Windows XP SP3 Iskustva ?

poruka: 100
|
čitano: 32.680
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Windows XP SP3 Iskustva ?

..moje iskustvo...iako radim s vistom u zadnje vrijeme...imam i xp i s raznim provjerama to i nije službena verzija sp3 a nije niti beta tako da uopće ne znam što to svi vi instalirate.....nikoga ne upzoravam ali neka mi netko da adresu službene Microsoft stranice gdje govore o beta verzij ili o verziji koji sami instalirate a automatic update ide kasnije kad i službena verzija...u adresi koju date mora pisati microsoft....za mene....

v_maxcpp
17 godina
neaktivan
v_maxcpp kaže...

..moje iskustvo...iako radim s vistom u zadnje vrijeme...imam i xp i s raznim provjerama to i nije službena verzija sp3 a nije niti beta tako da uopće ne znam što to svi vi instalirate.....nikoga ne upzoravam ali neka mi netko da adresu službene Microsoft stranice gdje govore o beta verzij ili o verziji koji sami instalirate a automatic update ide kasnije kad i službena verzija...u adresi koju date mora pisati microsoft....za mene....

17 godina
neaktivan
...hvala....
17 godina

evo instalirao sam si sp3 i kada dođe do dijela gdje se pojavi win xp boot ekran (kad učitava win) odjednom se samo resetira. i tako svaki puta. čak i kada sam išao u običan safe mode opet isto. tek kada sam išao u safe mode with networking mi je ušao pa sam napravio system restore. jel netko imao sličnih iskustava i kako je to riješio?

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
evo i ja imam xp sp3 radi savrseno
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
neaktivan
Ma bezveze je. Jedino su one zakrpe dobre... Ali sad je paranoičan.. Za svaki program me pita jel oću to pokrenuti... Bezveze.
Znam da je ovdje 98% muške populacije, ali ja sam u onih 2% žena tako da nebude više zamjene Ja bi dSLR a nemrem ga imati - weeeee baš suuuper http://www.nabava.net/kategorija.php?kat=12&se=4255&order=min_cijena
17 godina
protjeran

Windows XP Service Pack 3 je zakon!Ubrzao mi je računalo za oko 20%.Puno mi brže radi sve.

0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam uzeo SP3 s Bugovog dvd-a i slipstramao ga na instalaciju Windowsa i sad kad formatiram disk, i nanovo instaliram imam WinSP3. Vec 2 mjeseca nikakvih problema. Nisam primjetio nikakakvo ubrzanje.

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Isto imam slipstreamanog na instalaciju i nisam primjetio neko ubrzanje....sve radi ok Osmijeh

Moj laptop:HP Compaq 6715b, Sempron 3600+
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam veoma lose iskustvo,ako neko zna sta da uradim neka napise pls!!!

EVO SLIKE

WINDOWS XP SP3-SETUP ERROR!! WINDOWS XP SP3-SETUP ERROR!!
3v@

0 0 hvala 0
17 godina
triva kaže...

Imam veoma lose iskustvo,ako neko zna sta da uradim neka napise pls!!!

EVO SLIKE

http://support.microsoft.com/kb/327101

16 godina
neaktivan

E hvala ti puno sad moze,imao sam problem sa boot screen-om!Smijeh

3v@
16 godina
neaktivan

Imam problema sa HP-ovim laptopom i T-mobile Web'n'walk express karticom kada sam instalirao SP3. Instalirao sam drivere za karticu, ali mi Web'n'walk manager ne prepoznaje karticu. Da li bi netko mogao opisati kako riješiti problem?

16 godina
neaktivan

odavno je to u radnopovršinskoj napravi i priznajem da ne primijećujem ikakvu razliku. xp je redovno ažuriran, SP3 je prihvatio "kao svoj" i sve radi ok. nit bolje, nit gore nego prije no svakako neusporedivo stabilnije u odnosu na vistu (koja je na prijenosniku). just do it :o)

17 godina
neaktivan

Meni je jedino boot ubrzan za oko 2-3 seunde

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja razliku nisam primjetio nikakvu, ok je radilo prije, ok radi poslije. Al kad se već spominje Vistin SP, od njega jesam primjetio razliku (s njim dođe većina od onih 60-70 zakrpa koje joj trebaju da dođe u normalu)

