Windows 7 -ntldr is missing

poruka: 9
|
čitano: 7.622
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

DELETED!

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 9:58 (X-edd).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 -ntldr is missing
X-edd kaže...

Evo kada sam instaliravao windows 7 imao sam dva hd-a u kompu e sad kad stavim samo jedan hdd onaj na kojemu mi je novo instalirani windows 7 pise mi ntldr is missing molim vas mozete mi brzo odgovrit dok sam jos kod frenda.

imas ovdje o tim svim problemima od ntldr-a
Sve što možeš sad ostavi za kasnije
16 godina
neaktivan
  • DELETED!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 9:58 (X-edd).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

NTLDR je bootloader za windowse. Izgleda da ti je na tom disku kojem si izvadio bio bootloader. Ugl, meni se to dogodilo sa XPom, ali meni je hdd krepavao, pa je jedan dan radio i izgubio bootloader (svaka čast liku na MSovom telefonskom supportu, +2h mi je pomagao da dođem do podataka nazad). Vrati taj disk, i sve će biti u redu.

17 godina
neaktivan

ma nevazno uglavnom na tvom novom disku hvali ntldr, ako neces vracati disk moras uraditi repare windowsa da bi ti instalirao boot-loader na taj disk

Sve što možeš sad ostavi za kasnije

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alen kaže...

ma nevazno uglavnom na tvom novom disku hvali ntldr, ako neces vracati disk moras uraditi repare windowsa da bi ti instalirao boot-loader na taj disk

Možeš ići na automatic repair, a ako ti on neuspije (kao meni), onda otvoriš konzolu i u nju upišeš:
Bootrec.exe /FixMbr
Trebao bi dobit poruku da je opreacija uspješno izvršena, nakon čega bi se windowsi trebali startati normalno (ovo je korisno ako se npr. želi neki drugi bootloader zamjeniti).
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

Ovako ja iam isti problem sa tim ntldr missing no problem je i tajšto on meni neće da boota instalacijski cd od win.

Ako može kakva ideja, pomoć bilo šta.Thx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crninja kaže...

Pozdrav,

Ovako ja iam isti problem sa tim ntldr missing no problem je i tajšto on meni neće da boota instalacijski cd od win.

Ako može kakva ideja, pomoć bilo šta.Thx

Kako misliš neće da boota?Jesi postavio optički pogon kao primary boot device?

oko za oko,pasta za zube
15 godina
neaktivan

Da mogu bootat nebi ovdje nista piso.Postavio sve primary boot sa cd/dvd bla i kad bi on trebo bootat taj cd za instalaciju win samo se pojavi ta poruka ntldr is missing bla bla.Da mogu bootat nebi bio problem,i čito sam po tim forumima drugima nigdje nisam još našao ovakvu situaciju.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice