ISPRICAVAM SE AKO SLUCAJNO PIRATIM TEMU, al gleda sam druge il su zakljucane il se ne rabe odavno, zanima me prije sam imao xp na kompu i sve je radilo odlicno nakon sto sam instalirao windows 7 ultimate sve je bilo ok osim zvuka, sve dobro spojeno, zvucnici ubiti rade (sume) al zvuka nema neki mi kazu da je to do drivera jer ne podrzavaju win 7 pa me zanima jel mi moze ko pomoc dat mi drivere na kojima cu imat zvuk a maticna je http://www.gigabyte.co.rs/products/mb/specs/ga-ep35-ds3l.html to sam nasa na internetu o njoj, trebam brz odgovor ako je moguce UNAPRIJED HVALA!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
cek ode ka moram upisat ime maticne jell
Ne... označi kvačicom "I accept to the above.", pričekaj malo, klikni "Next", u tablici drivera pronađi redak "Vista, Windows7 Driver(32/64 bits) Driver only (Executable file)" i klikni na neki od tri linkova označenih s "GO".
A kud tražiš kada na linku koji si dao od matične samo odeš na drivers i pod audio skineš što trebaš
aha fala puno momci provat cu, jeste momci ili cure hehe
Ne upucavaj se, sunce mu, nije to ovo iskrica.
A i nickovi nam nisu ženski tako da...
Ne upucavaj se, sunce mu, nije to ovo iskrica.
A i nickovi nam nisu ženski tako da...
ehheh ma salim se...drago meni da vi meni ocete pomoc, danas cu ponovo instalirat win 7 pa cu provat
Ne... označi kvačicom "I accept to the above.", pričekaj malo, klikni "Next", u tablici drivera pronađi redak "Vista, Windows7 Driver(32/64 bits) Driver only (Executable file)" i klikni na neki od tri linkova označenih s "GO".
evo instalira sam i napravio neke postavke u onom menađeru, dobio sam zvuk al cudan nekako koda ozvanja, jel mozda sad na sedmici triba drugacije ustekat ulaze u maticnoj ili