraka..........

Radi, fala car si ! :)

15 godina
neaktivan
Stipa.03 kaže...

Radi, fala car si ! :)

Pa sto onda ne kliknes na Hvala...............

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice