Windows XP Ikona

poruka: 7
|
čitano: 2.782
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Windows XP Ikona

Mene zanima dali se može dodati ikona u kocku na slici ????

HITNO MI JE !!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 18:39 (ERROR1911).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows XP Ikona

Tu nejde ikona nego bitmap!!

Da bi ju stavil trebaš u folderu Windows\system32 naći file mmsys.cpl. Za otvoriti ga i izmjeniti ,treba ti program ResHacker.

Sliku koju želiš staviti valjda imaš ,bitno je da je u .bmp formatu i da je određene veličine!

Za vraćanje na mjesto i izmjenu s originalom trebaš Replacer ,s kojim ćeš ga sigurno vratiti ,i koji će napraviti backup kopiju za svaki slučaj.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 19:16 (kizo2703).
15 godina
Windows XP Ikona

Ako ima još tko kakvu ideju slobodno neka napiše !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows XP Ikona

Trebaš u folder Windows/system32 ubacit sličicu pod nazivom oeminfo (u bmp formatu) i fajl oeminfo.ini.

Više pogledaj ovdje.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369...Mislim da ce se to promjenit uskoro (na bolje)
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 15:20 (F1-IVO).

0 0 hvala 1
15 godina
Windows XP Ikona

Da ne otvaram novu temu imam jedni pitanje imam win xp. I dok ugasim komp i ponovo upalim

nemam doli one ikone od zvuka,power iso i još njih par i onda moram napraviti log of i ponovo log on

i onda mi sve radi. Zašto mi se to dešava ????

Molim vas za pomoč !

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows XP Ikona

Odeš dolje na Taskbar, klikneš desnim da ti se otvori meni i onda na Properties. Pokazat će se prozor i onda dolje kod "Hide inactive icons" na "Customize".

Možda samo trebaš podesit koje ikone hoćeš u system trayu. Mene su Windowsi par puta tako nervirali sa ikonama u trayu. Probaj pa reci. Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Windows XP Ikona

Pod svima ikonima mi piše SAKRI KAD JE NEAKTIVNO !

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice