Dobro jutro svima!
Dali postoji neka skripta ili sl. da mi automatski piše password prilikom logiranja u domenu da nemoram svaki put ja ukucavati?
hvala!
Dobro jutro svima!
Dali postoji neka skripta ili sl. da mi automatski piše password prilikom logiranja u domenu da nemoram svaki put ja ukucavati?
hvala!
Ne, jer sumnjam da bi ti admin bio sretan da imaš to, šifre i služe da ih upisuješ. Jer ako imaš autocomplete.. to nebu dobro završilo.
Pa šta ti nije jednostavnije da samo isključiš password?
Dobro jutro svima!
hvala!
Može, ali za to ti trebaju admin ovlasti na tom PC-u (što sumnjam da ti je admin dao). Ali evo LINK, čisto informativno ako već ništa drugo.
Ma imam ADMIN ovlasti... Ajde čekaj da vidim :)
Ma imam ADMIN ovlasti... Ajde čekaj da vidim :)
Evo radi sve OK!
Hvala!
Dobro jutro svima!
hvala!
isuse strahote
Zašto to? :)
Zašto to? :)
Zato što se to tako u pravilu ne bi trebalo nikad raditi. A to što sam ti dao link na info kako se login da zaobići, ne znači da to i odobravam. A ako se pitaš zašto ne... Pa recimo, tko god sad upali tvoje računalo imat će pristup svemu na domeni čemu i ti imaš pristup, uključujući i stvari poput filesystem-a i mailova. Drugim riječima, učinio si svoje user credentialse na dlanu dostupnima ama baš svakome tko ima fizički pristup do tvog računala (uključujući i 3rd party osobe - npr. čistačicu).
A istina da... Imaš pravo tu, ali nosim doma laptop tako da je u firmi samo kad sam ja u firmi ....
Sada imam neki Acer i ne radi baš fingerprint scanner, a na HP-u mi je radio OK tako da mi se ne tipka svaki put :(
A istina da... Imaš pravo tu, ali nosim doma laptop tako da je u firmi samo kad sam ja u firmi ....
Sada imam neki Acer i ne radi baš fingerprint scanner, a na HP-u mi je radio OK tako da mi se ne tipka svaki put :(
nemoj me krivo shvatit al nije ti neko opravdanje
(pogotovo što ja imam password od 14 znakova koji koristim svakodnenvno pri administraciji i nije mi ga problem ukucavat svaki put)