Windows schedule

poruka: 7
|
čitano: 1.002
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Windows schedule

Pozdrav svima!

Trebam namjestiti windows schedule ali tako da mi izvršava 6 dana u tjednu znači nedjelju ne smije izvršavati.

Nisam našao mogućnost kako bi to namjestio pa molim za pomoć...

Zanima me dali je to uopće izvedivo pošto se može zadati da izvršava jednokratno, dnevno, tjedno, mjesečno?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows schedule

Naravno da je moguće. A kako nisi napisao o kojem se OS-u radi, ja ću ti općenito i odgovoriti. Moguće je na svim Windows OS-ovima od Windowsa 2000 nadalje.

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
15 godina

Ako imaš Windows 7, evo slike:

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 19:00 (deadman).
15 godina
neaktivan
Windows schedule

Trebam napraviti na Windows Xp, Vista, 7...

Većinom na Windows Xp. Ok za Win 7, Vista bi trebala biti nešto slično tako. Pretpostavljam. Ali zanima me još za Xp?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Start - All Programs - Accessories - System Tools- Scheduled Tasks - Add Scheduled Task

Kada se otvori čarobnjak, klikni Next, odaberi aplikaciju koju želiš schedulirati i klikni Next, odaberi Weekly i klikni Next, odaberi dane koji ti trebaju, klikni Next, upiši username i passsword pod čijim accom će se aplikacija pokrenuti i to bi trebalo biti to.

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
15 godina
neaktivan
Windows schedule

Ok hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mrki777 kaže...

Ok hvala!

A di je "thumbs up"?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice