Windows 7 Freeze

poruka: 3
|
čitano: 2.427
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Windows 7 Freeze

Dakle kao sto naslov kaze moji windowsi 7 se ''smrznu'' kad gledam video na youtube ili slicne video clippove.

Operativni sustav: windows 7 32 bita

Procesor: AMD Phenom 9750 Quadro Core 2.4 GHz

Ram: 4 giga (prikazuje 3.25)

Grafika: Ati Radeon 5500 series

Smatram da je problem do web bowsera, u ovom slucaju mozilla firefox. Iako je bilo nekih sumnji da se radi o zastarjeloj verziji adobe flash plugin-a nakon update-a problem se opet javio. Nije iskljucen ni problem graficke kartice, ali problema nisam imao do prije nekoliko tjedana. Buduci da se cijeli pc smrzne, primoran sam ga restartirati, a s obzirom da se uvijek desi da radim nesto na pc-u problem je postao jako naporan.

Najcesce se događa da do ''smrzavanja'' dode prilikom pribacivanja sa na novi prozor, ili jednostavno Alt+Tab, zatim video se pokrene i nakon prve ili druge sekinde jednostavno se zamrzne, uz pocetni zvuk ako ga video moze producirati.

Nisam siguran ali mislim da je problem povezan sa errorom koji mi se javlja tijekom igranja neke igre ili obicnog rada u notepadu: Display driver stopped responding and has recovered. Nisam 100% siguran da je error ovako glasio, ali to je u biti to. Slika se smrzne, ali se nakon nekog vremena sve vrati u normalu s porukom koju sam vec naveo.

Svaki savjet je dobrodosao. Unaprijed hvala.

It's not who u are, it's who u know.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Windows 7 Freeze
Obi Wan kaže...

Dakle kao sto naslov kaze moji windowsi 7 se ''smrznu'' kad gledam video na youtube ili slicne video clippove.

Operativni sustav: windows 7 32 bita

Procesor: AMD Phenom 9750 Quadro Core 2.4 GHz

Ram: 4 giga (prikazuje 3.25)

Grafika: Ati Radeon 5500 series

Smatram da je problem do web bowsera, u ovom slucaju mozilla firefox. Iako je bilo nekih sumnji da se radi o zastarjeloj verziji adobe flash plugin-a nakon update-a problem se opet javio. Nije iskljucen ni problem graficke kartice, ali problema nisam imao do prije nekoliko tjedana. Buduci da se cijeli pc smrzne, primoran sam ga restartirati, a s obzirom da se uvijek desi da radim nesto na pc-u problem je postao jako naporan.

Najcesce se događa da do ''smrzavanja'' dode prilikom pribacivanja sa na novi prozor, ili jednostavno Alt+Tab, zatim video se pokrene i nakon prve ili druge sekinde jednostavno se zamrzne, uz pocetni zvuk ako ga video moze producirati.

Nisam siguran ali mislim da je problem povezan sa errorom koji mi se javlja tijekom igranja neke igre ili obicnog rada u notepadu: Display driver stopped responding and has recovered. Nisam 100% siguran da je error ovako glasio, ali to je u biti to. Slika se smrzne, ali se nakon nekog vremena sve vrati u normalu s porukom koju sam vec naveo.

Svaki savjet je dobrodosao. Unaprijed hvala.

Jesi pokusao neki drugi browser koristiti i desava li se onda?

pokusaj staviti nove drivere ako vec nisi.

17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 Freeze

Skeniraj HDD sa hdtune-om pa vidi da ti nije disk problem. Inace ocisti keš u browserima mada ako smirzne i u nekim drugim radnjama, onda nije do browsera.  

Inace, ako ti se javljaju drugi error imozda bi najbolje bilo da stavis frisak OS.

Usput provjeri temperature grafičke i CPU.

http://stondenstik.com/index.php
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 16:35 (DOPE).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice