Dali je tko probao ovako blikirati "adonove" za Microsoft Edge?
Ili ima neka solucija... Nemam pojma...
Dali je tko probao ovako blikirati "adonove" za Microsoft Edge?
Ili ima neka solucija... Nemam pojma...
Ovo je poprilično "bedasto" rješenje ali bi moglo raditi jer u osnovi blokira resolving na razini hosts fajla.
Popratna pojava je što nema reklama nigdje (niti u jednom browseru, jer sav promet "prolazi" kroz hosts fajl).
jel netko uspio postaviti default search engine u Edgeu? imam build 10166 i još ne mogu postavit...
ima još par bugova 10-ka al u cjelini mi se sviđa...
nekako imam osjecaj da mi baterija na laptopu duže traje nego na 8-ici
Instalira mi se sam update 10162 i sve super osim meni jako bitne stvari. Nije mi se više media player mogao spojiti sa PC-jem, oko dva i pol sata sam se mučio sa postavkama prije nego sam odustao i vratio se na prijašnju verziju 10130 na kojoj mi to radi kao urica.
Postavke isto namještene ali kod stare verzije mi radi kod nove ne. Nadam se da na novijim verzijama neću nailaziti na isti problem..
BING. Nisam isprobao ali sam jucer procitao sviježi post u kojem kažu da treba sa edge browserom prvo otvoriti home page stranicu search engina kojeg želimo, držati ju otvorenu i istovremeno u edge opcijama, pod advanced, pa tamo gdje se namjesta search engine kliknuti na "add new", na taj nacin ce navodno dozvoliti ubacivanje novog kojeg zatim postavimo kao glavnog, default.......
BING. Nisam isprobao ali sam jucer procitao sviježi post u kojem kažu da treba sa edge browserom prvo otvoriti home page stranicu search engina kojeg želimo, držati ju otvorenu i istovremeno u edge opcijama, pod advanced, pa tamo gdje se namjesta search engine kliknuti na "add new", na taj nacin ce navodno dozvoliti ubacivanje novog kojeg zatim postavimo kao glavnog, default.......
Nikakve komplikacije... Pod settings se stavi custom adresa i rješen problem
Nikakve komplikacije... Pod settings se stavi custom adresa i rješen problem
ja sam isprobao taj način, ali ne radi, ne možeš dodat ništa
@doktor1 to je samo homepage, ali valjda i to pomaže privremeno ;)
onda decki, kad bi trebao biti RTM vani ? hvala.
@doktor1 to je samo homepage, ali valjda i to pomaže privremeno ;)
Da točno, malo sam se pogubio...
Ali neda da se stavi Google...
"Bing is the default Search engine in Microsoft Edge, Windows 10 build 10158 now lets you add a desired search engine — excluding Google, YouTube and Yahoo"
Kakvo silovanje od strane Microsofta! Jebo ih njihov BING!
Ja sam uspio staviti DuckDuckGo
Vjerojatno se isto moze napraviti i sa Startpage ili nekom drugom (Google ne uspijeva)
Windows 10 Build 10176 Leaked, sada i na engleskom, navodno original (iako MS originale izdaje samo u .esd verziji sve dok ne dođu u Slow ring).
BTW, sadašnji ključevi ne rade na tome.
Tko hoće, može probat, ali linkove nađite sami.
Kloniraš HDD na SSD i problem riješen. Ne moraš reinstalirati a windowsi ostanu aktivirani. Samo se OEM buni na promjenu ploče, sve drugo može. Retail možeš svaki dan na drugi PC samo key nikad ne smije biti aktivan na dva mjesta.
To je neki delanac... Setup.exe je krive verzije.
To je neki delanac... Setup.exe je krive verzije.
Vjerojatno je netko išao ''prevoditi'' onu kinesku verziju.
Žali bože vremena, kad za 18 dana izlazi final, a Insideri bi ga mogli dobiti i prije toga.
Plus, ključevi od sadašnjih verzija ne rade na njemu, a pitanje je hoće li i KMS. UPS! Zaletilo mi se.
A kak ja znam jel imam windows 7 s kojeg mogu besplatno preći na windows 10?
Jel ima neko tutorial kak instalirati nove windowse?
Windows 7 nadograđen na SP 1, naravno orginal dobiva nadogradnju na Windows 10, osim enterprise verzije.
A kada službeno izađu (29. srpnja) bit će dovoljno tutoriala. Zasada se jedino zna da će trebati prvo nadograditi (upgrade) te nakon toga eventualno po želji napraviti clean install.
Prvo i osnovno: jel ta Sedmica ima važeću licencu, tj. ključ? Ako je u pitanju laptop, kupljen s predinstaliranim Windowsima 7, tad nemaš problema.
Ako si sam instaliral Windowse, bilo na laptop ili na ''kantu'', valjda znaš jesu li Windowsi ''genuine''.
Ako ne znaš, provjeri ovdje.
Ako želiš znati dali ti PC hardverski zadovoljava, skini update KB3035583 i instaliraj:
Ili pokreni Windows Update i dobit ćeš ga sigurno.
Tutorijal?! [99% je isto!]
Bio sam instaliro onaj "EN-US" 10176 build...
Podivljele ikone, užasno pucanje zvuka, nestajanje profilne slike...
Update mi nije radio, nije me prepoznalo kao insajdera...
Vratio se na 10166... Nakon odabrianja povratka na prošli build kod resetriranja se pojavilo neko kinesko sranje, (kineski znakovi) dok su Windows radili...
Neko smiksano smeće mi se to čini... Šic...
Bio sam instaliro onaj "EN-US" 10176 build...
Podivljele ikone, užasno pucanje zvuka, nestajanje profilne slike...
Update mi nije radio, nije me prepoznalo kao insajdera...
Neko smiksano smeće mi se to čini... Šic...
Pa, ko što rekosmo Sum i ja: delanec. Žali bože vremena potrošenog na to.
Bjezi te od tih leak verzija
dali vama rade notifikacije npr maila ili live tiles kod starta jer meni ni jedno ni drugo ne radi na zadnjem buildu
dali vama rade notifikacije npr maila ili live tiles kod starta jer meni ni jedno ni drugo ne radi na zadnjem buildu
meni rade.
kad je izašo 10166 išo sam na upgrade i nakon installa insider huba počeo mi se rušit start pa sam se vratio na 10162 i stavio na slow ring i danas mi vrag nije dao mira i opet se prebacio na fast nakon upgrejda start radi, al nisam išel instalirat insider hub neg ga več imam u startu, al neradi sam je ikona, neču ga uninstalirat da nebi bilo opet kršenja starta, tak da pripazite.
vezano za word exel u storeu, šteta kaj nebudu besplati, nakon tog probnog perioda se bude morala imam preplata za office 365, jer da nije tak nebi više ni razmišljal o office paketu, mail ima koji je sasvim ok, još i da to bude, kamo sreče.
dal iko od vas instalirava taj insider hub? na ovom 10166 bildu? (i dal radi normalno)
Sada mi se nakon vraćanja na 10166 build pojavlia masa ovog smeća u Startu...
Clean install ...
Fileovi su originali, pa se nadam da neće biti problema s moderatorima.
dal iko od vas instalirava taj insider hub? na ovom 10166 bildu? (i dal radi normalno)
Radi sasvim normalno.
Ja sam instalira insider hub i radi odlicno
Sada mi se nakon vraćanja na 10166 build pojavlia masa ovog smeća u Startu...
Clean install ...
Nema šamse
Probat ću samo ponovno presnimi 10166 build preko ovog pa možda posloži neke kockice u glavi... Ako bude problema i 29.07 onda ću sa finalnom napravit clean install
Inače evo boxovi za desetku...