Windows 7 serijali zaključana tema

poruka: 21
|
čitano: 17.738
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Windows 7 serijali

eovako cujem da postoje od windowsa 7 sljedeci ultimate,home premium, professional........, jel neko zna koji je najbolji mene najvise interesira za igre al i druge bi stvari volio da budu dobro radile.

Inace ja vec imam win 7 ULTIMATE i cini mi se ok na igrice dobro radi jedino mi nes zvuk steka ozvanjaju zvukovi nije nes uredu pa se pitam kakva su ta ostala dva jel s njima se javljaju slicni problemi...hvala!!

0 0 hvala 0
16 godina
Windows 7 serijali

pa zar ti nije logično da je Ultimate verzija najbolja, ima sve mogućnosti ovih ostalih plus one koje ostale verzije nemaju...

Dajem demonoid pozivnicu na pm
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Windows 7 serijali
mind_challenge kaže...

pa zar ti nije logično da je Ultimate verzija najbolja, ima sve mogućnosti ovih ostalih plus one koje ostale verzije nemaju...

stvarno?!...nisam zna ne razumim se bas u to zato i pitam,  meni se cinilo nekako da je professional najbolji valjda mi tako zvuci zbog naziva

16 godina
Windows 7 serijali

da, stvarno. Postoji jos i Enterprise verzija, ali nju mogu dobiti samo velike tvrtke, ili na ilegalan nacin, a Ultimate ja najbolja za obicne korisnike

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 serijali

pa pitam se kakav je taj za tvrtke mora da je nes pre pre dobro

0 0 hvala 0
16 godina
Windows 7 serijali

nije, nema nekih razlika od Ultimate verzije, samo se ova Enterprise verzija nemora aktivirati sa serialom, vec se moze bez aktivacije instalirati na nekoliko tisuća računala, ostalo je sve isto

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hitmanr kaže...

pa pitam se kakav je taj za tvrtke mora da je nes pre pre dobro

Nije. Home basic ti je trenutno najlošija verzija i namijenjena je kućnim korisnicima sa slabim računalima. Home premium ti je vrlo kvalitetna verzija za kućne korisnike. Podržava sve što obični kućni korisnik treba. No ne dolazi sa određenim stvarima koje ne trebaju kućnim korisnicima. Profesional ti je verziija namjenjena profesionalnim korisnicima. Dolazi sa raznim dodacima poput virtualizacije xp no ne dolazi sa nekim stvarima koje koriste obični korisnici. Ultimate je najbolja verzija i sadrži sve što se može sadržavati. No ona je gotovo dvostruko skuplja od home premium. Postoji još i enterprise za velike firme. Ona nije ništa posebnija samo je naimenjena velikoj prodaji jer u firmama bude po tisuće računala.

Sve se te verije mogu podijeliti na OEM i Retail. OEM je verzija koja dolazi na računalima sa već predisntaliranim OS-om. No trgovci je vrlo često zasebno prodaju. I nju nemožeš instalirati na drugo računalo kad je već jednom instaliraš na jedno računalo. No ako promijeniš matičnu ploču više je nećeš moći intalirati ni na ono prvo računalo. Zato je jeftinija od retail

Retail je puna verzija koju možeš instalirati nakon što je unistaliraš na jednome računalu. Skuplja je od OEM. 

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.
15 godina
neaktivan
Windows 7 serijali

a ultimate jel on oem ili ovi drugi..., znaci svakako imam najbolju sedmicu

0 0 hvala 0
16 godina
hitmanr kaže...

a ultimate jel on oem ili ovi drugi..., znaci svakako imam najbolju sedmicu

pa taj tvoj je najvjerojatnije OEM ako si ga kupio kod nas, jer se retail rjetko moze nabaviti, a i kolega je vec napisao da je retail skuplji, a ako imas windowse ''na crno'', onda ti nije ni bitno jeli OEM ili retail

15 godina
neaktivan
Windows 7 serijali

pa sad ovaj mi je da prijatelj...

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 16:44 (hitmanr).

0 0 hvala 0
16 godina
hitmanr kaže...

pa sad ovaj mi je da prijatelj, skinio ga s interneta

pazi malo, procitaj pravila, nesmiješ spominjati nikakva ''skidanja'' niti ostale radnje, niti davati nikakve linkove za iste

edit: može lock, ovo je otišlo u offtopic, a ''problem'' je riješen još u 2.-om postu

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 16:46 (mind_challenge).
15 godina
neaktivan
Windows 7 serijali

a evo izbrisa sam dio poruke

0 0 hvala 0
17 godina
mind_challenge kaže...

jer se retail rjetko moze nabaviti

Pa zar nisu svi windowsi koje kupiš u trgovini RETAIL verzije, a OEM je kada dođe uz recimo laptop, složenu konfu itd.

Retail verzija WINDOWS 7 ULTIMATE (build 7600) ti je najbolja.

Professional ti je u doba XP-a bio najbolji, sa izlaskom viste imaš ove nove podjele.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
Hyperion kaže...
mind_challenge kaže...

jer se retail rjetko moze nabaviti

Pa zar nisu svi windowsi koje kupiš u trgovini RETAIL verzije, a OEM je kada dođe uz recimo laptop, složenu konfu itd.

Retail verzija WINDOWS 7 ULTIMATE (build 7600) ti je najbolja.

Professional ti je u doba XP-a bio najbolji, sa izlaskom viste imaš ove nove podjele.

jesu vraga svi retail, naši prodavači prodaju OEM verzije, koje nebi smjeli zasebno prodavati...

a nije bitno jeli OEM ili retail, retail mu treba jedino ako hoce instalirati na vise racunala, a iz poruka se da shvatiti da ima piratske windowse, tako da se ne bi uopce trebao zamarati s tim

15 godina
neaktivan
Windows 7 serijali

aha znaci sve je ok sto se tice ove sedmice...a kazes piratske pa sta ako je on kupio onda nije piracenje

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 16:57 (hitmanr).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 serijali

http://www.microsoft.com/windows/windows-7/compare/default.aspx

evo ti pa usporedi :)

EDIT: @autor ove teme: jesi li ti posljenje 2 godine živio u špilji, bez kontakta sa civilizacijom pa da ne znaš ili koristiš što drugo ?

Linux sucks!
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 16:58 (Dominus Johannes).

0 0 hvala 0
16 godina
Windows 7 serijali

:D pa i sam si naveo da ju je sk*io, ali ako je frend kupio, i ako si je normalno instalirao na svoje računalo, onda je retail

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 serijali

a vise nisam ni ja siguran kako je dosa do sedmice al u svakom slucaju meni je normalno instaliralo bez nekih konplikacija

0 0 hvala 0
16 godina
Windows 7 serijali

admini molim lock, sve smo raspravili

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hitmanr kaže...

a vise nisam ni ja siguran kako je dosa do sedmice al u svakom slucaju meni je normalno instaliralo bez nekih konplikacija

Ako ti DVD nije izgledao ovako, onda nije original =):

Edit: @mind_challenge - lock može zatražiti samo autor teme..šta si navalio toliko s tim lockom..

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 17:10 (DamageHigh).
15 godina
neaktivan
Windows 7 serijali

heh...ok,ok necu vise nis pitat al neda mi se ni kljucat

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice