Windows 7 gasenje

poruka: 18
|
čitano: 9.913
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Windows 7 gasenje

jel netko zna kako rijesiti gasenje kompjutera na sedmini.svakih 2 sata mi se ugasi ko da je netko kabel od struje izcupao.

bez ikakvog shut downa ili taako neceg.

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Windows 7 gasenje

Vjerojatno imaš neki build koji nije RC. Koji build koristiš? piše ti u donjem desnom kutu. Ili u Start - Run - winver i vidi koji je build.

I've seen things that you people wouldn't believe...
17 godina
neaktivan
Windows 7 gasenje

version 6.1

build 7000

0 0 hvala 0
17 godina
Windows 7 gasenje

A da ti nije to u power optionsima??? :D

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

to nije RC. svaka verzija Sedmice koja nije RC (dakle, sve one prije builda 7100) se gase svaka 2 sata od 1.6. ili tako nešto (ne sjećam se koji je bio datum kad je Microsoft to uveo). Nema ti druge nego nabaviti RC build - 7100. Imaš ga za skinuti sa službenih microsoftovih stranica. Nemoj preko torrenta, postoji mogućnost da dobiješ neželjene "sadržaje". Skini orginalni Rc sa micrisiftovih stranica, dobit ćeš CD key, aktiviraj ih i sve će raditi.

17 godina
neaktivan
Windows 7 gasenje

ma nije samo mi je display postavljen da se gasi nakon pol sata

al meni se bas komp ugasi znaci sve.ponovno ga palim itd.i tak svaka 2 sata

ma to je nes do windowsa.i javlja mi se ono sranje pre-release...bla bla bla

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
dirtyjack kaže...

ma nije samo mi je display postavljen da se gasi nakon pol sata

al meni se bas komp ugasi znaci sve.ponovno ga palim itd.i tak svaka 2 sata

ma to je nes do windowsa.i javlja mi se ono sranje pre-release...bla bla bla

To je to. Windows 7 koji nije RC (buildovi 6xxx, 70xx) se gase svaka dva sata. Microsoft je to tako odredio jer ne želi davati podršku za Windowse koji nisu barem RC (dakle build 71xx). Skini službeni RC1 build7100 i sve rješeno. ja imam taj build i nemam problema sa njim jer je RC.

17 godina
neaktivan
Windows 7 gasenje

a crack isto postoji za njega tj za taj build 71xx?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

za službeni 7100 ti ne treba crack. a za neke druge buildove (72xx npr) ne znam jer ih nisam koristio. raspitaj se malo, proguglaj. za 7100 ti ništa ne treba 100%

17 godina
neaktivan
Windows 7 gasenje

sam da ne duljim.stavio ja vistu pa kak bude cekat c 7-ica da izadje pa se onda opet prebacim

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 gasenje

e decki, moze pomoc, iam win 7 original, i svako malo mi se ekran ugasi, pa se opet upali, a neki put se ne upali... nije do monitora.. provjereno..
kai zna mozda neko u cemu je problem.
:) 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Windows 7 gasenje
zuyox kaže...

e decki, moze pomoc, iam win 7 original, i svako malo mi se ekran ugasi, pa se opet upali, a neki put se ne upali... nije do monitora.. provjereno..
kai zna mozda neko u cemu je problem.
:)

Kad ga nekoristis ugasi se?pa kad pomaknes mis il nest upali? Ak je to, u power settings moras promijeniti   da ti se negasi monitor..po defaultnu je za win7 namjesteno da se gasi monitor, zbog laptopa..

15 godina
neaktivan

nije laptop nego komp.. i gasi mi se svako malo, dok sam na netu, igram.. i svaki put ce cuje onaj zvuk ko kad stavis usb. par puta sam imo osjecaj ko da se promjenila rezolucija, jer su se sve ikone pomaknule.

15 godina
neaktivan
zuyox kaže...

.. i svaki put ce cuje onaj zvuk ko kad stavis usb. par puta sam imo osjecaj ko da se promjenila rezolucija,

Sam si našao problem. Da se mene pita (ali ne pita se) nepotrebne usb-e bi iskopčao. Napajanje nemože dati dovoljno struje za sve potrošače koje imaš. Čak bi tvrdio da isključuje one prednje usb-e, ili povuče struju od grafe da bi moglo drugo raditi. Jače i kvalitetnije napajanje

I pitanje je odgovor
15 godina
neaktivan
zuyox kaže...

nije laptop nego komp.. i gasi mi se svako malo, dok sam na netu, igram.. i svaki put ce cuje onaj zvuk ko kad stavis usb. par puta sam imo osjecaj ko da se promjenila rezolucija, jer su se sve ikone pomaknule.

Koja graficka i driveri?

Nisam ginekolog al mogu pogledati...
15 godina
neaktivan

nvidia Gfore 9500GT, 512 mb  directx  10, il 11. nisam zicer.

15 godina
neaktivan
Windows 7 gasenje

e da, jos nes, slucajno sam skuzio. kad mi se ekran ugasi pa upali, promjeni se naziv 
display-a sa Syncmaster na generic non-PnP Monitor. To znaci da je graficka zmrdana il je do monitora?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Windows 7 gasenje

aj ti napravi clean install drivera, pobrisi sve prosle i ostale, i ako si imao integrirku..

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice