Windows 7 ili XP

poruka: 8
|
čitano: 2.758
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Windows 7 ili XP

pozdrav, kupio sam novu kantu, neda mi se nabrajat komponente ali jaka je, platio sam je 6k u ADM-u, imam doma XP original, i windows 7 koji nije original, neki crackani, pa neznam koji da instaliram, sedmicu ili originalni xp, i zanima me dali xp podržava DX11, hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows 7 ili XP

7.

xp ne podrzava 10 a kamoli 11.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
17 godina
Windows 7 ili XP

Original XP, definitivno.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 ili XP

Sedmicu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dr.dre kaže...

pozdrav, kupio sam novu kantu, neda mi se nabrajat komponente ali jaka je, platio sam je 6k u ADM-u, imam doma XP original, i windows 7 koji nije original, neki crackani, pa neznam koji da instaliram, sedmicu ili originalni xp, i zanima me dali xp podržava DX11, hvala.

-prvo je pitanje što možeš instalirati ili što ti treba.

-možeš instalirati svaki OS za koji imaš drivere, za XP ih možda nemaš, direcX je 9.0c... -za novije te MS tjeran na sedmicu.

-sedmica nije 'original'? Pa što, važan je key-licenca-aktivacija.

.. To nas dovodi i do 'originalnog' XPa, koji vjerojatno nije ono što misliš pod originalan, tj. 99% sigurno je OEM verzija ili VLK, za OEM je vezana uz računalo, dok VLK nemožeš imativaljanu licencu za doma. Samo retail verzija bi bila valjana licenca.

-tako da je logičniji izbor sedmica. Radi sve,nemaš problema kod instalacije i svakako je preporučljivo kupit. (Cijena računala ili igre je takva da nemože biti skup OS.)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
dr.dre kaže...

pa neznam koji da instaliram, sedmicu ili originalni xp,

Sedmicu.. {#}

14 godina
neaktivan
Windows 7 ili XP

sedmicu

KCB