Windows 7 Amd driver problem - Windows 8 zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.115
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Windows 7 Amd driver problem - Windows 8

Znaci na laptopu imam windows 7 i sve mi je normalno radilo do prije par mjeseci kada sam sa amd stranice isao skinuti najnoviji driver.Skinuo sam driver i instalirao ga.Nakon sto sam ga instalirao resartirao laptop napravio update i sve to primjetio sam da sada vise kada kliknem desni klik nije mi ponudena opcija "configure switchable graphic".Pomocu te opcije sam mogao pokrenuti bilo koju igra sa amd-ovom grafickom koja je "amd radeon 7670m" umjest da pokrenem sa intelovkom koja ne valja,znaci u laptopu su dve graficke.Pokusao sam mnogo stvari no nikako ne uspijevam vratiti tu opciju i sve mi se igre pokrecu sa intelovkom koja je jako losa i zato nemogu igrati skoro niti jednu novu igru.Sada me zanima ako bi ja instalirao WINDOWS 8 da li bi nakon instalacije i dalje imao taj problem ili bi problem instalacijom novoga windowsa nestao.HVALA NA ODGOVORU :D

0 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Windows 7 Amd driver problem - Windows 8
gle taj link mi ne pomaze ako mi znas dati odgovor jednostavno ga daj ako neznas nemoras nista pisat niti stavljati linkove jer sam vec sve pogledao i nista mi ne pomaze,ok??
15 godina
Windows 7 Amd driver problem - Windows 8

Eto, ćiribu-ćiriba nek ti se popravi računalo! Idi na web stranicu proizvođača laptopa i skini driver za tvoj laptop.

Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice