Windows Server 2012 - Pitanje\Problem

poruka: 4
|
čitano: 906
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

Prvo da se ispričam ako je tema na krivom podforumu, ako je molim moderatore da premjeste.

Dakle ovako, imam pretplatu na jedan VPS sa navedenim OS-om.

Aplikacije koje rade u pozadini motrim sa programom koji snima desktop, e sad, problem je u tome što dok imam aktivnu sesiju sa VPS-om sve uredno radi, čim ugasim RDP na snimci vidim da je se zacrni ekran i tako bude sve dok se opet ne logiram nazad na server.

Kako rješit taj problem ? Da napomenem, sve one opcije power savinga, screen savera su pogašene..

Zahvaljujem

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Windows Server 2012 - Pitanje\Problem

Nemoj raditi log off (time gasiš sve aktivne sesije na udaljenom računalu) na rdp sučelju već ga samo "zatvori/ugasi" na X u gornjem desnom kutu a na udaljenom računalu će i dalje raditi sve aplikacije koje si pokrenuo u aktivnoj sesiji.

Lp

16 godina
Re: Windows Server 2012 - Pitanje\Problem

.. bolje (serverskije) je zaključati, efekt je isti.

-btw, kod logoffa server gasi sve povezano s userom, treba pokrenuti kao servis, schredduler ili pod admin acc (ne usrerov). Postoji više načina, utilsi.. ali bolje je ostati na KISSu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan

Ovako, gasim RDP samo a ne server, znači nikakav logoff i ostalo..server uredno sve vrti kada se vratim, logoffom bi pogasio programe vjerojatno...

drugo, imam admin account na serveru i to je jedini account uz firmin account (njihov) koji je potreban radi održavanja, ali koliko sam vidio imam adminske ovlasti

Dakle, koliko sam skužio, server se ponaša kao "fast user switching" nakon gašenja RDP klijenta, čim ugasim, i kasnije kada ponovno ulazim na trenutak vidim onaj prozor sa loginom (ali napominjem, ne radi logoff jer programi i dalje rade, samo me muči taj crni ekran kojeg počne snimat nakon izlazka iz RDP klijenta...)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice