Windows XP SP3

poruka: 49
|
čitano: 13.948
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Windows XP SP3

Mislim da nije puno ljudi prešlo na vistu pa me zanima tko od XP-ovaca planira stavit najavljeni SP3. Naime, on je najavljen za kraj ovog mjeseca pa neznam jer ga stavit i zašto ga stavit.

Tko pod drugim jamu kopa pod prvim je već iskopo.

0 0 hvala 0
17 godina
Windows XP SP3

pa normalno da ću ga stavit(kad se malo informiram od drugih korisnika).........a usput bi SP 3  trebao i pokrpat rupe u sistemu koje još nisu pokrpane....Osmijeh

zašto ga onda izdaju,ak ga ljudi nebi instalirali??

Edit:mail ivica

Nitko nije beskoristan.Svatko može poslužiti kao loš primjer.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.4.2008 15:42 (mali.ivica87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows XP SP3
mali.ivica87 kaže...

pa normalno da ću ga stavit.........a usput će ti pokrpat rupe u sistemu....Osmijeh

zašto ga onda izdaju,ak ga ljudi nebi instalirali??

pa znam, ali mi nije jasno koje su novine uvedene.

Tko pod drugim jamu kopa pod prvim je već iskopo.
17 godina
neaktivan

ja sam fino na visti sa sp1 i mogu vam rec da sam zadovoljan.

intel q6600,500gb hard,4gb ram corsair520w
17 godina
neaktivan

Super, drago mi je sta si zadovoljan... A taj tvoj komentar je vezan za Win XP SP3 kako? Neodlučan

Namjeravam ga stavit, ali cu malo pricekat, nekih mjesec dana.

17 godina
Windows XP SP3

Kada nabavim slipstream winXPpro+sp3 onda ću "od nule" sistem instalirati. Čekat ću da ta kombinacija dođe na MSDNAA pa da napokon legalne windowse besplatno si skinem :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam jutros skinio i instalirao SP3. I imam za pocetak neki (subjektivni) dojam da su winsi nesto brzi.

17 godina
bolje to makni jer češ dobit crni i ne razumijem zasto su na xp sp3 radili da ubrzaju performance a na visti ne.Pa Vista je novija trebali bi se više onoj brinu i njegovat :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Treba vidjeti. instalirati i ako valja ostaviti ako ne vratiti na 2 i to je to. al brijem da bi trebao biti dobar

17 godina
neaktivan
Windows XP SP3

Ja sam morao reinstalirat prije mjesec dana jer se kao i svaki win. vec sve usporilo... tako da u biti cekam SP3 da ga slipam...

Ali kako su rekli bit ce dostupan negdje 29. pa cu ipak pricekat oko mjesec dana da vidim ako radi kakve probleme isl.

Ako je losiji od SP2 necu ga koristit samo zato jer je noviji...  kako bi se reklo u C++-u     "novo != bolje"   sto se potvrdilo sa vistom...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows XP SP3

Jel je istina da morras imati genuine windowse da bi mogao instalirati SP3?

Intel Pentium D 930- 2x3.00 GHz, Kingmax 3 GB DDR II(667 Mhz), Albatron PX945P v2.0, GeForce 8600 GTS 256MB, Seagate Barracuda 250 GB, napajanje 400W, Win Vista Bussiness SP1

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows XP SP3

Stavljam čim će biti provjereno (dok će ljudi biti zadovoljni)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ivanplesh kaže...

Jel je istina da morras imati genuine windowse da bi mogao instalirati SP3?

Koliko ja znam da... ali ne mogu reci nista 100% sigurno.

U svakom slucaju, cim izadje nesto takvo, ocekuj crack unutar jednog dana :D
17 godina
neaktivan
Windows XP SP3

Ah skinuo sam i ja SP3 za XP, no umjesto setup datoteke dobio sam nekih 7.500 malih fajlova, a glavni je folder i386, koji se i nalazi i na XP cd-u, ikakva preporuka? Probao sam napraviti novi bootabilni cd sa XP i zamijeniti datoteke skinutog i386 sa onim koji se nalazi na cd, sve fino prođe, kopira potrebne datoteke, restartuje se, krene instalirati no onda frkne Eror da ne mže instalirati neki network  file, i kada kliknem na ok, izbaci BSOD  (Blue screen of death). Ikakvih preporuka, osim onih da skinem novi SP3 sa neta, pošto sam na dialup-u, nekih 48kbps. Veoma sam ga dugo skidao i vidi sada... Šmrc...

Ajmo BUG dajte nam (meni) SP3 na sljedećem DVD-u...

nikolagrgic
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2008 19:11 (Neophyte).

0 0 hvala 0
17 godina
Neophyte kaže...

........Ajmo BUG dajte nam (meni) SP3 na sljedećem DVD-u...

jadan,stvarno mi te je žao,al strpi se još malo,do sljedećeg mjeseca,sigurno će staviti SP3 na sljedeći dvd,i vjerojatno će nešto i napisati o tom SP3 u Bugu.....pa ću pričekati još taj jedan mjesec,da vidim kaj oni napišu o tome,pa možda instairam
....čemu mjenjati stvari koje su do sad dobro radileOsmijeh

Samo jednom se ljubi,sve je ostalo praksa.
17 godina
neaktivan

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2008 22:39 (joc).
17 godina
neaktivan

Probleme koje sam imao rijesio na nacin da sam ucino novu instalaciju Win xp i nakon toga ucinio instalaciju SP3 .I mogu reci radi jako lijepo.I kod mene je taj subjektivni osjecaj da radi brže.

17 godina

Ne znam. Evo treci tjedan je SP3 na kompu. I radi da, sto se kaze, bolje ne moze.

17 godina
neaktivan
Windows XP SP3

Pa zar nisu SP3 napravljeni radi potreba DX10 i ovog novog DX10.1?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa ne baš.

17 godina
neaktivan
Windows XP SP3

Sinoć mi je WinXP auto apdejt ponudio SP3. Prihvatio sam i iz prve nije instalirao, ali kad sam pokrenuo opet auto apdejt skinuo je novi validacijski alat i krenuo s instalacijom. Sve prošlo OK.

Dojam nakon prvih sat vremena korištenja - sve je 10 do 20 % brže, ovisno o aplikaciji, a za ostalo mi treba vremena provjeriti.

Postoje samo dva pravila za uspjeh: (1) Nikad nemoj reći sve što znaš, (2) ...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Sinoć mi je WinXP auto apdejt ponudio SP3. Prihvatio sam i iz prve nije instalirao, ali kad sam pokrenuo opet auto apdejt skinuo je novi validacijski alat i krenuo s instalacijom. Sve prošlo OK.

Dojam nakon prvih sat vremena korištenja - sve je 10 do 20 % brže, ovisno o aplikaciji, a za ostalo mi treba vremena provjeriti.

mogu potvrditi.
Jutros ga je odmah skinuo i instalirao.
Nemam baš puno vremena za provjeru al zasad sve radi kak treba

Athlon X2 5000+@ 3200mhz,Gigabyte GA-MA770-DS3,Geil ultra 2x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
neaktivan

Nabavio sam si instalacijski CD sa integriranim SP3, kad sam napravio Explore u ROOT-u vidim ETHO folder, i u njemu su dva foldera -  sa WGAV i onom riječi sa "c" i WPA i ista riječ sa "c".

Pišu kao neke upute u ta dva foldera, al'ja još uvijek ne kužim kako to napraviti, jel' prvo instaliram XP pa onda radim ekstrakcije tih datoteka s CD-a lokalno na komp, i pokretanje exe datoteka iz njih ili se to sve samo odradi instalacijom?!?

Plač

Htio bih si napraviti reinstalaciju XP-a dakle, sve novo, a ne patch-irati postojeći XP.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2008 11:31 (8oy5cout).
17 godina

pitanje.

sp3 na win update ima oko 60MB dok na npr. download.com iznosi ~320MB ..

u čem je caka? :D

17 godina
nixass kaže...

pitanje.

U tom da ti je xp vec prije prek tih updateova skinul veci dio SP3-a, dok oni koji recimo imaju frisku verziju Xp-a skinu sve u jednom-SP3!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, 4GB DDR2 800 Kingmax, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr., Logitech Z-2300, Logitech LX 500
17 godina

hvala!

17 godina

Ako tko hoće SP3 http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2fcde6ce-b5fb-4488-8c50-fe22559d164e&DisplayLang=en download!

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb....
1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
neaktivan
nixass kaže...

pitanje.

Meni je javio na početku da SP3 ima od 60+ do 200+ MB i upozorio na moguće vrijeme trajanja instalacije. Upravo kako je rečeno - ovisno o tome jel ti apdejt radio do sada, jer se SP3 uglavnom sastoji od apdejta zadnjih, mislim, 2 godine, i još nekih dodataka.

Postoje samo dva pravila za uspjeh: (1) Nikad nemoj reći sve što znaš, (2) ...
17 godina
neaktivan
Windows XP SP3

Evo instalirava se bootajuci prefessional sa sp3, preko wvmare-a naravno....pa da vidimo kaj ima novog.

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows XP SP3

Da li SP3 poboljšava išta i u igricama? Nešto tipa da manje opterečuje procesor, da mu je postotak opterečenja manji? Podržava li sad windowsi, pomoću tog SP3, DX10.1?

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2008 16:02 (themoviekiller).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice