Nije. Bit će dostupan za preuzimanje u 19h po hrvatskom vremenu. Za skidanje ažuriranja, morat ćeš skinuti i novi MCT s njihove stranice kad postane dostupan.
Uranili su 5 minuta.
Nije. Bit će dostupan za preuzimanje u 19h po hrvatskom vremenu. Za skidanje ažuriranja, morat ćeš skinuti i novi MCT s njihove stranice kad postane dostupan.
Uranili su 5 minuta.
Meni je dostupan i preko Windows Updatea, pa provjerite prvo tamo kao najlakši način prije nego krenete s ostalim.
Meni piše kao hvala što ste ažurirali sustav na najnoviju verziju, a taj update sam napravio jučer, u nedjelju... Kako je to moguće? I zbilja mi piše 1803 u sustavu
I da nadodam da nemam taj update u WU niti mogu preko Microsoftove stranice, tj. njihovog programa ažurirat
Koju oznaku nosi update? 17134.5?
Koju oznaku nosi update? 17134.5?
Kod mene je 17134.1
mct 1803
Meni piše kao hvala što ste ažurirali sustav na najnoviju verziju, a taj update sam napravio jučer, u nedjelju... Kako je to moguće? I zbilja mi piše 1803 u sustavu
I da nadodam da nemam taj update u WU niti mogu preko Microsoftove stranice, tj. njihovog programa ažurirat
kad upišeš u search winver koju verziju ti pokaže ?
i koju si verziju imao prije nego je sistem ažuriran ?
edit:
sad je malo jasnije
kad upišeš u search winver koju verziju ti pokaže ?
i koju si verziju imao prije nego je sistem ažuriran ?
edit:
sad je malo jasnije
Sad mi je 1803 17134.5, a prije tog ažuriranja je bio 1709, ne znam za verziju
Nebi trebalo bit 17134.5 nego 17134.1. Sigurno nije insider?
Stiglo maloprije.
Zar nije neko spominjo tek u 5. mjesecu ovaj upgrade ?
Da je izišao u 5. mjesecu ne bi se mogao zvati April 2018 update
Normalno da ne mozes isti os iste verzije azurirat kad je isto.
.5 imaju samo indideri a RTM ima isto taj update bez obzira sto je .1
Vec 6 ciklusa upgradea insider preview i rtm je isti OS.
Za sada je uredu, heheheh ali se poduže radila instalacija no nećemo uzeti za zlo...
Za sada je uredu, heheheh ali se poduže radila instalacija no nećemo uzeti za zlo...
Imaš OS na hdd-u ?
Kod mene na ssd mi se čini da je prošlo kao i svaki drugi update što se brzine tiče.
Za sad nisam primjetio nekakvih mušica, a neke postavke su se resetirale na default pa to moram fixat kad ufatim vrijeme.
Koje sve stvari se vrate na def ???
Koje sve stvari se vrate na def ???
- za razliku od prošlih, napokon ostavlja postavke.. mada sad dosadno ispituje počevši s cortanom nadalje (opet nepotrebno, ono što je prije bio jedan ekran-izbor, sad ide nextanjem pojedinačno..).
- sve u svemu, napokon upgrade kao što je svaki morao biti (ili kad usporedimo s SPovima..). Dok se kao btw, ubuntu zakaki do jaja.. sad imaju još jednu sličnost-poveznicu više, tj čak i iste bugove-probleme oko razloga odgode izlaska.
Zašto su osnovnu grupu izbacili? Kako sad mogu šerati preko lokalne mreže fajlove?
Zašto su osnovnu grupu izbacili? Kako sad mogu šerati preko lokalne mreže fajlove?
Vjerojatno zato što to skoro nitko nije koristio niti mu je bilo jasno čemu to služi.
Folder šeraš tako da odeš na Properties > Sharing > pa klikneš na gumb Share ili Advanced Sharing i dalje ćeš se valjda snaći.
dobio danas ovaj najbnoviji april update preko windows updatea bez da sam bil u insider programu il sta vec uglavnom zadovoljan sam sve radi ok cak i instalacija je prosla za cca 10 -15 sta me iznenađuje kad je kod prijasnjih updateova trebalo puno duze
Kod mene je to trajalo ~ 2:30 min ...samo moj je slab hardwer i bez SSD pa nije čudno....a postavke pri prvom startu nisu jedine, neke sam morao u seting ići i prilikom provjere vraćati na moju volju :D
Mene je strah nadogradit, pa nadogradnju po običaju odgađam. Čitam na Redditu, ljudi se opet žale i ne radi se tu o sitnim i različitim problemima već o apsolutno istim problemima (npr. pojavljuje se nova particija i Windowsi konstantno javljaju kako je puna).
Mene je strah nadogradit, pa nadogradnju po običaju odgađam. Čitam na Redditu, ljudi se opet žale i ne radi se tu o sitnim i različitim problemima već o apsolutno istim problemima (npr. pojavljuje se nova particija i Windowsi konstantno javljaju kako je puna).
Prije ili poslije ćeš morati. Meni osobno se čini da je najbolje krenuti u to kad imaš vremena, odnosno kad nisi u stisci. Jer bolje da problem rješavaš tad, nego da odgađaš do zadnjeg pa ti se nadogradnja sama pokrene u nezgodnom trenutku pa ti onesposobi računalo onda kad ti treba. To ti govorim iz iskustva (nisu doduše u pitanju bila moja računala).
Kako spojiti žično ili bežično 2 windows 10 računala u lan ili wlan?
Jučer je radilo prije ovog april update-a, danas ne radi.
Tu se apsolutno slažem. Samo se nadam da neću morati raditi clean install.
Kako spojiti žično ili bežično 2 windows 10 računala u lan ili wlan?
Jučer je radilo prije ovog april update-a, danas ne radi.
Vidiš računala pod "Network" u Exploreru?