Windows 7 particije

poruka: 10
|
čitano: 3.277
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows 7 particije

Instalirao sam sedmicu na E: particiju da bih vidio kakva je sedmica i mogu reći da mi se jako svidjela.. E sada bih htjeo izbrisati xp sa C: i staviti sedmicu na C: a neznam kako da to uradim a da ne instaliram sve ponovno.. Pokušao sam sa partition magic-om ali on još nije kompatibilan program sa windows 7.. 

pomoć..

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Windows 7 particije

Probaj sa Acronisom ili sa instalacijom od Win7 ima dobre mogućnosti. Ja ti preporučam da izbrišeš i napraviš clean install.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 particije

Mislim da vam je glupo stavljati Win 7 RC za lagvni OS jer će te naranije u trećem mjesecu iduće godine morati opet sve reinstalirati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Windows 7 particije

Dotad će već izaći originalni Win7 pa samo napraviš upgrade ako ne želiš sve brisati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 particije
Mayales kaže...

Dotad će već izaći originalni Win7 pa samo napraviš upgrade ako ne želiš sve brisati.

Ne možeš napraviti upgrade sa RC na konačnu verziju, i nije preporučljivo.

16 godina
neaktivan
Legolas kaže...

Instalirao sam sedmicu na E: particiju da bih vidio kakva je sedmica i mogu reći da mi se jako svidjela.. E sada bih htjeo izbrisati xp sa C: i staviti sedmicu na C: a neznam kako da to uradim a da ne instaliram sve ponovno.. Pokušao sam sa partition magic-om ali on još nije kompatibilan program sa windows 7.. 

pomoć..

Znaš kaj ,bilo je već toliko takvih pitanja na forumu ,a onda posle i razočarenja tipa ne radi mi ovo ili ono. Ostavi XP gdi je ,jel Sedmica koliko god je dobra to je još uvijek testna verzija i još uvijek se pronalaze bugovi.

A i rok trajnja ti je do 01. 06. 2010. ,s tim da će ti se od 01. 03. počet gasit svaka 2 sata.

Upgrade sa RC-a na finalnu verziju neće bit moguć. Znači ,ako i kupiš Sedmicu kad izađe 22. 10. 2009 ,ponovno moraš sve instalirati.

Zato ,pusti XP gdi je.

I'm so tired...
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2009 15:31 (kizo2703).
15 godina
neaktivan
Windows 7 particije

Pozdrav,

imam pitanje jedno...

Instalirala sam win 7 i stavila samo 1 particiju tj. imam samo C... E sad me zanima da li je moguce da postavim jos particija bez rusenja i ponovnog instaliranja win 7 i kako...

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
tattoo123 kaže...

Pozdrav,

imam pitanje jedno...

Instalirala sam win 7 i stavila samo 1 particiju tj. imam samo C... E sad me zanima da li je moguce da postavim jos particija bez rusenja i ponovnog instaliranja win 7 i kako...

Hvala

- device manager/disk manager, pod advanced shrinkaj postojeću prticiju (ovisno o veličini diska) i od 'oslobođenog' dijela napraviš novu particiju.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan

Hvala, al jel bi mogao malo bolje to objasnit. Kad udem u device manager, ne znam di da nadem taj advanced...

16 godina

u search utipkaj disk managment...

- ili na ikonu kompijutera, desni klik, managment..

- ili u Control Panel, Administrative Tools, Computer Managment

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 14:57 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice