Windows 7 Mane i dobrote zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 8.083
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Windows 7 Mane i dobrote

Prvo cu poceti sa Dobrom stranom.

Nakon instalacije windowsa potrebno je instalirati drajvere.

Kod Windows 7 mogice je da se system automatski prilagodi hardweru.

Nisam siguran dal ovo vazi za windows 7 pro i home premium mislim da je samo za ultimate kako god kad sam  ja instalirao windows nije bilo potrebe za drajverima.Windows 7 prilagodjava ili prebacuje drajvere.

Ukoliko neki program stane Windows trazi resjenje da bi popravio gresku kako bi se to nebi ponavljalo.

Stabilnost je dobra.

Mnostvo novih koristnih alata.

Ukoliko internet konekcija neradi prvo provjerava podesavanja a onda hardware/router.

Nakon provjere kvara dolaze resjenja.

Bolje performanse od Windows Viste.

Bolji je i od XP-a koji je navodno putukao vistu ali ne i Sedmicu.

Ukoliko ste korisnik AMD procesora Windows 7 u sebi ima Cool and Quiet Driver tako da nema potrebe za prebacivanjem.

I jos mnogo super stvari.

Mane:

Speech recondition ima mnogo pogresaka i nije lako da se prilagodi naprimjer ukoliko u negdje kazete facebook on ce vam reci besmislenu rec ili komandandom show number ce uzeti scroll down sto se nebi smjelo dogadjati i mnogo gresaka.

Neki programi nerade na Windows 7 naprimjer prilikom instalacije Google Chrome potrebno je editirati registry.

Koristi 3 ili 4 puta vise rama od XP-a koji je tek instaliran kao i 7.

oko 36 procesa koji su skoro svi vezani za windows 7.

Misljenje:

Windows 7 donosi mnoge opcije i lakse koriscenje ali i neke greske.

Izgled: 5+

Opcije i mogucnosti:5

Igre:-4

Potrosnja rama i Procesora:3

ukupno:4

BSU ( Baci Sestru Uvodu) USB je nesto drugo
Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 Mane i dobrote

Za ovaj speech nemam pojma, ne koristim.

Google Chrome radi bez ikakvih modifikacija po registryu.

RAM normalno da trosi vise, s obzirom koliko novih stvari(servisa) nudi + glavni gutač RAM-a je Aero. Iskljuci Aero pa ce se ta razlika smanjiti.

I XP je trosio vise od 98, tak i 7-ica trosi vise, sve je to normalno, ipak ima 10 godina razlike.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Windows 7 Mane i dobrote
GamerMaster2041 kaže...

Prvo cu poceti sa Dobrom stranom.

Nakon instalacije windowsa potrebno je instalirati drajvere.

Kod Windows 7 mogice je da se system automatski prilagodi hardweru.

Nisam siguran dal ovo vazi za windows 7 pro i home premium mislim da je samo za ultimate kako god kad sam  ja instalirao windows nije bilo potrebe za drajverima.Windows 7 prilagodjava ili prebacuje drajvere.

Ukoliko neki program stane Windows trazi resjenje da bi popravio gresku kako bi se to nebi ponavljalo.

....

Misljenje:

Windows 7 donosi mnoge opcije i lakse koriscenje ali i neke greske.

Izgled: 5+

Opcije i mogucnosti:5

Igre:-4

Potrosnja rama i Procesora:3

ukupno:4

Nisi dobro ocjenio! zavisi koju konfu imaš evo ja sam došo na ovo imam i xp i win 7 i na xp-u mi štekaju igre ko lude na win 7 neštekaju! win 7 je za mene ocijena 5! eto tako treba ić ocjena win-a nadam se da če se ostali složiti samnom možda tebi -4 za igre no mnogima nije! zavisi s kojom konfom vrtiš win7! meni s ovom mojom konfom bolje radi win7 nego xp a xp imam samo zbog DVB-T Usb jel za njega nemogu nać drivere za win7 tj. neznam model pa nemogu nać!

Opcije i mogucnosti:5+

Igre:5+

Potrosnja rama i Procesora:5+

ukupno:5+

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
15 godina
neaktivan
Windows 7 Mane i dobrote

Imam jedno pitanjce. Koliko bi trebalo RAM-a da 7-ica radi ok. Znam da vrijedi pravilo što više to bolje, al onako otprilike neki minimum da sve glatko teče. Znači samo sistem, bez dodatnih programa. Jel ima tko kakvu ideju?

P E A C E

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
halo_molim kaže...

Imam jedno pitanjce. Koliko bi trebalo RAM-a da 7-ica radi ok. Znam da vrijedi pravilo što više to bolje, al onako otprilike neki minimum da sve glatko teče. Znači samo sistem, bez dodatnih programa. Jel ima tko kakvu ideju?

Da bi mogao i dič win7 treba ti minimalno 512mb rama

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
15 godina
Mato_Ivanovac kaže...
halo_molim kaže...

Da bi mogao i dič win7 treba ti minimalno 512mb rama

Evo meni sa uključenim aerom, nekim osnovnim programima (antivirus, teamviewer, google talk) i chrome-om papa 640 MB rama..tako da 512 eventualno bez aera..ali u principu da sve dobro radi, barem giga...

Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!
17 godina
neaktivan
Windows 7 Mane i dobrote

Postoji tema Windows 7 dojmovi i tamo je manje-više sve rečeno.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369...Mislim da ce se to promjenit uskoro (na bolje)

3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice