Windows 7 (7057) zaključana tema

poruka: 176
|
čitano: 37.733
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Windows 7 rc
Jack Sparrow kaže...

Dečki ja mislio s nekim programima 15.

pa normalno da sa programima i igrama zauzima više, ali čista sedmica, bez ičega zauzima 8.7 gb. ali normalno je da sad nećeš napravit particiju od 9 gb. najmanje 15-ak. ali ne treba ni toliko. ja imam 12 jer to je sasvim dovoljno, nisam na nju ništa instalirao, jer će sigurno bit problema s neki programima, tak da ni ne vrijedi instalirat nešt pa da se onda razočaram u sedmicu. bolje se malo strpit i čekat finalno izdanje
16 godina
jurluk kaže...
Jack Sparrow kaže...

Dečki ja mislio s nekim programima 15.

pa normalno da sa programima i igrama zauzima više, ali čista sedmica, bez ičega zauzima 8.7 gb. ali normalno je da sad nećeš napravit particiju od 9 gb. najmanje 15-ak. ali ne treba ni toliko. ja imam 12 jer to je sasvim dovoljno, nisam na nju ništa instalirao, jer će sigurno bit problema s neki programima, tak da ni ne vrijedi instalirat nešt pa da se onda razočaram u sedmicu. bolje se malo strpit i čekat finalno izdanje
  Dadefinitivno imaš pravo treba se strpit do finalne verzije, a od programa nije mi radio driver od vie za zvuk. A driveri za mtičnu i grafu su dobri od viste. Ja sam napisao 15 jer sam tek poslje išao provjeravat do ksam neke stvari instaliro.
17 godina
neaktivan
Windows 7 rc

Jurluk uspio sam hvala ti. Još me zanima kako ću pa vratiti gigabajte ovoj particiji što sam joj oduzeo gigabajte?

Area-51 m15x

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 rc

pas mat*r... ova vista je da covik poludi. Vec sam 3 mjeseca na njoj i imam osjecaj kao da se sanjkam po ledu debelom pola centrimetra. Al veceras mi je prikipilo. Idem ja instalirat neki polu-program skinut mininove, i vista ocita neki trojan, ovo-ono i kaze da WIN defender mora resetirat komp kako bi sve bilo ok!

I tako ja resetiram ga i sigurno jedno 80% opcija koje sam imao namjestene prije su kao doslovno nestale...

Evo skida se win 7, cuo sam da je u beti puno stabilniji od viste?

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.

0 0 hvala 0
16 godina
pixelatem kaže...

Evo skida se win 7, cuo sam da je u beti puno stabilniji od viste?

Ja evo isto skidam Windows 7 i nadam se da cu jos veceras to stici instalirati.

Je ima netko da je vec instalirao?
17 godina
Windows 7 rc

Dakle skines trojanca, nemas antivirus, vjerojatno si ga pokrenuo pod adminom, i onda je vista kriva...

strasno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Razer_Copperhead kaže...

Jurluk uspio sam hvala ti. Još me zanima kako ću pa vratiti gigabajte ovoj particiji što sam joj oduzeo gigabajte?

nema na čemu.

vratit ćeš isto onako kao što si oduzeo. samo sad prvo idi na onu novu particiju i nju smanji tako da uhvatiš za lijevi kraj i povućeš ga prema desno. onda će se između te dvije particije pojaviti prazno (sivo) područje. onda odeš na onu particiju koju želiš povećati i ohvatiš za desni kraj i povučeš ga na desno preko sive boje. i onda samo dolje apply i čekaš dok završi.

ako želiš vratiti sve, tj. obrisati ovu particiju. klikneš na nju o odabereš delete. onda klikneš na onu drugu i odabereš move/resize i pomakneš preko sive boje. onda opet apply i čekaš da završi.

ako nešto nije jasno pitaj

Ivan M. kaže...
Je ima netko da je vec instalirao?
Window 7 instaliran, moja misljenja
17 godina
neaktivan
Elles D. kaže...

Dakle skines trojanca, nemas antivirus, vjerojatno si ga pokrenuo pod adminom, i onda je vista kriva...

strasno...

odakle ti da nemam antvirus? Nod32 alive and kicking.

Srecom trojanac nista nije napravio, win defender ga je maknuo u skeniranju, nod32 se zacudo nije ni oglasio.

Dosta mreznih opcija su bile vracene na pocetne, te sam tako izgubio vezu s svojim serverom i recimo nisam mogao pristupiti 192.168.1.1., tj adresi routera. Hoces mi reci tko je kriv za ovo?

Nebitno, barem u visti system restore radi kako treba pa sam se vratio na postavke od jutros i sad je sve OK, ali win7 se svejedno skida jer vista ionako ima dovoljno svojih buba.

edit:
Imam jedno pitanje, stavio sam skidati s demonoida 64bit verziju koja nije RC! Hoce li se, tj mogu li ja kada je instaliram skinuti nove updejtove? Hoce li se win7 tako updejtati do sedmog mjeseca ili???
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2009 22:12 (pixelatem).
17 godina
pixelatem kaže...
Srecom trojanac nista nije napravio
 vs
pixelatem kaže...
Dosta mreznih opcija su bile vracene na pocetne, te sam tako izgubio vezu s svojim serverom i recimo nisam mogao pristupiti 192.168.1.1., tj adresi routera. Hoces mi reci tko je kriv za ovo?

To je 80% opcija koje su nestale? lol
Ajde necemo vise... tema je Windows 7 a ne bezvezna vista :)
17 godina
protjeran
Windows 7 rc

Instalirao sam Windows 7057 i radi normalno,ali mi se u odnosu na preostale verzije pri podizanju sistema javlja poruka koju bi htio maknuti.Evo je:

( .ShellClassInfo)

LocalizedRecourcename=@%SystemRoot%/system32/shell32.ddl,-21787

Molim pomoć.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gion kaže...

Instalirao sam Windows 7057 i radi normalno,ali mi se u odnosu na preostale verzije pri podizanju sistema javlja poruka koju bi htio maknuti.Evo je:

( .ShellClassInfo)

LocalizedRecourcename=@%SystemRoot%/system32/shell32.ddl,-21787

Molim pomoć.

Navigate to C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
Delete desktop.ini
Navigate to C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
Delete desktop.ini if present.
Area-51 m15x
17 godina
protjeran
Windows 7 rc

Uspio sam nekako na svoj način tražeći desktop.ini........

Hvala na pomoći.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2009 10:26 (Gion).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 rc

jučer nisam mogao instalirat zbog nekih problema. ili ću danas ili sutra.

OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate Beta 1(Build 7000)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Windows 7 rc

Ja sam instalirao i za sada mi se cini da je sve ok.

Nisam uocio nikakav problem, nadam se da ih nece ni biti. Cool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 rc

Ima li vidljive razlike između bete i RCa? Šta vam se čini koje su inače razlike?

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me... I'm floatin free on the highway, formulatin plans...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 rc

Vizualnih razlika ima, dakako, ali i sustav je osjetno brži; vjerojatno zato što se ne vrti na debug kodu kao beta (debela pretpostavka).

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

for pirat:

i ja sam imao problem sa zvukom (realtek) ali forsao sam update drivera za xp skunutog sa stranice proizvođača laptopa i proradio je...

Mašta je važnija od znanja!
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2009 11:29 (2good).
17 godina
neaktivan
Windows 7 rc

i ja upravo instaliro i sve radi odlicno...vizualizacija je predobra, samo sam naletio na bug u xfire-u al pronaso sam rjesenje

Q6600 @ 3.0 GHZ, 1.28V 2x2 GB Redline Mushkin 1000 mhz (5-5-5@15) Gainward HD 4870 512 MB Western Digital Caviar 640 GB Fortron 650w Spire Fourier IV

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Vizualnih razlika ima, dakako, ali i sustav je osjetno brži; vjerojatno zato što se ne vrti na debug kodu kao beta (debela pretpostavka).

Znaci sigrno je oriđiđi RC od MS a ne neka preradena beta?
17 godina
neaktivan
Windows 7 rc

jel može dobro cod4 u multiju?

koja je ono verzija između rc i final?

ja mislim da finalna stiže u 8. mj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
djdomi kaže...

jel može dobro cod4 u multiju?

koja je ono verzija između rc i final?

ja mislim da finalna stiže u 8. mj.

rc je release candidate, tj verzija koja bi mogla proci kao finalni proizvod ako se ne otkriju neki veliki bugovi, ali kako to obicno bude docekat cemo nekoliko RC verzija.
Npr, zadnja joomla je bila godinu dana u beti, pa je tada izasla kao RC i zazivjela 4 RC verzije prije finalnog proizvoda.
16 godina
neaktivan
Windows 7 rc

Skinuo sam windows 7 RC1, i radi savrseno, prava je i dosta je brza!! Vista u kantu!! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 rc

prvi dojmovi nakon instalacije: dizajn odličan, brži nego prije.

imam pitanje: imam na C Win XP, a na E sedmicu.

Hoću formatirati C iz sedmice ali mi izbacuje error valjda zato što je sistemska.

jel postoji fora da to nekako uspijem. neću se mučit u windows setupu jer je bilo s****.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
djdomi kaže...

Hoću formatirati C iz sedmice ali mi izbacuje error valjda zato što je sistemska.

jel postoji fora da to nekako uspijem. neću se mučit u windows setupu jer je bilo s****.

Neznam drugi način osim da opet pokreneš windowse preko boota i instaliraš si sedmicu na c.
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
djdomi kaže...

Neznam drugi način osim da opet pokreneš windowse preko boota i instaliraš si sedmicu na c.
 hoću windows 7 sam na jednoj particiji a sve ostalo na drugoj( i trećoj).
16 godina
djdomi kaže...

ma nemoj to radit. bolje ostavi tako kako je. dual boot. jer još nije dobro da sedmica bude glavni os. ovako neka ti glavni bude xp, a sedmica da se malo privikavaš na nju
16 godina
djdomi kaže...
Jack Sparrow kaže...
djdomi kaže...

hoću windows 7 sam na jednoj particiji a sve ostalo na drugoj( i trećoj).
 Pa bootaj sedmicu iznova, formatiraj disk di ti je do sad bila sedmica i instaliraj ga ju na c.
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
djdomi kaže...

ma nemoj to radit. bolje ostavi tako kako je. dual boot. jer još nije dobro da sedmica bude glavni os. ovako neka ti glavni bude xp, a sedmica da se malo privikavaš na nju
 e meni je najvažnije da se odviknem od xp-a i naučim na rad sa sedmicom.
gledam kako stoje stvari, čekam nove buildove...
16 godina
djdomi kaže...
jurluk kaže...
djdomi kaže...

Ja čekam finalnu verziju pa da si ju instaliram jer ova 7057 radi ko vurica, ja sam više nego zadovoljan, sve je odlično. I jako je brza. Mislim da ćeš se složit samnom.
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
djdomi kaže...
jurluk kaže...
djdomi kaže...

Ja čekam finalnu verziju pa da si ju instaliram jer ova 7057 radi ko vurica, ja sam više nego zadovoljan, sve je odlično. I jako je brza. Mislim da ćeš se složit samnom.
 je istina.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice