Windows 7 problem

poruka: 16
|
čitano: 3.621
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows 7 problem

Pozdrav.

Pokusavao sam vec 100 puta snimiti Windows 7, i krene sve super na pocetku, dok pred kraj mi zablokira kompjuter, ni mis ni tastatura mi nemoze, pokusavao sam sve Pro, Ultimate, Home i ostalo, ali uvijek isto, prvi put je na 37% zablokirao, dok je drugi put na 97%, kad nisam razbio kompjuter, i tako stalno blokira, cuo sam windows 7 treba particija od 100mb, da bi se instaliraja, kazu da ona to sama sebi napravi, ako ne napravi onda moras rucno napraviti, moze kakva pomoc pls.

ati hd 4830 512mb

2gb rama na 800

amd athlon 64 2,4 ghz dual core

Hvala

Mulalic Aid
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2009 21:04 (wanted).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows 7 problem
wanted kaže...
...cuo sam windows 7 treba particija od 100mb, da bi se instaliraja, kazu da ona to sama sebi napravi, ako ne napravi onda moras rucno napraviti, ...

treba malo više od 100 mb... hh. zapravo bi bilo dobro da sedmici daš particiju od oko 20-ak GB. sve to možeš pomoću ovog alata

Atomska bubamara. | http://tinyurl.com/erepNA
16 godina
neaktivan
Windows 7 problem

Da, baš kao što Jurluk kaže, potrebno je mnogo više, pogotovo još ukoliko sačuvaš stari OS compressan, minimalno 20-30giga.

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja smimam "Windows 7" na particiju od 100 GB, ali njemu je potrebna jos jedna mala particija od 100 mb da bi se instalirala uspjesno na ovu od "100 GB", kako sam cuo, nisam mislio da se snimi na ovu od 100mb, znam da nemoze stati,

Mulalic Aid
16 godina
wanted kaže...

Ja smimam "Windows 7" na particiju od 100 GB, ali njemu je potrebna jos jedna mala particija od 100 mb da bi se instalirala uspjesno na ovu od "100 GB", kako sam cuo, nisam mislio da se snimi na ovu od 100mb, znam da nemoze stati,

nije potrebna nikakva od 100 mg

koji hdd imas,jeli przilica ispravna,mozdaje dvd izgreban 

16 godina
neaktivan

Nemogu se sjetit koji HD, a nov je 320 GB, przilica je ispravna, i cd je nov,

Mulalic Aid
16 godina
Windows 7 problem

jesili ikad intalirao neki os na tu kunfiguraciju ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Samo XP dosad sto instaliram, i nju svaki mjesec formatiram, nanovo, i nema problema, a eto pokusavao sam i 7 pa nemozePlač

Mulalic Aid
16 godina
Windows 7 problem

kakose prekine instalacija,plavi ekran ili nesto drugo ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne prekine niti izbaci nista na ekran, samo kompjuter totalno zablokira, nekad na pocetku instalacije, a vecinom pred kraj, samo stoji tako i nista ne mrda NPR: na 97% stoji i ne mrda se po sata i onda ga resetujem, ni mis ni tastatura neradi, nemogu caps lock upalit, totalno zablokira, sad neznam da nije do tog sto sam ja uzeo win 7 za 32 bitne procesore jer kazu u trgovini da je bolji za igre i da nema veze sto ga snimam na 64 bitni procesor, da nije mozda to problem?

Mulalic Aid
16 godina
wanted kaže...

Ne prekine niti izbaci nista na ekran, samo kompjuter totalno zablokira, nekad na pocetku instalacije, a vecinom pred kraj, samo stoji tako i nista ne mrda NPR: na 97% stoji i ne mrda se po sata i onda ga resetujem, ni mis ni tastatura neradi, nemogu caps lock upalit, totalno zablokira, sad neznam da nije do tog sto sam ja uzeo win 7 za 32 bitne procesore jer kazu u trgovini da je bolji za igre i da nema veze sto ga snimam na 64 bitni procesor, da nije mozda to problem?

nije

16 godina
neaktivan
zzz kaže...
wanted kaže...

nije

e a znas li mozda zasto mi kompjuter pocne da pisti glasno, kad stavim Windows "Last XP" verziju, snima normalno ali prekinuo sam instalaciju zbog tog "pistanja" da mi nebi sta riknulo na kompjuteru, mozda zbog procesora da se ne pregrijava, nisam mu 3 godine pastu zamijenio, mozda zato i win 7 nece???

Pisti nenormalno, da poludis slusajuci jedan te isti beep beep zvuk

Mulalic Aid
16 godina
Windows 7 problem

moguce,pogledaj u biosu temperature

akose procer previse grije,ocisti hladnjak ili stavi bolji

a pvako nabrzinu mozes smanjiti radni takt ili napon -pacese manje grijati

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dobro, hvala na pomoci, ako nista, odneso ga u servis nek pogledaju sto nece da ga snimi,

Hvala

Mulalic Aid
16 godina
neaktivan
zzz kaže...
wanted kaže...

nije potrebna nikakva od 100 mg

koji hdd imas,jeli przilica ispravna,mozdaje dvd izgreban 

Procitaj ovo

Pri opisanom postupku kreiranja particija pojaviti će se upozorenje koje kazuje da će se dio diska iskoristiti za sistemske potrebe, te se prilikom izrade prve particije automatski najprije izrađuje particija veličine 100MB (System Reserved) sa sistemskim svojstvima. U beta verziji ovog operativnog sustava ova particija iznosi 200MB.

Vidis da sam cuo ispravno i da treba 100 mb za sistemske potrebe, ali on to sam napravi, ali ako ne napravi onda moras ti sad neznam jel zbog toga blokira

Mulalic Aid
16 godina
Windows 7 problem

instalirao sam win 7 x86/x64 nebrojeno puta na razlicita racunala ,od prve beta verzij pa sve do 7600 verzije

dovoljnoje da os-u (win7)zadas particiju,on dalje sve radi automatski

na tih 100MB ti nemoras misliti

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice