Windows x64 problem

poruka: 7
|
čitano: 1.547
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Windows x64 problem

Pozdrav!

Nov sam ovdje pa ne zamjerajte ako je vec otvorena slicna tema..

Dakle, trazio sam malo i po forumima i po internetu, ali nista nisam nasao.

Problem je da svaki put kada pokrenem noviju igru odjednom na ekranu pocnu titrati neki kvadratici u najcesce narancastoj boji i to traje mozda 10-ak sekundi i ako ne restartam prisilno (ne radi ni mouse ni tipkovnica, ni ctrl+alt+del) dodje BlueScreen. Igre koje sam probao su STALKER: CoP, Split/Second Velocity, Colin McRae: diRt, NFS Most Wanted/Carbon.. No sa Diablo II (expansion) nemam takvih problema.. Cak ni u Urban Jungle-u (dok se ne sudarim malo zesce) Smijeh

Najgore od svega je sta sam pokusao pokrenuti i demo Split/Second sa Bug-ovog DVD-a i desila mi se ista stvar..

Instalacija prodje bez problema, prodju svi filmici na pocetku i taman kad se ponadam da ce proraditi odmah se srusi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows x64 problem

Ako ti se u normalnom radu (kad ne igras) ponasa normalno ili se graficka pregrijava ili je otisla memorija na istoj. Probaj je u nekom drugom kompu ili nabavi drugu graficku pa probaj u svom kompu.

:)
15 godina
neaktivan
Windows x64 problem

hm.. ako se ponasa normalno? Rusi se dosta cesto, pogotovo kada ugasim monitor pa pustim par minuta, opet upalim i idem se logirati kada upisem password i enter dodje BS.. Inace je vise manje sve u redu. Gledao sam u BUG-u (zadnji broj ja mislim) Windowsi 32-bit ili 64-bit pa je bilo kao nesto "ocijeni moje racunalo" u control panel-u, pa sam isao na to, kliknem i srusi se jer nije neki 3D nesto mogao pokrenut.. iste te igre rade na laptopu (Toshiba Satelite ili acer Aspire).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nije to do igara. Probaj na drugom kompu i ako se i tamo rusi otisla graficka. Ako se tamo nerusi reinstal drivera ili reinstal windowsa.

15 godina
neaktivan

Na laptopima sve savrseno radi, ali mi je slabija konfiguracija nego na kompu a na kompu nemogu pokrenut.. mozda instaliram 32-bitne Windowse jer na laptopima imam 32-bitnu Vistu pa cu vidit ako pomaze. Drivere sam instalirao ali mi je u instalaciji dosao BS. Svejedno, hvala! (:

17 godina
neaktivan

Probaj GRAFICKU na drugom kompu. NE igre.

15 godina
neaktivan

dakle. probao sam graficku na svom novom kompu. i radi. i most wanted i takve igre koje na onom nisu radile. taj komp ne radi jos uvijek. problem? (:

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice