Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.878.027
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
11 godina
Windows 10 - dojmovi, problemi

Evo da kazem neki svoj problem,dakle pokrenem npr battlefield 3 i igram nekih 5 minuta,i odem alt tab da pokrenem u isto vrijeme world of tanks,no kod world of tanksa mi je ili slika minimizirana ili bijela,dakle nemogu nikako povecati sliku,full screen je ukljucen ali idalje je minimiziran.Prije sam na sedmici stalno pokreto po dvije igrice,npr igram san andreas multiplayer i ostavim da mi bude afk,i odem igrat world of tanks,a sad se javlja bijeli ekran ili je slika minimizirana,kad prebacim iz sampa u world of tanks.

Sad me zanima imo sam piratsku verziju windowsa sedmice,ali evo normalno sam upgrade napravio na desetku,i danas sam aktiviro onaj kljuc,to znaci oce li mi bit besplatan zauvijek ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Windows 10 - dojmovi, problemi
kale_fotograf kaže...
kale_fotograf kaže...
kale_fotograf kaže...
kale_fotograf kaže...
WackyZG kaže...
kale_fotograf kaže...
WackyZG kaže...
kale_fotograf kaže...

Sad probavam opciju B znači očistio disk cleanup ono za update sad restartao komp i vrti cleaning up, valjda proradi 

EDIT1: nakon odrađenog B nema više BT foldera u C disku samo WS te stavio da pretraži updateove i nije ništa našao za instalaciju

Probaj prvo u CMDu: wuauclt.exe /update now

Ako neće ni tad naći 10ku, onda odi na opciju C. Možda te MS prebacio u kasniji "wave" nadogradnje.

Odradio pod A i vratio se BT folder te se ponovno downloada koliko vidim jer je sad na nekih 140MB

Sad u šetnju, ženu / curu / nekog komada pod ruku, pa kad se vratiš doma, pusti update i pogledaj kakav dobar film ili opet u šetnju. 

i dalje je uporan na 140MB, bit će da je gužva na serverima ili tko zna čemu 

elem sve fino skinuo, ali u windows update cijelo vrijeme šiba failed za win 10 pro, je li moguće jer je relativno nazovi star laptop (4 i po godine i nije oriđiđi win 7 gore) ili je nešto drugo posrijedi, je li isto moguće da me bacilo u drugi turnus, a već je poskidalo te pizdarije na hard

i dalje klikam ja ko budala po windows updateu ali očito nema palente od toga, a ne da mi se preko onog media nešto dreka raditi jer mi se fakat ne da ponovno instalirati aplikacije

ima li tko kakvu ideju kako da proradi ili će samo od sebe kroz koji dan

elem da i na ovo moje pitanje na koje vidim da još nema odgovora, frend je preko windows updatea instalirao win 10 home preko legalne win 7 home premium i sada ne može prikazati sliku na vanjskom ekranu, te mu neke aplikacije tipa skype i team viewer ne rade, u čemu bi mogla biti kvaka

itko riješenje za ove probleme?

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2015 9:27 (kale_fotograf).
17 godina
Acex kaže...

Evo da kazem neki svoj problem,dakle pokrenem npr battlefield 3 i igram nekih 5 minuta,i odem alt tab da pokrenem u isto vrijeme world of tanks,

Zašto biš uopće imao pokrenute dvije igre u isto vrijeme?

Dali si igro Battlfield 3 i alttabo u WOT na prošlim WIndowsima?

Jer San Andreas nije ni približno zahtjevan kao B3. A i konfiguracija ti nije baš za to da vrti Battlefiled 3 i još jednu igru istovremeno...

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2015 9:35 (doktor1).
17 godina
AMD Catalyst Driver 15.7.1 for WIN 10
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina

Sudjelovao sam u Windows 10 Insider Preview programu tako da sam dobio .iso i key i sad koliko vidim insideri mogu trajno koristiti tu licencu. Sad jedini je problem što sam ja skinio x86 verziju i imam key za nju. Postoji li mogućnost da iskoristim taj key za x64?

11 godina
doktor1 kaže...
Acex kaže...

Evo da kazem neki svoj problem,dakle pokrenem npr battlefield 3 i igram nekih 5 minuta,i odem alt tab da pokrenem u isto vrijeme world of tanks,

Zašto biš uopće imao pokrenute dvije igre u isto vrijeme?

Dali si igro Battlfield 3 i alttabo u WOT na prošlim WIndowsima?

Jer San Andreas nije ni približno zahtjevan kao B3. A i konfiguracija ti nije baš za to da vrti Battlefiled 3 i još jednu igru istovremeno...

Igro sam npr samp,i na serveru ostavim da odem afk i onda pokrenem ili bf3 ili world of tanks da igram,na sedmici sam to mogao a ovdje nemogu

13 godina
neaktivan

Pozdrav ljudovi, imam upgrade na desetku i nešto čemu sam se najviše veselio bila je Cortana koja nije podržana u našoj zemlji. Da li se zna možda kakav okvirni datum kada bi mogla biti dostupna kod nas? Znam da mogu promijeniti regiju, ali neću, cijelo vrijeme sam na HR i tako se lakše snalazim. :)

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
ParaNO1d kaže...

Sudjelovao sam u Windows 10 Insider Preview programu tako da sam dobio .iso i key i sad koliko vidim insideri mogu trajno koristiti tu licencu. Sad jedini je problem što sam ja skinio x86 verziju i imam key za nju. Postoji li mogućnost da iskoristim taj key za x64?

Gdje si dobio key, na email ili kako?

Ja sam isto bio insider, skinuo iso media creaton toolom, clean install,  i aktivirani su mi. Nisam dobio nikakav key na email, već ga očitao s aida64 .

Prijatelj, isto insider, skinuo iso, clean install...i nisu mu aktivirani??? Nije dobio nikakav key.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2015 10:07 (osvit).
17 godina
osvit kaže...
ParaNO1d kaže...

Gdje si dobio key, na email ili kako?

Ja sam isto bio insider, skinuo iso medai creaton toolom, icelan install  i aktivrani su mi. Nisam dobio nikakav key, već ga našao s aida64.

Prijatelj, isto insider, skinuo iso, clean install...i nisu mu aktivirani??? Nije dobio nikakav key.

Skido sa stranice insider programa. Build 10162 i na stranici kada sam birao .iso file odmah sam imao i key kojeg sam prepisao i upisao za vrijme instalcije.

16 godina
neaktivan

Evo, da ti ja napisem nesto 

Meni prilikom instalacije pokaze "we can't tell if your pc has enough space to continue installing windows 10", imam 40ak GB slobodno. Imam Win 7 Home Premuim, legit.

Now what? 

Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
serekeš kaže...

Pozdrav ljudovi, imam upgrade na desetku i nešto čemu sam se najviše veselio bila je Cortana koja nije podržana u našoj zemlji. Da li se zna možda kakav okvirni datum kada bi mogla biti dostupna kod nas? Znam da mogu promijeniti regiju, ali neću, cijelo vrijeme sam na HR i tako se lakše snalazim. :)

Ja sam iz principa i windoze stavio na hrvatski i tako uvijek radim. Jednako se dobro snalazim kao i na engleskom, a zašto ne bi furao svoj jezik, kao što rade nijemci, talijani, španjolci i ini. Bez Cortane ću preživjeti, pa kad je vidim, dobro vidim.

http://pljusak.com/sibenik_krvavice/wx.htm
14 godina
kale_fotograf kaže...
kale_fotograf kaže...
kale_fotograf kaže...
kale_fotograf kaže...
kale_fotograf kaže...
WackyZG kaže...
kale_fotograf kaže...
WackyZG kaže...
kale_fotograf kaže...

(...)

(...)

(...)

(...)

(...)

(...)

(...)

(...)

itko riješenje za ove probleme?

Pazi malo kad citiraš...

Što se problema tiče, da sve se vidi.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
16 godina
DrFriks kaže...

Meni prilikom instalacije pokaze "we can't tell if your pc has enough space to continue installing windows 10", imam 40ak GB slobodno. Imam Win 7 Home Premuim, legit.

Now what? 

Hvala!

Da li si pogodio pravu particiju za instalaciju?

15 godina

Koji antivirus koristite na Win 10 jer meni Avira ne radi kaže da nije kontabilna sa operativnim sustavom 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

problem je sljedeći.
instalacija je protekla mirno no nakon pokretanja računala dolazi do problema.
windowsi se normalno učitaju i nakon 15 sekundi pojavi se poruka tipa: problemi sa windowsima, restartajte računalo. dole u opisu problema pise internal power error. što mi je činiti sa laptop-om ne mogu nista radit. 

neznam šta da napišem

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...
DrFriks kaže...

Now what? 

Hvala!

Da li si pogodio pravu particiju za instalaciju?

Na obe ima mjesta, ali me nije ni pitalo. Dodjem do EULA, stisnem da prihvacam, pocne vrtit Someting is happening i onda izbaci da ne zna imam li dovoljno mjesta za win

16 godina

Imaš li još koji OS u dual bootu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam Asus Xonar dg zvucnu i sada mi ne radi na windowsu 10,jel netko uspio napraviti da proradi ?

Mexx
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Jučer nisam bio bas aktivan pa nisam vidio,jel dosla kakva novost za dx12 na FERMI karticama? :)

Battlelog: Ratkapa16

0 0 hvala 0
15 godina

Sad mislim upgradeat org win8.1, jel mogu sa onim tool-om skinuti iso pa preko njega updateat, jer kasnije mislim i clean install tako da ne skidam 2x 

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imam linux mint
14 godina
ERROR1911 kaže...

Koji antivirus koristite na Win 10 jer meni Avira ne radi kaže da nije kontabilna sa operativnim sustavom 

U 2015. godini, s ovako dobrim Defenderom?
Nemoj mi pričati da ti treba AV program please.

Avira? Zar je moguće da u 2015. itko koristi Aviru?

Od 2011., možda i ranije ne koristim nikakav AV program.
I nikada nikakvih problema nisam imao.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
13 godina

Ima li tko problema da mu u startu ne prikazuje instalirane aplikacije ?

Recimo skinuo sam Steam, Origin ali kada upišem u start jedno od njih uopće ne pronalazi aplikaciju.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DrFriks kaže...
Imam linux mint

Probaj kroz pmanager obrisati sve particije i prostor pridružiti onoj na kojoj ti se nalaze windowsi koje želiš nadograditi. Dakle, ostaviti samo jednu particiju i onda pokrenuti instalaciju. Kasnije kad sve prođe u redu, particiraj disk po želi...

11 godina

Dali je netko probo amd drivere za windows 10?

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
sudy_freak kaže...
ERROR1911 kaže...

U 2015. godini, s ovako dobrim Defenderom?
Nemoj mi pričati da ti treba AV program please.

Avira? Zar je moguće da u 2015. itko koristi Aviru?

Od 2011., možda i ranije ne koristim nikakav AV program.
I nikada nikakvih problema nisam imao.

Same here.

11 godina
Acex kaže...

Dali je netko probo amd drivere za windows 10?

Meni upravo vrti ovaj catalyst manager, ali mislim da necu imat nikakve koristi jer imam HD 5670 iz 2009.

14 godina

Battlelog plugin (80% vas zna što je to) mi javlja "NSIS error" prilikom instalacije.
Na Win8.1 je uredno radilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sudy_freak kaže...

Battlelog plugin (80% vas zna što je to) mi javlja "NSIS error" prilikom instalacije.
Na Win8.1 je uredno radilo.

why do i get NSIS error

ja sam imao par puta na Win8.1 taj error, no riješio sam tako da sam skinuo ponovo i reinstalirao battlelog

budi uvjeren da nije do windoza nego do "traljave" battlelog aplikacije

I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2015 11:12 (vrx).
11 godina
Cromaki kaže...

Ima li tko problema da mu u startu ne prikazuje instalirane aplikacije ?

Recimo skinuo sam Steam, Origin ali kada upišem u start jedno od njih uopće ne pronalazi aplikaciju.. 

Meni također. Neznam zasto.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice