Windows xp problemi zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 2.906
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
windows xp problemi
Pozdrav ovak imam jedan problem sa windowsima znaci frisko su instalirani i nestabilno rade ukopcam usbili prijenosni hard i windowsi se samo smrznu jednostavno ne rade kad nije ukopcan hard il usb rade 10-15 min normalno i skrznu se pokrenem chrome smrznu se znaci ubiti sve kaj pokusam napravit win se samo smrznu probo sam i win 7 instalirati isti slucaj kao sa win xp temperatura proca je u granicama neznam vise kaj bi napravio btw zaboravio rec nebaca nikakav error ni bsod ni nista
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Windows xp problemi

Provjeri kondenzatore, jesu li napuhnuti, to je kod mene bio problem.

I naslov teme ti je {#}, ako ti i ne radi na 7-ici.

Say hello to my little friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Windows xp problemi
Komp je bio na servisu prije 2 mj radi napajanja cisto sumnjam da jesu kondezatori jer ptije friskuh windowsa komp je radio normalno
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Windows xp problemi

Dođe mi samo Attentation required i nemogu ući na ništa ni na chrome ni mozillu ko da nemam interneta i igre preko interneta mogu igrat ako 

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Windows xp problemi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Windows xp problemi

Ajmo tko ima iskustva sa bootanjem windowsa preko USB-a.
I jel se netko ikada susreo sa ovime:
http://oi42.tinypic.com/2m4zhva.jpg

Kada ubacim USB od tog windowsa kojeg sam maknio sve radi, ali sa ovim novim ne može

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.7.2013 20:36 (hrca5).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows xp problemi
hrca5 kaže...

http://oi42.tinypic.com/2m4zhva.jpg

Kada ubacim USB od tog windowsa kojeg sam maknio sve radi, ali sa ovim novim ne može

To je upgrade verzija. S njom ne možeš napraviti clean install.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
13 godina
neaktivan
Windows xp problemi

Pozdrav Bugovci.Odlučio sam da nabacim Win XP sistem i da formatiram kompjuter.

Naime opticki pogon mi ima slab laser i još stotine problema pa sam odlučio da instalaciju obavim sa USB stickom.

Uradio sam sve po ovome tutorijalu i kada sam postavio 'first boot device' na USB, kada restartam kompjuter dođe crna pozadina i dvije opcije:

'Start Windows Launchup Repair (Repair Windows)' i 'Start Windows Normally'. {#}

Nadam se da neko zna rješenje ovoga problema jer mi je stvarno hitno potrebna clean instalacija Windowsa.

Pozdrav i hvala unaprijed. {#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice