Windows 7 blue screen

poruka: 18
|
čitano: 11.015
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Windows 7 blue screen

vidim da ima dosta tema otvorenih o blue screenu, ali nijedna nije vezana s razlogom mog "blue screena", nedavno sam instalirao win 7 ultimate x64 (pirat), dosad je uvijek normalno radio i tak to, a nekoliko dana prije i sada nakon instalacije mi se pojavljuje blue screen, prije re-instaliranja je bilo nasumicno da se pojavi, sad mi se pojavo kada sam htio rootat mobitel (xperia x10) "super one click root-om", i ide proces rootanja normalno i to, odjednom BS, i tak mi se 2 ili 3 puta dogodilo i jedva nekak sam uspio rootat mobitel, zna li tko zasto mi se pojavljivao?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Windows 7 blue screen

Imaš u novom broju Buga , rubriku apoteka, di ti je opisano i dodan je freeware program kako saznat što je razlog blue screena i još razno razni test alata za PC  sl. Tema je genijalna ja sam naučio jako puno (mislio sam da znam puno do te teme, ali su me izuli sa svojom "Apotekom" i hrpom alata (free) i objašnjenja u vezi SVEGA što možeš zamilsiti ili zavrtiti na compu) i preporučio bih ti da trkneš do trafike, baciš oko na to i vjerujem da ćeš riješiti svoj problem.

15 godina
neaktivan

Who Crashed

skini, instaliraj i vidi sta je uzrok tvog BSOD

-=Every moment is another Chance=-
15 godina
neaktivan

hvala, citao sam tu "apoteku" za blue screen, ali cini se da nisam bas dobro procitao, probat cu nac sad

15 godina
neaktivan

instalirao sam "BlueScreen View" i file koji se pojavljuje u svakom je "ntoskrnl.exe"

15 godina
neaktivan
Aces_High kaže...

instalirao sam "BlueScreen View" i file koji se pojavljuje u svakom je "ntoskrnl.exe"

razlog razlog
15 godina
moderator
TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 20:08 (XXX-Man).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sta sam googleom dobio da je taj file corrupt, scanner za taj file i to, nigdje nisam nasao da se s tim fileom spominje i BSOD

16 godina
vjerojatno je virus, ntoskrnl nejde kvragu samo tako...
1001010 1100001 100000 1110011 1100001 1101101 100000 1101011 1110010 1100001 1101100 1101010 100000 100001 100000 1101 1010 1101 1010
15 godina
moderator
imaš tamo kako ga popravit...
15 godina
neaktivan
Vjerojatno mi je zbog toga google onda naso neki scanner
15 godina
neaktivan
Imam jos jedan slican problem, komp mi se nekad iznenadno restarta, nebude ni blue screen, samo se restarta, imam 2 GB ram-a, win 7 ultimate x64, i uglavnom mi se desava dok igram Aion i minimiziram ga da bi vidio npr poruku na skypeu ili fcbu, u igri mi je grafika podignuta do kraja i rami rade na 90 i nesto %, jel mi se to mozda desava zato sto rami budu preoptereceni?
15 godina
moderator
Aces_High kaže...
Imam jos jedan slican problem, komp mi se nekad iznenadno restarta, nebude ni blue screen, samo se restarta, imam 2 GB ram-a, win 7 ultimate x64, i uglavnom mi se desava dok igram Aion i minimiziram ga da bi vidio npr poruku na skypeu ili fcbu, u igri mi je grafika podignuta do kraja i rami rade na 90 i nesto %, jel mi se to mozda desava zato sto rami budu preoptereceni?

prvo boldano, zato se dešava

drugo boldano, ne

15 godina
neaktivan
Znaci nesmijem minimizirat igu ?
15 godina
moderator
pa rekao si da se dešava kad to radiš, onda to nemoj radit...dal se i inače dešava?
15 godina
neaktivan

ne

15 godina
moderator
onda je 100% zbog igre...nemoj to radit i gotovo
15 godina
neaktivan