windows malicious software removal tool

poruka: 4
|
čitano: 2.794
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Zadnjim updateom mi se to skinulo. Ne mogu pronaći taj programćić nigdje u Windowsima. Što je to? Malo sam gledao, i kaže po netu, i kaže da taj program radi u pozadini. Hoće li se kostiti s mojim Avast! 5?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma nemože smetat,treba ga valjda pokrenut,ja ga odčekiram kad dođe s update-ima ..nepotrebno

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Baš tako, nije toliko potreban, al da ti se ovo ne bi dogadjalo ubuduce postavi update na opciju da ti samo prijavljuje update-je a ti da skidas sta ti treba. 

Ako koristim Windows, moj potpis je ovdje. Ako koristim Linux nemojte mi zamjerit.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: windows malicious software removal tool

Ma nije potreban i ne kosi se s tvojim antivirusom. Treba ga odčekirat s budućih ponuđenih updatea. Microsoft ih redovito šalje za svaki mjesec, a radi se o detekciji na oko 100 tinjak ili možda više raznih zlonamjernih malwarea upakiranih u taj programčić ( negdje između 9 - 10 Mb ). Inače ovaj program ti je vidljiv u C/Windows/System32/MRT. Vidi sliku. Možeš ga odavde pokrenuti i skenirati računalo ali stvarno nije potrebno jer što se u njemu nalazi već 100 % imaš u svom Avastu.  

MRT MRT
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 12:36 (bero 43).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice