Windows 7 zvucni problem

poruka: 9
|
čitano: 2.045
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Windows 7 zvucni problem

ISPRICAVAM SE AKO SLUCAJNO PIRATIM TEMU, al gleda sam druge il su zakljucane il se ne rabe odavno, zanima me prije sam imao xp na kompu i sve je radilo odlicno nakon sto sam instalirao windows 7 ultimate sve je bilo ok osim zvuka, sve dobro spojeno, zvucnici ubiti rade (sume) al zvuka nema neki mi kazu da je to do drivera jer ne podrzavaju win 7 pa me zanima jel mi moze ko pomoc dat mi drivere na kojima cu imat zvuk a maticna je http://www.gigabyte.co.rs/products/mb/specs/ga-ep35-ds3l.html to sam nasa na internetu o njoj, trebam brz odgovor ako je moguce UNAPRIJED HVALA!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Windows 7 zvucni problem

Odi na:

Realtek (Vista, Windows7 Driver(32/64 bits) Driver only (Executable file))

15 godina
neaktivan

cek ode ka moram upisat ime maticne jell

17 godina

Ne... označi kvačicom "I accept to the above.", pričekaj malo, klikni "Next", u tablici drivera pronađi redak "Vista, Windows7 Driver(32/64 bits) Driver only (Executable file)" i klikni na neki od tri linkova označenih s "GO".

17 godina
neaktivan
Windows 7 zvucni problem

A kud tražiš kada na linku koji si dao od matične  samo odeš na drivers i pod audio skineš što trebaš

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 zvucni problem

aha fala puno momci provat cu, jeste momci ili cure hehe

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 zvucni problem

Ne upucavaj se, sunce mu, nije to ovo iskrica.

A i nickovi nam nisu ženski tako da...

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
archer02 kaže...

Ne upucavaj se, sunce mu, nije to ovo iskrica.

A i nickovi nam nisu ženski tako da...

ehheh ma salim se...drago meni da vi meni ocete pomoc, danas cu ponovo instalirat win 7 pa cu provat

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2010 11:45 (hitmanr).
15 godina
neaktivan
zstef kaže...

Ne... označi kvačicom "I accept to the above.", pričekaj malo, klikni "Next", u tablici drivera pronađi redak "Vista, Windows7 Driver(32/64 bits) Driver only (Executable file)" i klikni na neki od tri linkova označenih s "GO".

evo instalira sam i napravio neke postavke u onom menađeru, dobio sam zvuk al cudan nekako koda ozvanja, jel mozda sad na sedmici triba drugacije ustekat ulaze u maticnoj ili

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 21:31 (hitmanr).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice