Dobro vece svima...nakon svega procitanog naucio sam dosta toga s Windows 8,ali jos dalje me iznenadjuje misterioznim greskama,iskreno nisam nikad vidio takvih gresaka da laptop nemre uopce funkcionirati normalno...stvarno ne znam sto da radim...jedno vrijeme je satima morao otklanjati kvarove,pa se restartao puno puta sam od sebe,nakon toga je prestao funkcionirati pa je na kraju mene natjerao da popravim putem CD/DVD-a ili USB medija,odradio hard reset,sve iznova pa je dobro radilo...i sad opet steka i nikako da radi normalno...ne znam fakat sta bi napravio...odradio sam sve najnovije Windows update...laptop moze podnositi Windows 8 ili se varam?Jer stvarno razmisljam,ako se ne popravi stanje da uzmem Windows 7-icu makar mi je Windows 8 zakon...ali uz ovoliko gresaka,covjeka natjera stvarno na bezizlaznu situaciju...radi se o zeninom laptopu Asusu F55C...sto da napravim?Da li mi moze netko pomoci?
Pogledaj u Device manageru da li ti je sve OK tj. da nemas nekih usklikcnika (moralo bi ti bit kao na slici)
(Ako ti je kao na slici gore onda ne moras stavljat driver jer su svi vec stavljeni.)
Pogledaj u Power OPtions ako ti je stavljeno na High Performace (ili ono os Asusa Power4Gear)
Mogao bi usput napisat koji su ti to konkretni problemi, ovako si ti opisao neko generalno stanje.Kad se prvi put pokrene komp s WIndowsima na njima potrebno je napraviti dosta Windows Updejta i to zahtijeva dosta vremena i dosta Restartanja kompa, nakon toga se komp/OS stabilizira i trebalo bi ti radit sve OK.
Ja sam bas nedavno kupio ASUS s Win 8 na njemu i prvih par dana sam sve ustimavao i sad je sve tip-top