koliko rama uzima home edition,da li uzima manje od windows 7 professional.
Jer imam laptop 1.6 Ghz i 2 gb rama,grafička 256mb...pak me zanima ako bi mi radio home edition i ako bude instalirao sve drivere(zvuk,grafička,....bla,bla,bla)
hvalaaa
koliko rama uzima home edition,da li uzima manje od windows 7 professional.
Jer imam laptop 1.6 Ghz i 2 gb rama,grafička 256mb...pak me zanima ako bi mi radio home edition i ako bude instalirao sve drivere(zvuk,grafička,....bla,bla,bla)
hvalaaa
''Uzima'' (Troši) ti isto ko i bilo koja druga verzija - o tebi najviše ovisi koliko!
Što je više instaliranih programa koji se dižu sa sistemom i rade u pozadini ,veća je i potrošnja rama ,ko i kod bilo kojih drugih Windowsa!
A inače ,sve druge razlike prouči ovdje! KLIK
a hoce li instalirat sve drivere?Jer nemam ni jedan cd pa da ne instaliram pak nece radit,mislim nece instalirat driveree
Da instalirat će sve! Ovisi o hardveru ,ali da ,u principu ,ako nemaš neki egzotični hardver ,sve će instalirati tijekom same instalacije Windowsa!
Jedino ,pametno je skinuti posljednju verziju drivera za grafičku da bi imal punu funkionalnost.
Prije nego si ides stavljat Win7 najpametnije je da prvo skines driver za Lan/Wi-FI pa ces onda lako ostale kad se spojis na net tj. Windowsi ce ti sami skinut.