Ljudi, zar vam nije jednostavnije pokrenut provjeru ažuriranja ručno, pa ako se ne pojavi pokrenuti Update Assistant?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovisi, 'običan' korisnik ili trebaš iso.. bolje ga je imati, install medij. Upgrade je jednokratno iskoristiv (briše se + ovisno kako srede skripte vezano za key-pc..). Kad imaš ISO imaš sve (pogotovo za više računala).
Hhahaha, reko aj idem u 19:01 vidit(ne očekujem ništa), kad ono ima 1709 :D
Kod mene još uvijek nula bodova.
Izgleda da slavonska sirotinja zadnja i windows update dobiva. 
Ja još neću nadogradit, nigdje mi se ne žuri. Zna se što je bilo kad su Windows 10 bili izdani, svi pohrlili, a onda razočarenje zbog drivera. Čekam iskustva korisnika da vidim što će biti. 
Ja još neću nadogradit, nigdje mi se ne žuri. Zna se što je bilo kad su Windows 10 bili izdani, svi pohrlili, a onda razočarenje zbog drivera. Čekam iskustva korisnika da vidim što će biti. 
Me too.
Strah me da mi se nešto neće pojebat kad i ovaj trenutni radi ko vurica, a ne vidim ništa toliko revolucionarno u odnosu na trenutnu verziju, za mene bar.
Bolje čekat da ispeglaju kojekakve brljotine ako ih ima pa onda.
Najnoviji iso je uredno dostupan za download , može se birati verzija, jezik, x64 ili x32......
Kako ti dođeš do toga? Ja nemam opciju skidanja ISO-a.
evo i pokusaj #2 isti problem, opet "Windows 10 S"; jos netko?
Kako ide ta provjera?
Sta se ne moze iscitati iz Details od Setup.exe datoteke?
Najnoviji iso je uredno dostupan za download , može se birati verzija, jezik, x64 ili x32......
Tako izgleda kad se dolazi iz drugog OS-a (Linux), kad se ide preko Windowsa onda se mora preko MCT.
@marko
Male tajne velikih majstora 😊
( procitaj stranicu prije u ovoj temi )
provjera ide ovako! ali je potvrdeno da nakon sto se key unese tokom instalacije dobijes opciju koju verziju zelis instalirati: S, Pro, Edu...
Skinuto sa MCT-om, moutano preko Explorer-a, Properties od Setup.exe...jednostavnije
Nije nikakav problem, to je zadnja verzija, piše ti 16299 samo što je u ESD formatu koji se koristi interno.
Iz njega se može napraviti ISO.
Jel to to ?
Samo oštro. 
definho kaže...
evo i pokusaj #2 isti problem, opet "Windows 10 S"; jos netko?
Onda lepo proveriš sa "index:2","index:3", itd...
provjera ide ovako! ali je potvrdeno da nakon sto se key unese tokom instalacije dobijes opciju koju verziju zelis instalirati: S, Pro, Edu...
Skinuto sa MCT-om, moutano preko Explorer-a, Properties od Setup.exe...jednostavnije

:) ... još jednostavnije (i ovisno o brzini, par sati brže..) skinuti mct i pogled na ver.. isti broj-build :)
Upgradeao preko MCT-a, rezultati su čudni, i dalje mi pokazuje isti build, a kao upgradeao ga je!?
Upgradeao preko MCT-a, rezultati su čudni, i dalje mi pokazuje isti build, a kao upgradeao ga je!?
Da si klikno "Provjeri ima li ažuriranja" već bi sve bilo gotovo
ali zašto jednostavno kad može komplicirano
Probao sam i to prije MCT-a, ali nije ništa našao.
Hhahaha, reko aj idem u 19:01 vidit(ne očekujem ništa), kad ono ima 1709 :D
Kod mene još uvijek nula bodova.
Izgleda da slavonska sirotinja zadnja i windows update dobiva. 
Kako koji...
I ja sam slanovac.
Meni je za blago čudo uhvatilo iz prve
MISCREATED
Probaj odraditi restart računala.
Pitanje za vas koji ste instalirali, jesu vam se resetirale postavke i vratile sponzorirane aplikacije (Candy Crush, Get Office, Get Skype i slične)?
Primjetio sam da imam probleme sa sinkronizacijom postavki.
Naime piše da moja "ustanova" ne dopušta sinkronizaciju, a prijavljen sam na svoj osobni račun.
https://support.microsoft.com/hr-hr/help/4026102/windows-about-sync-settings-on-windows-10-devices
Drugi paragraf.. Kako da se popravi to?
Također, ima još neki update nakon tog velikog.
I gdje je taj fluent dizajn? Edge ga nema
Također, ima još neki update nakon tog velikog.
I gdje je taj fluent dizajn? Edge ga nema
Ima ali ne primjetis. Nije to nikakav dizajn vrijedan paznje.