Jel mi može ko objasnit kako podesit da u windozima namjestim da kad otvorim jedan folder da se sve sledeće otvara u njemu a ne da otvori sto drugih foldera...
Hvala
Jel mi može ko objasnit kako podesit da u windozima namjestim da kad otvorim jedan folder da se sve sledeće otvara u njemu a ne da otvori sto drugih foldera...
Hvala
baš si fino objasnio svaka ti čast
evo mali vodič pa vidi
Evo jos jedno pitanje:
da
da
Jesi li siguran (jesi li ti instalirao)?
Imam jednog druga koji bi se pobio da netko kaze da ne ostanu (pjesnicki receno).
Neće ti Windows obrisati podatke, nego ti kad je budeš formatirao
za čistu instalaciju :) Ako imaš Vistu na toj particiji možeš napraviti upgrade,
ali ti niko ne garantuje za sigurnost podataka...
I ako su ti podaci tako važni, kako je moguće da nemaš backup?
Ne znaš kada disk može odapeti...
Neće ti Windows obrisati podatke, nego ti kad je budeš formatirao
za čistu instalaciju :) Ako imaš Vistu na toj particiji možeš napraviti upgrade,
ali ti niko ne garantuje za sigurnost podataka...
I ako su ti podaci tako važni, kako je moguće da nemaš backup?
Ne znaš kada disk može odapeti...
Mogu sa XP-a upgrade napraviti?
Ne možeš.
Samo sa XP-a na Vistu pa sa Viste na Sedmicu.
Iako sa backup podataka nameće kao najjednostavnije
najsigurnije i najlogičnije rješenje.
-može se (s XP, na 7) ali to prelazi granicu ove teme, bolji je clean install.
-Točno, neće windowsi obrisati podatke, nego sam korisnik, ukoliko odabere formatiranje ili neku od opcija (kreiranja particija i brisanja istih..)
-backup, backup i da, ... (već pogađate) backup. To je jedino što (može-ponekad) sačuvati podatke. Ili se osloniti na sreću.
Instalacija ide bez problema, svi podaci se pohranjuju i konvertiraju kako bi se mogli koristiti u OS Win 7, Potreban ti je jedan programčić koji ti sprema sve dokumente i podatke, radi buck up, ali na vanjski neki pogon HDD ili na drugu particiju...ne sjećam se točno postupka ali imaš točne upute na microsoft stranicama, i onaj programčić za spremanje podataka, uglavnom sa istim programčićem vraćaš te podatke natrag, ne možeš software spremit samo podatke, kad ih spremiš može se pristupiti čistoj instalaciji. Pogledat ću pa ti frknem link.
Je tako je, evo ti link pa samo po njihovim uputama
http://windows.microsoft.com/hr-HR/windows7/help/upgrading-from-windows-xp-to-windows-7
Je sorry baš sam glupo napisao i eto
Ma u biti volio bi da mi bude kao i u windozima opalim my computer i sibaj a u sedmici kako sta kliknem otvori novi prozor i tako u nedogled i nema vraćanja nazad..
Jel sad mozda malo jasnije?