Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.878.392
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
16 godina
Windows 10 - dojmovi, problemi

kako promjeniti tražilicu bing u npr.google u microsoft edge pregledniku ?

1. otvoriti google.hr

2.postavke >napredne postavke (klik na dodatne postavke) >pretraživanje u alatnoj traci uz: (klik na jezičak )> klik na <dodaj novu>

3. označiti google.hr i odabrati jednu od ponuđenih opcija

inače edge bez reklama je superbrz. za sada nema adblock dodatak, ali zato postoji adguard aplikacija (koja nije besplatna) ili kao što je u mom slučaju kaspersky s uključenim anti-bannerom koji radi jako dobro svoj posao.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
kako da iskljucim hrvatski jezik iz start menu? pise mi sve na hrvatskome a ocu na engleskom zna neko?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja sam jučer skinuo preko media creation tool-a win 10 x86 i x64. Skinuo sam iso file od 5.6gb. ujutro sam napravio bootabilan usb stick da imam za ubuduće i iz windowsa pokrenuo instalaciju. Odabrao sam download i upgrade i odabrao da sačuva datoteke i programe. Instalacija je prošla bez problema a aktivirati nisam trebao jer su se windowsi automatski aktivirali. Kasnije sam pobrisao windows.old datoteku. Za sada sve radi savršeno.

0 0 hvala 0
16 godina

Evo, tko hoće zabadava, izašla je Enterprise verzija - jedino kaj ćete ju morat instalirati nanovo svakih tri mjeseca.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
12 godina
neaktivan
kad idem na search windows ne pronalazi mi nikakve programe kako je to moguce napisem "cmd" nece nikaj izbaciti moze pomoc?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Windows 10 - dojmovi, problemi
kizo2703 kaže...

Evo, tko hoće zabadava, izašla je Enterprise verzija - jedino kaj ćete ju morat instalirati nanovo svakih tri mjeseca.

Dignuti u virtualku preview novog servera i nakačit ovo čudo na njegovu domenu, da vidimo što radi....

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
16 godina
odjavljen

Imajte na umu da su Windowsi 10 "po difoltu" podešeni da budu torrent seederi za nadogradnje i zakrpe. (na slici je suprotno podešeno).

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Dignuti u virtualku preview novog servera i nakačit ovo čudo na njegovu domenu, da vidimo što radi....

Ja sad spremam Server za instalaciju, ali neda mi se yebavat s još jednim Windowsima nakon njega.

11 godina
protjeran

umphhh..sve manje imam zelju za W10...

1 0 hvala 0
15 godina
duhonja kaže...

najbolji win dosad..a tek su izašli...

11 godina
protjeran
galinjo24 kaže...
duhonja kaže...

mozda i jesu,ali mi se to ogoljavanje privatluka bas i ne svidja,a muke po instalaciji,da ne spominjem...ehhhh,kako je 7mica glatko skliznula na komp...

17 godina

Na mojoj konfiguraciji imam stuttering u igrama ako su uključena 2 monitora (duplicirana), a ako iskljuključim drugi sve je ok.

Driveri su 15.7.1 za windows 10 64 bit.

Ima li još neko sličan problem?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
duhonja kaže...

mozda i jesu,ali mi se to ogoljavanje privatluka bas i ne svidja,a muke po instalaciji,da ne spominjem...ehhhh,kako je 7mica glatko skliznula na komp...

Tema nam se pretvara u "Teoriju zavjera". Rules of the internet say - with every new post, relation to the original topic decreases...

BTW, fejsbuci, google, android koji javlja vašu lokaciju itd... To sve ok?

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
11 godina
protjeran
zoka kaže...

Na mojoj konfiguraciji imam stuttering u igrama ako su uključena 2 monitora (duplicirana), a ako iskljuključim drugi sve je ok.

Driveri su 15.7.1 za windows 10 64 bit.

Ima li još neko sličan problem?

Pa W10 su jos friski,i ako pratis malo probleme na koje MS daje sluzbena rjesenja tipa:napravi ovo i ono,znaci da je sustav funkcionalan,ali ne i ispoliran...strpi se koji dan,sigurno ce se jos netko pozaliti,a netko treci dati rjesenje..

16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Tema nam se pretvara u "Teoriju zavjera". Rules of the internet say - with every new post, relation to the original topic decreases...

A kolko su tek ovdje počeli sanjati

duhonja kaže...

Sedmica ima backdoor, zato se i može tak lako crackat!

Pa kaj to nisi znal?!

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2015 21:36 (kizo2703).
12 godina
duhonja kaže...
galinjo24 kaže...
duhonja kaže...

Šta ti to znači "ogoljavanje piratluka" ?

Sami sebi smo najveci neprijatelji
12 godina
neaktivan
Xanzzu kaže...
mrba kaže...
splinter.- kaže...

Oko 2ipo sata s obzirom da mi je na torrentu prosjecna brzina oko 500 kbs

I meni je na torrentu 500kbs,a po mojoj računici skinuti će se za 16h.

Skida li se ravnomjerno ili?

Ta tvoja računica je za 500 kiloBITA. A brzina ti je (vjerojatno) 500 kiloBAJTA (x8 je 4 megaBITA). Djeli vrijeme za 8 i dobit ćeš 2h po punoj brzini.

Evo skida mi se 2h a skinulo se 13%.

11 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...
duhonja kaže...

sve oke,no ono sto nisi regao je cinjenica,da je EULA sad mnogo prosirenija,a TIPP se polako uvukao u nasu realu..Sublimiraj to dvoje,pa ti bude sve jasno...Kad krene perutanje,samo ce te se cuditi...sorry na off topicu..tu stajem..

17 godina

Svi nazad na Windows 95 i razbite modeme o zid!!

Moj PC  
14 0 hvala 3
12 godina

Neka me prate kud šetam s kutijom ( mislim na PC ) od 15 + kila

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
mrba kaže...

Evo skida mi se 2h a skinulo se 13%.

Tuži T-com ili tko ti već daje vezu. Ili možda microsoft. Ti to ne ide brzinom od 4megabita.

SoSlI&amp;amp;#39; bopummeH motlhbogh val.
17 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 kaže...
kad idem na search windows ne pronalazi mi nikakve programe kako je to moguce napisem "cmd" nece nikaj izbaciti moze pomoc?

Ako još nisi sredio, odi u opcije i makni da ti web pretražuje, nakon toga će ti iste sekunde naći

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
kizo2703 kaže...

To je ako se ne varam Enterprise Evaluation. Naravno 90 dana vrijedi ali može se "repetirat" na još 90 vjerojatno postoji i narebva ali lakše je skinuti Microsoft Toolkit. Dakle ukupno pola godine čistog besplatnog WIndowsa... adtuda ona "Windowsi su besplatni ako se snađeš".

Nego u zadnjih 30 stranica je*e lud zbunjenog... ja sam još uvijek u Insider programu, imam Enterpise i nekim čudom aktiviran. Danas nakon što sam ugasio Chrome pita koliko preporučujem browser Chorme na skali od 1 do 5 (po 5-ti put sam stisnuo broj 3 i rekao "Get Addons for Edge motherfuckers) 

12 godina

Hmm...imam jedan problem.

Na I5-4670k/GTX770 prikazuje DX12 u DXDiag, a sa GTX560/FX-4100 prikazuje DX11.2...iako bi i GTX560 trebala podrzavati DX12?

Kaj vama prikazuje?

EDIT: na trecoj platfomi AMD PhenomII X4 BE/HD7750 isto prikazuje DX12...fakat ne kuzim u cemu je problem.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2015 22:26 (Diazz72).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
galinjo24 kaže...
* * *

Možda najbolja i najveća prekretnica u Microsoftu, a sada da li su najbolji.. auuuuu teško je reći, treba njima još 300 Buildova da to bude 'pod konac', nije da ja imam nekih problema nego mnogi imaju, ali na dobrom su putu da zacemeptiraju naredon desetljeće. Naravno najveću zahvalu treba uputiti upravo Windoswu 8 i Widowsu 8.1.

Because anything Korea does, Japan does it better.
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Envy kaže...

To je ako se ne varam Enterprise Evaluation. Naravno 90 dana vrijedi ali može se "repetirat" na još 90 vjerojatno postoji i narebva ali lakše je skinuti Microsoft Toolkit. Dakle ukupno pola godine čistog besplatnog WIndowsa... adtuda ona "Windowsi su besplatni ako se snađeš".

Nego u zadnjih 30 stranica je*e lud zbunjenog... ja sam još uvijek u Insider programu, imam Enterpise i nekim čudom aktiviran.

Yep, to je Evaluation i yep, može se produžiti na još 90 dana.

Envy kaže...

Nego u zadnjih 30 stranica je*e lud zbunjenog... ja sam još uvijek u Insider programu, imam Enterpise i nekim čudom aktiviran.

Nemoj mi reći? A tek sad ulijeću ''NSA freakovi''?!

Naravno da je aktiviran, ako nisi ništa mjenjal u ovim danima kad je Insider servis bil isključen.

16 godina
Diazz72 kaže...

Na I5-4670k/GTX770 prikazuje DX12 u DXDiag, a sa GTX560/FX-4100 prikazuje DX11.2...iako bi i GTX560 trebala podrzavati DX12?

Kaj vama prikazuje?

EDIT: na trecoj platfomi AMD PhenomII X4 BE/HD7750 isto prikazuje DX12...fakat ne kuzim u cemu je problem.

Problema nema.

Dobijaš DirectX u skladu sa grafičkom koji ga podržava. Kod mene je 10.1 pa se ne žalim. To je to.. još jednom GTX serja 500 samo se u snovima možete nadati da ćete dobiti DirectX 12 + ne znam u čemu je problem, kada igrice koji pdržavaju taj API još i ne postoje kako treba. ;)

17 godina
Diazz72 kaže...

Već sam par puta piso o tome!

DX12 drivier za Fermi kartice su odgođeni!

15 godina

Dali ima još tko da mu je youtube drugačiji? 

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice