Windows 7 x64 update error 8007002

poruka: 25
|
čitano: 8.345
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Windowsi naprave sve updateove bez problema ali kada treba instalirati Croatian language pack izbace taj error code 8007002. Probao sam rješiti sa čišćenjem WU cache-a ali nije pomoglo. Svaki puta downloada update ali ga ne može instalirati. To je na laptopu HP ProBook 4720s.

Je li netko uspjeo rješiti ovaj problem?

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 x64 update error 8007002
indig0F10w kaže...

Windowsi naprave sve updateove bez problema ali kada treba instalirati Croatian language pack izbace taj error code 8007002. Probao sam rješiti sa čišćenjem WU cache-a ali nije pomoglo. Svaki puta downloada update ali ga ne može instalirati. To je na laptopu HP ProBook 4720s.

Hvala.

Language packs su podržani samo na Ultimate i Enterprise verzijama Windows 7. http://support.microsoft.com/kb/972813 Eh da, language pack se moze instalirati samo na englesku verziju OS-a.

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.7.2010 8:12 (mfrankovic).
17 godina

Verzija na koju pokušavam instalirati je Windows 7 Ultimate x64 build 6.1.7600 (Win7 RTM).

Na x32 verziju instalira bez problema ali laptop ima 4GB RAMa pa ništa od x32.

Language pack je uredno ponuđen pod Windows updateom, Windowsi su kupljeni tako da nije problem niti zbog nekog cracka.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.7.2010 10:14 (indig0F10w).
17 godina
neaktivan

Jesi probao ovo skinuti? To je MUI x64 hrvatski za Win 7 x64. Instalacija ide ovako.

Ako baš hoćeš LIP (complete language pack) onda skokni ovdje. Ako ti već ne radi kao WU download, vidi da ti netko s MSDN-a skine.

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2010 12:15 (mfrankovic).
17 godina

Probao, i sa MSovog sitea i sa Softpedie. Neće niti jedan instalirati. Uglavnom, stavio sam 32 bitne Windowse pa kad nađem neko rješenje sigurno ću ga tu postat. Glavno da je ovaj error MSu klasificiran pod unknown error. Sve ostalo imaju u bazi osim ovog.

Hvala na trudu Osmijeh

17 godina
neaktivan

Probaj sa Vistalizatorom.

Mislim da je čak na zadnjem BUG dvd-u.

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
indig0F10w kaže...

Probao, i sa MSovog sitea i sa Softpedie. Neće niti jedan instalirati. Uglavnom, stavio sam 32 bitne Windowse pa kad nađem neko rješenje sigurno ću ga tu postat. Glavno da je ovaj error MSu klasificiran pod unknown error. Sve ostalo imaju u bazi osim ovog.

Hvala na trudu Osmijeh

Nije mi vrag dao mira pa sam isprobao na testnoj mašini. Daklem, Windows 7 x64 Ultimate s svim patchevima i bez ikakvih dodatnih aplikacija. Instalacija hrvatskog jezika prošla bez ikakvih problema. Očito te koči nešto drugo. Ova moja verzija nije čak ni aktivirana. :)

Windows 7 x64 Ultimate Cro LIP Windows 7 x64 Ultimate Cro LIP
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 10:07 (mfrankovic).
15 godina
neaktivan
indig0F10w kaže...

Hvala.

Jel imaš možda neki proxy podešen u Connection postavkama IE-a? Znam da to zna ponekad mučiti WU.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
15 godina
neaktivan

Hi Bugovci

Da li neko moze odg na pitanje: zasto HP 4720s iima problem pri startup-u nakon instalacije win 7 32/64bit  ?

Naime na dva ista laptopa (4720s) mi se desava isti problem... Nakon instalacije win 7, i nakon par paljenja pri startovanju windowsa slika zaledi ... nakon manualnog gasenja/paljenja ponudi repair i u opisu nakon istog prijavi gresku ...nekad na winvare nekad unknown... isto tako na win update...

veoma neobicna situacija za nove masine...u prvom slucaju su serviseri zahtjevali zamjenu za novu jer su smatrali da je u pitanju neka greska na LP. Medjutim stvar je u soft. problemu cini se.

can U please HELP !!!

ab
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pogledaj u Event Vieweru ima li kakvih errora. Klikni na Start -> Run -> upiši eventvwr. Ako ima, napiši njihov Source i Event ID.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
neaktivan

Ne nema ...

Konacno jedan uspjeli repair,nakon 10 pokusaja... Nemam instalirane drivere od hp,znaci driver crash otpada,ugaseni update-i na win 7 proff 32 bit, da li je moguce da trebam novije izdanje win 7 ?

HDD test odlican PC 100% ispravan...how come?

LP

Dredger

ab
15 godina
odjavljen
dredger kaže...

Ne nema ...

Konacno jedan uspjeli repair,nakon 10 pokusaja... Nemam instalirane drivere od hp,znaci driver crash otpada,ugaseni update-i na win 7 proff 32 bit, da li je moguce da trebam novije izdanje win 7 ?

HDD test odlican PC 100% ispravan...how come?

LP

Dredger

Probaj novi BIOS ubaciti za svoj model laptopa.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
15 godina
neaktivan

sa HP-a ?

any guide for that?

Thanx in advance ;)

ab
15 godina
odjavljen
dredger kaže...

sa HP-a ?

any guide for that?

Thanx in advance ;)

Da, pronadi svoj model na stranicama supporta, skini i apliciraj zadnju verziju po uputama na stranicama.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
15 godina
neaktivan

Done :)

Evo skidam ostale drivere u nadi da ce sve biti ok...

ab
15 godina
neaktivan

Ej

Weky

VEEELIKA HVALA :)

nemas pojma koliko si mi pomogao...

Ovo traje vec mjesec dana, a meni ni na kraj pameti bios flashing :S

hvala jos jednom...

Za par dana nakon testne faze znat cu je li definitivno sve ok

Pozdrav

ab
15 godina
odjavljen
dredger kaže...

Ej

Weky

VEEELIKA HVALA :)

nemas pojma koliko si mi pomogao...

Ovo traje vec mjesec dana, a meni ni na kraj pameti bios flashing :S

hvala jos jednom...

Za par dana nakon testne faze znat cu je li definitivno sve ok

Pozdrav

Tu je gumb Hvala za ovakve stvari ;)

Drago mi je da sam ti pomogao.

15 godina
neaktivan

na zalost druze nakon kraceg testiranja stvar je ista...ponovo zaledi na startup-u...

Da li je iko sa 4720s imao ovaj problem?

ab
15 godina
neaktivan

Ima li neko jos koji prijedlog za moj 4720s problem?

ab
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jesi probao ući u Safe Mode? Javlja li se isti problem u Safe Modu?

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
neaktivan

samo dva puta sam uspio uci u SM...

ab
15 godina

Možeš popraviti registry ovim programom. Hard i RAM su provjereni?

15 godina
neaktivan

Provjereni 1/1

thanx

javim ti rezultat ;)

ab
15 godina
neaktivan

odradio sam to...sad za sad radi ok...evo već cijeli dan :)))

ab
17 godina

Evo uz puno muke problem rješen. Instalirao sam Windows 7 x64 Professional HR verziju, upgradeao na Windows 7 x64 Ultimate, instalirao engleski preko Windows updatea i to je to. Čovjek je htio i HR i ENG na računalu da može mjenjati sučelje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice