DELETED!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo kada sam instaliravao windows 7 imao sam dva hd-a u kompu e sad kad stavim samo jedan hdd onaj na kojemu mi je novo instalirani windows 7 pise mi ntldr is missing molim vas mozete mi brzo odgovrit dok sam jos kod frenda.
- DELETED!
NTLDR je bootloader za windowse. Izgleda da ti je na tom disku kojem si izvadio bio bootloader. Ugl, meni se to dogodilo sa XPom, ali meni je hdd krepavao, pa je jedan dan radio i izgubio bootloader (svaka čast liku na MSovom telefonskom supportu, +2h mi je pomagao da dođem do podataka nazad). Vrati taj disk, i sve će biti u redu.
ma nevazno uglavnom na tvom novom disku hvali ntldr, ako neces vracati disk moras uraditi repare windowsa da bi ti instalirao boot-loader na taj disk
ma nevazno uglavnom na tvom novom disku hvali ntldr, ako neces vracati disk moras uraditi repare windowsa da bi ti instalirao boot-loader na taj disk
Pozdrav,
Ovako ja iam isti problem sa tim ntldr missing no problem je i tajšto on meni neće da boota instalacijski cd od win.
Ako može kakva ideja, pomoć bilo šta.Thx
Pozdrav,
Ovako ja iam isti problem sa tim ntldr missing no problem je i tajšto on meni neće da boota instalacijski cd od win.
Ako može kakva ideja, pomoć bilo šta.Thx
Kako misliš neće da boota?Jesi postavio optički pogon kao primary boot device?
Da mogu bootat nebi ovdje nista piso.Postavio sve primary boot sa cd/dvd bla i kad bi on trebo bootat taj cd za instalaciju win samo se pojavi ta poruka ntldr is missing bla bla.Da mogu bootat nebi bio problem,i čito sam po tim forumima drugima nigdje nisam još našao ovakvu situaciju.