Windows 7 na usb?

poruka: 9
|
čitano: 2.011
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Windows 7 na usb?

Znači iman jedno banalno (glupo) pitanje ali me čisto zanima. Je li moguće instalirat windowse 7 na usb memoriju? Npr da iman usb od 32 gb dali je to moguće učinit?... 

Na svijetu postoji 10 vrsta ljudi. Oni koji znaju binarni sustav i oni koji neznaju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Windows 7 na usb?
sirka666 kaže...

Znači iman jedno banalno (glupo) pitanje ali me čisto zanima. Je li moguće instalirat windowse 7 na usb memoriju? Npr da iman usb od 32 gb dali je to moguće učinit?... 

Moguće je,za Win 7 ti treba dosta velik stick da bi ga mogao install.

Što je 18cm i svaku zenu cini sretnom..novcanica od 500€
17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Naravno da je moguće. Ne da je moguće, nego i isprobano radi. http://blog.frankovic.net/2010/06/install-windows-server-2008-r2-or-windows-7-on-usb-stick/ . Naravno napomena, ovo nije podržano od strane Microsofta. Jedino je podržano ako se instalira Microsoft Hyper-V Server 2008 R2.

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
15 godina
neaktivan

e ispricavam se sto ovako ''upadam'' u temu.Jedno lagano pitanje :)

Kako staviti stereo mix na windows7 =)

15 godina
Windows 7 na usb?

Znači može se, po toj logici bi onda to trebalo bit brže podizanje od onoga na hdd? 

Na svijetu postoji 10 vrsta ljudi. Oni koji znaju binarni sustav i oni koji neznaju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
sirka666 kaže...

Znači može se, po toj logici bi onda to trebalo bit brže podizanje od onoga na hdd?

Po kojoj logici? Po toj da se može ili po toj da je stick dovoljno sporiji od diska da pojede razliku u latenciji diska?

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
15 godina
Windows 7 na usb?

Pa neznan, flash memorija usb je brža od diska?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
sirka666 kaže...

Pa neznan, flash memorija usb je brža od diska?

Nema šanse da je brža.

Što je 18cm i svaku zenu cini sretnom..novcanica od 500€
17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Ne. Pisanje/citanje je sporije nego po disku. Stick koji sam ja koristio je Voyager GT 12 GB. Ja sam ga koristio da bi na njemu pokrenuo Windows Server 2008 R2 i u njemz Hyper-V rolu. Virtualne masine su na externom USB disku. USB stick mi je iskljucivo sluzio za bootanje OS-a da ustedim na prostoru na standardnom disku gdje je instalirana Win 7.

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice