Windows 7 - općenito
- poruka: 5.036
- |
- čitano: 1.364.904
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bas citam po netu i vidim da se spominje da Windows 7 nece biti izdan ove godine... WTF
Mislim da hoce,,,ako i ne do tad je dobra i beta verzija ili rc
instalirao sam 7-icu (7057) meni je super osim jednog problema a to je onaj notepad koji se otvori?
kak ga se riješit gledao sam u temi, znam da je netko spomenio ali nisam nasao kako ukloniti, znam da bih u C-u trebo u stratup izbrisati i u user pa opet startup izbrisati file-ove, ali kad ne mogu naci u c uopce Program Data/Microsoft, itd.
ima li tko ideju?
instalirao sam 7-icu (7057) meni je super osim jednog problema a to je onaj notepad koji se otvori?
kak ga se riješit gledao sam u temi, znam da je netko spomenio ali nisam nasao kako ukloniti, znam da bih u C-u trebo u stratup izbrisati i u user pa opet startup izbrisati file-ove, ali kad ne mogu naci u c uopce Program Data/Microsoft, itd.
ima li tko ideju?
ima li tko ideju?
ima li tko ideju?
iznad je odgovor, sorry...
ali ovo je drugi folder.
probaj na ovoj stranici metodu 2:
http://www.blogsdna.com/2660/fix-windows-7-build-7057-desktopini-opening-on-every-reboot.htm
probaj na ovoj stranici metodu 2:
http://www.blogsdna.com/2660/fix-windows-7-build-7057-desktopini-opening-on-every-reboot.htm
evo ovak, danas sam malo cistio kuciste od prasine
pa sam usliko sliku maticnu,gdje trebam stavit kabel od hdd da mi pri instalaciji windowsa 7 ili viste prikaze particije.
http://rapidshare.com/files/214896869/Dok1.docx.html
da li se moze nes namjestiti da ne bude trial?

pogledaj na p2p stranicama...za build 7057 ti vrijede kljucevi od builda 7000

pa sam usliko sliku maticnu,gdje trebam stavit kabel od hdd da mi pri instalaciji windowsa 7 ili viste prikaze particije.
http://rapidshare.com/files/214896869/Dok1.docx.html

pozdrav
nedavno sam instalirao windowse 7 , sve programe koje koristim također i sve to lijepo radi ali imam jedan problem sa ffdshow, tj. koristim ffdshow za prikaz titlova u windows media playeru.
kod windowsa 7 ffdshow mi neće da starta kada pokrenem film tako da ništa od titlova.
ima li netko sličnih problema te postoji li neka dobra alternativa za ffdshow koja radi provjereno na win 7.
inače win 7 je build 7057.

Da, to ili gom player... besplatan, ima vec sve kodeke i radi besprijekorno...
pozdrav
nedavno sam instalirao windowse 7 , sve programe koje koristim također i sve to lijepo radi ali imam jedan problem sa ffdshow, tj. koristim ffdshow za prikaz titlova u windows media playeru.
kod windowsa 7 ffdshow mi neće da starta kada pokrenem film tako da ništa od titlova.
ima li netko sličnih problema te postoji li neka dobra alternativa za ffdshow koja radi provjereno na win 7.
inače win 7 je build 7057.
Uff!! Ti si sliku i objavu zakomplicirao neviđeno. Imaš besplatne alate (vrhunske) kojima konvertiraš i smanjiš sliku u JPEG i fino je zalijepiš ovdje u post. Kakav vražji torrent za sliku... to je kao da Herculesom C-130 putuješ u školu.
Da bi dobio titlove u WMP 12 na Windowsima 7 trebaš napraviti slijedeće, nakon instalacije ffdshowa, VobSuba ili što već koristiš za prikazivanje podnaslova:
ja sam se vratio na vistu, ali cu opet probat 7068build, ali imo problema sa media centerom uglavnom kao da zaboravi kanale od programa pa nemam slike vise i moram sve ponovo scan-at kanale??