Windows 7 64-bit i igrice

poruka: 7
|
čitano: 7.164
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Dobar dan.

Jucer sam instalirao 64 bitni windows (prije imao 32 bitni) na C particiju, a na D particiji su mi ostale igrice koje sam prije skinuo i instalirao.

Naime, sada kad idem ponovno probat instalirat te iste igrice, instalacija nece ni da pocne vec javlja da nedostaje Setup.Dll file, ili kao da jezik nije odabran.. tako da ne mogu instalirati nijednu igricu koja mi je ostala od prije. Dal bi mozda trebao ponovno skinuti igrice s obzirom da imam 64 bitni windows sada? Jel imao netko takav problem? Pomozite..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Windows 7 64-bit i igrice
davor25ri kaže...

Dobar dan.

Jucer sam instalirao 64 bitni windows (prije imao 32 bitni) na C particiju, a na D particiji su mi ostale igrice koje sam prije skinuo i instalirao.

Naime, sada kad idem ponovno probat instalirat te iste igrice, instalacija nece ni da pocne vec javlja da nedostaje Setup.Dll file, ili kao da jezik nije odabran.. tako da ne mogu instalirati nijednu igricu koja mi je ostala od prije. Dal bi mozda trebao ponovno skinuti igrice s obzirom da imam 64 bitni windows sada? Jel imao netko takav problem? Pomozite..

Ne trebas ponovo skidati igre, samo izbrisi te ako su ostale instalirane po onda instaliraj na cisto.

14 godina
neaktivan

A nije nista ostalo instalirano kad sam nove windowse stavio... pa opet ne mogu nijednu instalirat :S

Evo sada probao Splinter Cell Conviction, pokrenut setup.exe i javi mi sljedece:

>SetupNew/setup.cpp(135)

PAPP:

PVENDOR:

PGUID:

$14.0.0.162

@windows vista service pack 0 (7600) NonIE/Netscape 31138.82

15 godina
neaktivan

Porbaj desni klik na exe datoteku igre, i onda pod comabiliti stavi xp sp3 i pokreni kao admin

16 godina
neaktivan

Malo je off ali gdje vidit dali imam windowse (7) 32-bit ili 64-bit??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Windows 7 64-bit i igrice
Realista kaže...

control panel > system

OMG {#}

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
15 godina
neaktivan
Re: Windows 7 64-bit i igrice
Realista kaže...

Il desni klik na computer i properties.. {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice