Windows 7 Problem :S zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.121
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Windows 7 Problem :S

Uzmi instalacijski DVD, formatiraj ili obriši tu particiju pa si napravi nove C i D, kako god ti se više sviđa, i instaliraj Windowse. U čemu je problem?

I koji je vrag sa srčekima na forumu? To neka retardirana navika sa facebooka ili šta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

a bokte, ja se zajezavam a ti pocinjes odma, 

ja se izvinjavam :S

Ezrael
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nisam siguran što ti znači ovo "moj tip", pa ću pretpostaviti da nije opet neka gej špreha :P

Pa u čemu je problem? Rekao si da ćeš sve rušiti, u instalaciji kad dođe do onog dijela di te pita na koju ćeš particiju instalirati, stisneš "Drive options (advanced)", obrišeš tu particiju i napraviš si 3 nove veličina kako god ti se sviđa. Jedino što ja ne bih stavljao za sistemsku particiju manje od nekih 100 GB jer sam \Windows folder može narasti preko 25 GB s updateima (moj je trenutno na ravno 30 GB). Još programa raznoraznih, brzo se to popuni, osim ako namjeravaš na drugu neku particiju instaliravat programe. Imaš tu tutorijal za instalaciju koji je pisao kolega F1-IVO: http://www.bug.hr/forum/topic/windows/instalacija-windows-7-operativnog-sustava/61304.aspx

Ako ti još nešto nije jasno, pitaj dok sam još dobre volje :D

I molim te, nemoj više stavljati srčeka kao da si 13-ogodišnja djevojčica. I nemoj ljudima pisati da se "nacuclaju" i slično, ružno je vidjeti, a i modovi će te sankcionirati po brzom postupku ako se inače tako izražavaš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice