Windows - Problem layout-a tipkovnice

poruka: 4
|
čitano: 1.180
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Windows 7 - Problem layout-a tipkovnice
E ovak dragi Bugovci - Pošto sam lijen i umoran od posla, pa mi se ne da tražiti, pitao bi vas :

Daklem, layout tipkovnice mi je poludio i sad neka slova mi daju brojke. Ne sva samo neka. Virus i te gluposti nije, layout tipkovnice sam znam promijeniti, tako da nije u tome problem.

Ako je netko imao takav problem nek kaže, jer mi se ne da googlati. Nadam se da shvaćate :)

p.s. To se dogodilo nakon instalacije world of tanks.

S poštovanjem,
void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_strin
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako je laptop u pitanju, vjerojatno si uključio "numeričku tipkovnicu" pomoću neke funkcijske tipke.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
protjeran

ovo isto se desilo mom bratu jučer, ako ti piše brojke umijsto tipki koji na sebi imaju male (plave) brojke, stisni fn ili koju već tipku imaš i na jednoj tipki ti je napisan num malim slovima, i nju.

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
RE: Windows - Problem layout-a tipkovnice
Father_Dougal kaže...

Ako je laptop u pitanju, vjerojatno si uključio "numeričku tipkovnicu" pomoću neke funkcijske tipke.

Vidi vidi, nisam ni primjetio.

Hvala.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_strin
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice