Windows vista sp2-problem

poruka: 13
|
čitano: 2.395
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
imam instaliran sp1 i danas si hocu instalirat sp2 i instalacija dođe do kraja i onda mi javi:Service pack did not install.Reverting changes.i kad mi se ponovno vrati izbaci mi gresku:Error: E_FAIL(0x80004005). Molim pomozite!?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
i jos jedan problem s update-om

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

kad update-aš idi pod custom i stavi sliku svega što je unutra

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
evo kad stisnem custom-svejedno koji,important ili optional pojavi se ovo:nšta!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

idi u start upiši services.msc i ugasi windows defender i stavi ga na disable

ugasi firewall, antivirus, UAC - upišeš u start msconfig - enter pod tools disable UAC pa launch - apply pa ok pa restart

kad se vratiš pokušaj opet

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

a ja iman skroz dručćiji i tim čudniji problem iman vistu ultimate sp-2 uredno registrirana međutim ponekad piše još 30 dana preostalo za aktivaciju te onda napravim restart i ponovo piše  windows je aktivan i tako par dana bude aktivan pa opet isto još 30 dana pa ja napravim restart i opet aktivan nemogu dokučit što se događa ili je aktivan ili nije ali ovo ?

I Jadantisi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
opet nista!!,bezuspješno,jel ima kakav drugi način?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ili ti nešta blokira update ili update ne poznaje particiju sa vistom, nešta od toga je..

jer imaš još koji OS ili samo vistu ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

samo vistu,dosla je instalirana s laptopom,a kad bi je srusio i ponovno instaliro??i kak da to napravim?jer imam jedan disk:HP_RECOVERY koji zauzima 7.21gb od 8.84gb i naravno Local disk na kojem su windowsi,kako da ponovno pokrenem instalaciju windowsa??i jel može da podaci koje imam se neobrišu?(update mi je prije normalno radio)

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 23:32 (_ness_).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da ćeš u svakom slučaju morati napraviti čistu novu instalaciju pa odmah poslije toga sav update.

Ne bi te htio krivo navoditi, ali po sjećanju ta HP recovery particija je ono gdje ti se nalazi ta vista i od kuda možeš pokrenuti ponovnu instalaciju.

Negdje sam naletio na software koji može izvuči iz te recovery particije vistu pa ju spržiti na dvd.

Mislim da se i radi o nekom HP-ovom softwareu...ili sam to radio na jednom aceru???... ubi' me ne sjećam se.

U svakom slučaju backup podataka i prouči manual po pitanju instalacije

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jel mi more tko pomoc u vezi ponovnog instaliranja Windowsa?kako da otvorim tu particiju jer kad kliknem na nju...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows vista sp2-problem

Ne klikneš na nju nego ju odabereš kao boot

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)
16 godina
neaktivan

Rijesio sam problem,al ne tako da odaberem boot jer nemože nego pri paljenju laptopa stisneš f11 i pokrene ti se recovery manager,imo sam malo problema jer je na njemackom a neznam ga,sad radi update i instaliro sam sp2 i nema problema,samo da napomenem kad se pokrene update treba ga pustit do kraja da napravi svoje inace ce se problem opet javiti kao sto se desilo i meni pa sam moro ponovno instalirat vistu,hvala na komentarima

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice