..moje iskustvo...iako radim s vistom u zadnje vrijeme...imam i xp i s raznim provjerama to i nije službena verzija sp3 a nije niti beta tako da uopće ne znam što to svi vi instalirate.....nikoga ne upzoravam ali neka mi netko da adresu službene Microsoft stranice gdje govore o beta verzij ili o verziji koji sami instalirate a automatic update ide kasnije kad i službena verzija...u adresi koju date mora pisati microsoft....za mene....
Windows XP SP3 Iskustva ?
- poruka: 100
- |
- čitano: 32.680
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
..moje iskustvo...iako radim s vistom u zadnje vrijeme...imam i xp i s raznim provjerama to i nije službena verzija sp3 a nije niti beta tako da uopće ne znam što to svi vi instalirate.....nikoga ne upzoravam ali neka mi netko da adresu službene Microsoft stranice gdje govore o beta verzij ili o verziji koji sami instalirate a automatic update ide kasnije kad i službena verzija...u adresi koju date mora pisati microsoft....za mene....
evo instalirao sam si sp3 i kada dođe do dijela gdje se pojavi win xp boot ekran (kad učitava win) odjednom se samo resetira. i tako svaki puta. čak i kada sam išao u običan safe mode opet isto. tek kada sam išao u safe mode with networking mi je ušao pa sam napravio system restore. jel netko imao sličnih iskustava i kako je to riješio?
Windows XP Service Pack 3 je zakon!Ubrzao mi je računalo za oko 20%.Puno mi brže radi sve.
Ja sam uzeo SP3 s Bugovog dvd-a i slipstramao ga na instalaciju Windowsa i sad kad formatiram disk, i nanovo instaliram imam WinSP3. Vec 2 mjeseca nikakvih problema. Nisam primjetio nikakakvo ubrzanje.
Isto imam slipstreamanog na instalaciju i nisam primjetio neko ubrzanje....sve radi ok
Imam veoma lose iskustvo,ako neko zna sta da uradim neka napise pls!!!
EVO SLIKE
E hvala ti puno sad moze,imao sam problem sa boot screen-om!
Imam problema sa HP-ovim laptopom i T-mobile Web'n'walk express karticom kada sam instalirao SP3. Instalirao sam drivere za karticu, ali mi Web'n'walk manager ne prepoznaje karticu. Da li bi netko mogao opisati kako riješiti problem?
odavno je to u radnopovršinskoj napravi i priznajem da ne primijećujem ikakvu razliku. xp je redovno ažuriran, SP3 je prihvatio "kao svoj" i sve radi ok. nit bolje, nit gore nego prije no svakako neusporedivo stabilnije u odnosu na vistu (koja je na prijenosniku). just do it :o)
Meni je jedino boot ubrzan za oko 2-3 seunde
Ja razliku nisam primjetio nikakvu, ok je radilo prije, ok radi poslije. Al kad se već spominje Vistin SP, od njega jesam primjetio razliku (s njim dođe većina od onih 60-70 zakrpa koje joj trebaju da dođe u normalu)
SP3 daje rješenje za najčešće bubice i dizanje Windowsa je mrvicu brže. Inače nema nekih velikih promjena.
Veliki korak ka naprjed mjerio sam pomoću PCMarka05 perfomanse sa SP2 sam dobio 2622 a sa SP3 2809 Scorea.Sve je puuno brže i stabilnije.
pozz ljudi ,ovako skinija san Sp3 i pokrenuo instalaciju sve se fino inst, zatim je sljedio rest i onda BLUE Screen of Death , može nekakva pomoć pleaase
pozz ljudi ,ovako skinija san Sp3 i pokrenuo instalaciju sve se fino inst, zatim je sljedio rest i onda BLUE Screen of Death , može nekakva pomoć pleaase

Pozdrav!
Malopre sam se registrovao na ovom forumu koji je interesantan jer ima za svakog po nesto.
Za SP3 imam jednu toplu preporuku. Ugradite SP3 u windows koji nema nijedan SP i necete imati problema ama bas nikakvih. Ako neko nezna kako to da uradi poslacu uputstvo. Ipak je XP neprikosloven sistem. Vista je nasminkana i nista vise.Promasena investicija kazu. Zato vec spremaju Windows 7 koji ce vistu skroz potisnuti.
zanima me jel se mogu bez problema na windowse koji nisu legalni bez problema instalirati SP3?
zanima me jel se mogu bez problema na windowse koji nisu legalni bez problema instalirati SP3?
Evo ja samo zbog GTA 4 iduću mjesec stavljam sp3.Dali on formatira disk il sve ostaje kao što sam imo i na sp2???
Evo ja samo zbog GTA 4 iduću mjesec stavljam sp3.Dali on formatira disk il sve ostaje kao što sam imo i na sp2???
Meni moj stari i pouzdani XP radi ko urica, nemam se na što žalit, jedino mi je šteta što DirectX 10 nemre na njeg.
"Upravo ga skidam, cuo sam mnoge dobre stvari o njemu... Kada skinem i instaliram - javim!"
Odakle Microsoft,ili torrenti???Kaka je to neka network installation??cuo sam da ima na M$-ovim stranicama (M$-Microsoft (barem mislim))
Jel to istina.Moram ga instalirat i zbog problema al i imam GTA IV pa mi treba sp3.Od kad ste vi ovo pisali već je beta ošo bye,bye funal je tu......
pozdrav!
ne znam nista o ovim stvarima, a klinac mi hoce igrati igru mohaa multiplayer.
imamo krs od kompa(p3, nvidia mx/mx 400 64 mb grafika, 1 ghz brzina), a skoro smo uradili reinstalaciju, kada nam je lik stavio service pack 3.
prije reinstalacije, mohaa single player je radio besprijekorno, a sada nece da se javi(poslije ocitavanja igre ocigledan problem sa grafikom)
kad idem na update driver, kopira odnekud(c/../sistem32/.... )neko vrijeme nesto, a onda zasteka i trazi nesto za sp3.
isti problem i sa usb stikom.
klinac, a i ja vas lijepo molimo za pomoc(preciznu, jer smo fosili za ove fore, nazalost)
Kolko je velik SP3 ?