imam pitanje dali se moze kako ubrzati paljenje racunala tj podizanje sistema?
PC: intel quad q6600
geforce 9800Gt
4GB ram-a
500gb......
OS je Windows vista home premium 32 bit
Hvala svima
geforce 9800Gt
4GB ram-a
500gb......
Hvala svima
meni se na 2x sporijem kompu digne za 40-ak sekundi...
provjeri da li je iskljucen superfetch (start-run-services.msc i pronadi superfetch nek ti bude runned/automatic start).
Možeš ubrzati i tako da nepotrebne programe skloniš iz startupa... Ne znam kako to ide na visti pa sam ti guglao ;)
da, samo nemoj gasit superfetch jer on osjetno ubrzava rad i bootanje.
geforce 9800Gt
4GB ram-a
500gb......
Hvala svima
nabavi asrock maticnu plocu i ukljuci Instant boot kak i ja pa za 4 sec ti se komp upali :)
Evo imam i ja jedno pitanje vezano uz vistu...mislim je instalirat na komp i hoće li mi radit photoshop cs4 na visti x64?
da
Evo imam i ja jedno pitanje vezano uz vistu...mislim je instalirat na komp i hoće li mi radit photoshop cs4 na visti x64?
Naravno, samo ako nije original imati ćeš malih problema. Nejme instaler prikuplja podatke o OS-u i ako imaš x64 OS tada instalira i 32 i 64 bitnu verziju.
Naravno, samo ako nije original imati ćeš malih problema. Nejme instaler prikuplja podatke o OS-u i ako imaš x64 OS tada instalira i 32 i 64 bitnu verziju.
ma samo dereš na visti 64 - instalira se jedino photoshop u 32 bita ako mu to dozvoliš. imaš opciju samo za 64-bitnu verziju.
Hoće