Molim pomoc. imamWin7 i sve radi super osim da mi se sad nece dignuti winmail. pokrenem ga i nece se prikazati na monitoru a dole u traci mi pise dobili ste novu poruku. isao pogledati na t-com i naravno skida sve poruke a nemogu nista vidjeti. Svaka pomoc dobro došla
WindowsMail problem
- poruka: 14
- |
- čitano: 2.714
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne jer nemam win7 cd
ima li neko jos koju ideju? ajde ljudi molim pomoc
Windows 7 ima WindowsMail? Ja koliko znam nema i treba ga skinuti sa neta, sada se zove Windows Live Essentials
radim sa njim vec 6 mjeseci na win7 i sve ok
halo moze pomoc, zna neko razlog zasto mi se to desava?
Nemam pojma al deinstaliraj windos live i ponovo ga skini instaliraj.
probao ali nista windos live radi a winmail ne
Windows Mail ne radi na Sedmici!!! Koliko puta to treba ponoviti?! Ako imaš Live Essentials ,ne znam kaj ti više i treba!
Dobro ,postoji folder Windows Mail u Program files-ima ,ali on nema nikakvu funkciju u Sedmici!!
Naravno ,kao i za sve drugo ,i ovdje postoji način da se Mail vrati i da profunkionira ,ali za to treba imati neko predznanje ,i treba modificirati i mijenjati original fileove ,a to ti ne preporučam ako točno ne znaš što i kako treba napraviti!!
Ako baš hoćeš ,evo kako se to radi ,ali PAMET U GLAVU ,i prije nego počneš napravi backup sistema!
a kako sam ga ja onda koristio 6 mjeseci u win7 i do sad mi je sve bilo ok?
HA ha ha
Onda idi u Control Panel Add or Remove Programs odaberi Windows Live Essentials i kada se pokrene sve to odaberi Repair