Mislim da nije puno ljudi prešlo na vistu pa me zanima tko od XP-ovaca planira stavit najavljeni SP3. Naime, on je najavljen za kraj ovog mjeseca pa neznam jer ga stavit i zašto ga stavit.
Windows XP SP3
- poruka: 49
- |
- čitano: 13.956
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
pa normalno da ću ga stavit(kad se malo informiram od drugih korisnika).........a usput bi SP 3 trebao i pokrpat rupe u sistemu koje još nisu pokrpane....
zašto ga onda izdaju,ak ga ljudi nebi instalirali??
Edit:mail ivica
pa normalno da ću ga stavit.........a usput će ti pokrpat rupe u sistemu....
zašto ga onda izdaju,ak ga ljudi nebi instalirali??
ja sam fino na visti sa sp1 i mogu vam rec da sam zadovoljan.
Super, drago mi je sta si zadovoljan... A taj tvoj komentar je vezan za Win XP SP3 kako?
Namjeravam ga stavit, ali cu malo pricekat, nekih mjesec dana.
Kada nabavim slipstream winXPpro+sp3 onda ću "od nule" sistem instalirati. Čekat ću da ta kombinacija dođe na MSDNAA pa da napokon legalne windowse besplatno si skinem :D
Ja sam jutros skinio i instalirao SP3. I imam za pocetak neki (subjektivni) dojam da su winsi nesto brzi.
Treba vidjeti. instalirati i ako valja ostaviti ako ne vratiti na 2 i to je to. al brijem da bi trebao biti dobar
Ja sam morao reinstalirat prije mjesec dana jer se kao i svaki win. vec sve usporilo... tako da u biti cekam SP3 da ga slipam...
Ali kako su rekli bit ce dostupan negdje 29. pa cu ipak pricekat oko mjesec dana da vidim ako radi kakve probleme isl.
Ako je losiji od SP2 necu ga koristit samo zato jer je noviji... kako bi se reklo u C++-u "novo != bolje" sto se potvrdilo sa vistom...
Jel je istina da morras imati genuine windowse da bi mogao instalirati SP3?
Stavljam čim će biti provjereno (dok će ljudi biti zadovoljni)
Jel je istina da morras imati genuine windowse da bi mogao instalirati SP3?
Ah skinuo sam i ja SP3 za XP, no umjesto setup datoteke dobio sam nekih 7.500 malih fajlova, a glavni je folder i386, koji se i nalazi i na XP cd-u, ikakva preporuka? Probao sam napraviti novi bootabilni cd sa XP i zamijeniti datoteke skinutog i386 sa onim koji se nalazi na cd, sve fino prođe, kopira potrebne datoteke, restartuje se, krene instalirati no onda frkne Eror da ne mže instalirati neki network file, i kada kliknem na ok, izbaci BSOD (Blue screen of death). Ikakvih preporuka, osim onih da skinem novi SP3 sa neta, pošto sam na dialup-u, nekih 48kbps. Veoma sam ga dugo skidao i vidi sada... Šmrc...
Ajmo BUG dajte nam (meni) SP3 na sljedećem DVD-u...
........Ajmo BUG dajte nam (meni) SP3 na sljedećem DVD-u...

Probleme koje sam imao rijesio na nacin da sam ucino novu instalaciju Win xp i nakon toga ucinio instalaciju SP3 .I mogu reci radi jako lijepo.I kod mene je taj subjektivni osjecaj da radi brže.
Ne znam. Evo treci tjedan je SP3 na kompu. I radi da, sto se kaze, bolje ne moze.
Pa zar nisu SP3 napravljeni radi potreba DX10 i ovog novog DX10.1?
Pa ne baš.
Sinoć mi je WinXP auto apdejt ponudio SP3. Prihvatio sam i iz prve nije instalirao, ali kad sam pokrenuo opet auto apdejt skinuo je novi validacijski alat i krenuo s instalacijom. Sve prošlo OK.
Dojam nakon prvih sat vremena korištenja - sve je 10 do 20 % brže, ovisno o aplikaciji, a za ostalo mi treba vremena provjeriti.
Sinoć mi je WinXP auto apdejt ponudio SP3. Prihvatio sam i iz prve nije instalirao, ali kad sam pokrenuo opet auto apdejt skinuo je novi validacijski alat i krenuo s instalacijom. Sve prošlo OK.
Dojam nakon prvih sat vremena korištenja - sve je 10 do 20 % brže, ovisno o aplikaciji, a za ostalo mi treba vremena provjeriti.
Nabavio sam si instalacijski CD sa integriranim SP3, kad sam napravio Explore u ROOT-u vidim ETHO folder, i u njemu su dva foldera - sa WGAV i onom riječi sa "c" i WPA i ista riječ sa "c".
Pišu kao neke upute u ta dva foldera, al'ja još uvijek ne kužim kako to napraviti, jel' prvo instaliram XP pa onda radim ekstrakcije tih datoteka s CD-a lokalno na komp, i pokretanje exe datoteka iz njih ili se to sve samo odradi instalacijom?!?
Htio bih si napraviti reinstalaciju XP-a dakle, sve novo, a ne patch-irati postojeći XP.
pitanje.
sp3 na win update ima oko 60MB dok na npr. download.com iznosi ~320MB ..
u čem je caka? :D
pitanje.
hvala!
Ako tko hoće SP3 http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2fcde6ce-b5fb-4488-8c50-fe22559d164e&DisplayLang=en download!
1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
pitanje.
Evo instalirava se bootajuci prefessional sa sp3, preko wvmare-a naravno....pa da vidimo kaj ima novog.
Da li SP3 poboljšava išta i u igricama? Nešto tipa da manje opterečuje procesor, da mu je postotak opterečenja manji? Podržava li sad windowsi, pomoću tog SP3, DX10.1?