Windows 7 - net install

poruka: 13
|
čitano: 2.408
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Windows 7 - net install

Draga gospodo :D

iam jedan problem, ovako: insaliro sam Windows 7 i normalno mi je sve drivere našlo osim drivere za net. I nemogu na net, nemogu ga instalirat... I trebam pomoć -.-

Evo slika jer one govore 1000 riječi ;)

Ovo mi je odmah pri paljenju da neam driver za net:

http://i38.tinypic.com/es3hxv.png

Ovo mi je kad ga pitam zake mi nije spojen na net:

http://i33.tinypic.com/2lvel9z.png

A ovako izlgeda u folderu:

http://i36.tinypic.com/35iw4mo.png

Na xp sam imo isti problem, al sam instaliro drivere s cd-a ADSL-a, al tu ne znam...

Hvala unaprijed! ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows 7 - net install
jesi li tu probao instalirati drivere s cd-a koji si dobio uz matičnu ?
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
15 godina
neaktivan

Nisam, jer mislim da to nemaju veze... Probo sam instalirat drivere s cd interneta!

16 godina
neaktivan

jesi skinuo nove drivere s stranice proizvođača? iako bi 7ica koliko se sjecam trebala imati integrirane drivere za zvuk i net, i jos ponešto..

edit: a da stvarno ogledas jel tikabal od neta riknio, mislim procitao sam da si imao s xp isto slicne probleme, al eto ako imas drugi kabal probaj...

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 17:34 (eterna luchar).
17 godina
neaktivan
Nikola5 kaže...

Nisam, jer mislim da to nemaju veze... Probo sam instalirat drivere s cd interneta!

ajde molim te pojasni ovo iznad? Neodlučan

15 godina
neaktivan

Skinuo sam s T-comove stranice driver za adapter al niš se ne događa... A kaj se tiče kabla, na adapteru mi je pukla atena ona mala, al mi radilo bez problema na xp-u.... Hmm...

@r420r: misli da nema potrebe instal drivere matične ploče jer on sam nađe drivere...ja sam instaliro drivere s cd koji sam dobil polek adaptera!

16 godina
neaktivan
Nikola5 kaže...

Skinuo sam s T-comove stranice driver za adapter al niš se ne događa... A kaj se tiče kabla, na adapteru mi je pukla atena ona mala, al mi radilo bez problema na xp-u.... Hmm...

@r420r: misli da nema potrebe instal drivere matične ploče jer on sam nađe drivere...ja sam instaliro drivere s cd koji sam dobil polek adaptera!

jel mislis za ruter? i cek jel ti imas wlan ili trebas za ethernet? ja sad ne kuzim...

15 godina
neaktivan

Ja iam WLAN!

15 godina
protjeran
Windows 7 - net install

trebas instalirat sevice pack... (tako je bar za xp)

assassin' creed 1 i 2 najbolje igre... ko se slaze nek stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
koliko ja znam za 7icu jos nije izasao sp. ako sam dobro shvatio
15 godina
neaktivan

Al kak ostalima radi! hmm....

17 godina
Windows 7 - net install

Jel to desktop ili laptop?

Idi desnom tipkom na My Computer, pa propertise, pa Device manager i vidi tu jel ti nesto ima sa upitnikom (?) ili usklicnikom (!).

Ako je desktop racunalo, koja ti je wlan kartica u njemu, mozda ona nije dobro instalirana. (ja mislim da je vjerovatno to).

Spoji komp sa ruterom (taj tvoj adapter) kablom i trebao bi se spojiti odmah. i onda skini drivere za wlan mreznu, opet ides u device manager i na tu mreznu i update driver i on ce ih sam naci na netu.

Mrezni kabel ako nemas, idi kupi nesto sitno dode.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo, samo da javim, uspio sam rješit problem... Po netu sam tražio drivere i uspio nekaj smotat :D Signal nie nešto dobar, al radi net, a tu je oprema kriva! ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice