Windows 7 backup problem zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.477
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Windows 7 backup problem

Pozdrav!

Pogledao sam teme koje su mogle imati moj problem već na forumu, ali nisam našao rješenje...ovako dakle, kada mi pc automatski stvara backup na D particiju, u taj backup mi uđe sve na kompu što imam, uključujući i D i E particiju.. ono što ja želim, a ne znam napraviti, je ograničiti taj backup samo na C particiju, jer su mi ostale particije samo slike, filmovi, glazba i igrice, te mi na kraju backup zauzme skoro cijelu jednu particiju.. 

Ukoliko rješenje na ovaj problem već postoji na ovom forumu, molim Vas da me uputite tamo, jer ga ja nisam pronašao, a ako neka dobra duša ima vremena da mi objasni kako to mogu napraviti.. Hvala {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Windows 7 backup problem

Ako i nema na forumu, googlajući si mogao naći. Postavi postavke tako da sam biraš koje datoteke ulaze u backup, sa ili bez slike sustava koju možeš izraditi "stvaranjem diska za popravak sustava".

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 16:04 (caramba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Windows 7 backup problem
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice