pozdrav,
kakva je minmalna konfiguracija za windows 7
na netu piše 1Ghz i 1 gb rama.
Moja cura ima laptop 1,6 Ghz i 2 gb rama hoceli radit windows 7 kako spada?
pozdrav,
kakva je minmalna konfiguracija za windows 7
na netu piše 1Ghz i 1 gb rama.
Moja cura ima laptop 1,6 Ghz i 2 gb rama hoceli radit windows 7 kako spada?
da posto ti imas 2 gb rama winsi ce letit
ej i da te jos pitam nesto.
Cura si je kupila laptop prije 4 godineu njemačkoj i sad nema cd niti za matičnu ni za zvučno pak zato zelim instalirat windows 7 jer joj uzasno steka komp jer bi bilo več i vrijeme da se
reinstalira windows,pa sad oče li prepoznati i sam instalirat sve drivere?
Cura si je kupila laptop prije 4 godineu njemačkoj i sad nema cd niti za matičnu ni za zvučno pak zato zelim instalirat windows 7 jer joj uzasno steka komp jer bi bilo več i vrijeme da se
vecinu drivera ce sam download-at...
a imas vec masu tema o win7 samo malo potrazi....
Trebao bi.
sve drivere koje trebas windows 7 vec ima u sebi ili ako slucajno nema downloada sa neta poslije instalacije.nemas brige laptop od 4 godine nije prestar stroj za windows 7 slobodno ga instaliraj i win 7 ce drivere koje treba instalirati sam sve je automatizirano nije ko u win xp da treba cd za ono cd za ovo 
da posto ti imas 2 gb rama winsi ce letit
Moš mislit kak ce letit,
pogotovo ak je to 1.6 ghz jednojezgreni procesor i još ak ima neku slabu grafu malo stariju bit ce bajno ali ne u dobrom smislu.
Lako za memoriju to je samo jedna komponenta ali procesor, to je vrlo bitno pogotovo danas na internetu sa tim silnim Flash reklamama. One obicno pojedu jako puno i znatno jacih, dvojezgrenih procesora još kad staviš na takav Laptop malo teži Antivirus bit ce povuci potegni itekak letit ce da ali po zemlji.

ok nadam se da ce radit...hvala na svemu javim doknapravim za vikend kako je prošlo..pozdrav
mislim da je grafička 256 mb,moram provjerit jos za everestom...ali ovak otprilike bi radilo sam 256?
mislim da je grafička 256 mb,moram provjerit jos za everestom...ali ovak otprilike bi radilo sam 256?
Radit ce sve bez problema.
imam celeron 1.3ghz, 2gb rama, i 128mb graficku sve radi odlicno windows 7 home premium.
i instalira sve drivere,da se ne zaj...:) jer fakat nema ona niti jedan cd za drivere,a pitaj boga ako v everesetu dobro piše..
pak iam home edition za nase laptope..nema samo za x64,x86