Why so serious???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

SP3 daje rješenje za najčešće bubice i dizanje Windowsa je mrvicu brže. Inače nema nekih velikih promjena.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Veliki korak ka naprjed mjerio sam pomoću PCMarka05 perfomanse sa SP2 sam dobio 2622 a sa SP3 2809 Scorea.Sve je puuno brže i stabilnije.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pozz ljudi ,ovako skinija san Sp3 i pokrenuo instalaciju sve se fino inst, zatim je sljedio rest i onda BLUE Screen of Death , može nekakva pomoć pleaase

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
maky kaže...

pozz ljudi ,ovako skinija san Sp3 i pokrenuo instalaciju sve se fino inst, zatim je sljedio rest i onda BLUE Screen of Death , može nekakva pomoć pleaase

Isti problem mi je imao prijatelj, samo piratski windowsi, beta SP3 prije nego je stvarno releasan, tako da je sam sebi kriv. Ako je kod tebe ista situacija, legaliziraj se, ili barem prebaci na provjerene verzije Smijeh  Njemu je nakon formata, i public verzije sve radilo normalno...
Why so serious???
16 godina
neaktivan

Pozdrav!

Malopre sam se registrovao na ovom forumu koji je interesantan jer ima za svakog po nesto.

Za SP3 imam jednu toplu preporuku. Ugradite SP3 u windows koji nema nijedan SP i necete imati problema ama bas nikakvih. Ako neko nezna kako to da uradi poslacu uputstvo. Ipak je XP neprikosloven sistem. Vista je nasminkana i nista vise.Promasena investicija kazu. Zato vec spremaju Windows 7 koji ce vistu skroz potisnuti.

elite-yu
17 godina
neaktivan

zanima me jel se mogu bez problema na windowse koji nisu legalni bez problema instalirati SP3?

Internet portal Jabuka gledaj Jabuku TV samo na *** www.jabuka.tv ***

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ICCE kaže...

zanima me jel se mogu bez problema na windowse koji nisu legalni bez problema instalirati SP3?

Da.
Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L Windows Vista Ultimate SP1
17 godina
neaktivan
UPDaTEa ŽeljaN kaže...
ICCE kaže...

Da.

Hvala, evo sad ću onda pokušat instalirati!
Internet portal Jabuka gledaj Jabuku TV samo na *** www.jabuka.tv ***
16 godina
neaktivan

Evo ja samo zbog GTA 4 iduću mjesec stavljam sp3.Dali on formatira disk il sve ostaje kao što sam imo i na sp2???

sa poštovanjem vaš crazy_frog
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
crazy_frog kaže...

Evo ja samo zbog GTA 4 iduću mjesec stavljam sp3.Dali on formatira disk il sve ostaje kao što sam imo i na sp2???

Sve ostaje kao što si imao sa SP2.
Procesor: Intel Celeron D331 2,66Ghz 256KB L2 Cache, Presscot Matična Ploča: MSI P4M900M2-L RAM: 2GB (2*1) Kingmax DDR2 800Mhz HDD:80GB Hitachi Grafička Kartica: Xpert Vision GeForce 8400GS 512MB DVD-RW: Pioneer DVR-112D
16 godina
neaktivan

Meni moj stari i pouzdani XP radi ko urica, nemam se na što žalit, jedino mi je šteta što DirectX 10 nemre na njeg.Plač

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

"Upravo ga skidam, cuo sam mnoge dobre stvari o njemu... Kada skinem i instaliram - javim!"

Odakle Microsoft,ili torrenti???Kaka je to neka network installation??cuo sam da ima na M$-ovim stranicama (M$-Microsoft (barem mislim))

Jel to istina.Moram ga instalirat i zbog problema al i imam GTA IV pa mi treba sp3.Od kad ste vi ovo pisali već je beta ošo bye,bye funal je tu......Cool

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2009 10:30 (crazy_frog).
16 godina
neaktivan

pozdrav!

ne znam nista o ovim stvarima, a klinac mi hoce igrati igru mohaa multiplayer.

imamo krs od kompa(p3, nvidia mx/mx 400 64 mb grafika, 1 ghz brzina), a skoro smo uradili reinstalaciju, kada nam je lik stavio service pack 3.

prije reinstalacije, mohaa single player je radio besprijekorno, a sada nece da se javi(poslije ocitavanja igre ocigledan problem sa grafikom)

kad idem na update driver, kopira odnekud(c/../sistem32/.... )neko vrijeme nesto, a onda zasteka i trazi nesto za sp3.

isti problem i sa usb stikom.

klinac, a i ja vas lijepo molimo za pomoc(preciznu, jer smo fosili za ove fore, nazalost)Sramim se

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Core2Duo2 kaže...

Kolko je velik SP3 ?

par centimetara
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice